Jump to content

Amortizoare Bilstein

CoolName

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Bilstein se fac in Romania.  nu doar pt dacii, ci toata gama de amortizoare.

sunt bune.

163465[/snapback]

deci cu bilstein suspensia B6 sport ajung in 600euro,iar cu boge ajung cam in 450euro,iar cu FK sport-suspensie completa de pe ebay ajung in 530euro dar fara garantie....

voi ce sugerati sa pun pe un e36 320???

ps:nu vreau sa o inalt... :blink:

deci cu bilstein suspensia B6 sport ajung in 600euro,iar cu boge ajung cam in 450euro,iar cu FK sport-suspensie completa de pe ebay ajung in 530euro dar fara garantie....

voi ce sugerati sa pun pe un e36 320???

ps:nu vreau sa o inalt... :)

163479[/snapback]

pe e36 se pun bilstein

pe e46 boge

daca pui amortizoare standard te inalti

daca pui sport reglabile nu te inalti :)

ce firma iti iei decizi tu si/sau buzunaru tau :blink:

eu nu ma pricep asa mult. stiu ce se pune din fabrica. ideea e ca eu mi-am pus boge pe spate cum a avut masina cand a iesit din fabrica si s-a inaltat de fund cu 4 cm la nivelu rotii si cam cu 8-10 la nivelu barii din spate... daca iti pui sport or sa fie mai rigide si o sa se simta gropile mai mult dar din cate stiu eu alea sport sunt mai joase sau daca nu macar se pot regla sa ti le faci tu cum vrei. atentie mare reglajele se pot strica din cauza drumurilor din ro si intr-o zi o sa te trezesti ca vrei sa le reglezi din nou dupa cum ai tu chef si sa constati ca s-a stricat ceva pe acolo si nu mai poti . deci atentie mare cum le reglezi del a inceput ca s-ar putea sa ramai cu ele reglate asa

asteapta si tu primavara ca daca ninge plug te faci...:)

163574[/snapback]

doar nu credeai ca mi-o las acuma de craciun jos?!! nu e "mosu" chiar asa de darnic... :blink:

in primavara am de gand dar pan atunci caut sa gasesc practic cea mai buna oferta,ma gandeam si la ebay dar pierd garantia acolo.

vezi ca boge sport sunt ceva mai scumpe si sunt pt suspensii sport, deci vor cobori masina.

163544[/snapback]

stiu ca sunt ceva mai scumpe:fata(-30mm):140euro iar spatele in jurul a 80euro.

telescopul nu ti coboara masina ci arcul o coboara :) el doar o mentine "tare" :)

pai lasi arcurile originale? ce rost are atunci sa pui amortizoare sport?

cursa amortizorului trebuie sa corespunda tipului de arc, altfel vei obtine o uzura foarte rapida a telescoapelor.

165687[/snapback]

pe arcuri sport pun suspensie sport

pe suspensie normala pun amortizoare gaz standard

dar asta in primavara cand o si vopsesc toata si pun suspensia noua

m-am hotarat la boge sport