Jump to content

Viitoarea mea masina...

deathrow

Recommended Posts

probabil in jur de 3000-4000

oricum nu am ales unul... trebuie sa incep sa ma interesez... hotararea am luat-o in seara asta cand am vazut clujul blocat cum nu l-am mai vazut niciodata (si nu pt ca a fost ceva accident sau chestii de astea)

Ca si statistica... in Cluj se inscriu zilnic 50 de masini.... aia inseamna aprox 18.000 de masini pe an. sa zicem ca numai jumate din ele raman pe strazi, dar e ENORM. si clujul nu are sosea de centura si nici metrou... (nu ca soseaua de centura din bucuresti ar contribui considerabil la fluidizarea traficului)

oricum nu am ales unul... trebuie sa incep sa ma interesez... hotararea am luat-o in seara asta cand am vazut clujul blocat cum nu l-am mai vazut niciodata (si nu pt ca a fost ceva accident sau chestii de astea)

156360[/snapback]

Mi se pare doar teoretic valabil. Practic ajungi de la A la B cu Smart-ul, in acelasi timp in care ai ajunge cu o masina "normala". Poate ajungi cu 1-2 minute inainte cu Smart-ul. Se poate si invers, sa ajungi cu 1-2 minute mai devreme cu masina "normala". In afara de vehicule cu 2 roti, cu care sa te poti strecura intr-adevar printre benzi, nu vad nici un avantaj.

salut,

aveam si eu la un moment dat o idee de genul asta, 750iL nu e ptr cluj decit duminica dimineata sau in orele tirzii din noapte cind e mai lejer traficu', dau o cafea cind iti iei smartu' sa stam la o poveste despre el,daca vrei,sa ma lamuresc si eu cum merge ca n-am avut ocazia pina acum sa ma dau cu asa jucarie,

respecte,

D.M.

buna alegere smart-ul.ti-as fi recomandat un scuter dar ala il folosesti doar vara.Cu smart-ul poti sa te plimbi in orice anotimp.Am vazut un consum mediu la smart-ul diesel de 3 jumate .Si o sa te strecori mult mai repede printre masini pt ca la o latime de un metru si ceva te strecori pe acolo.te sui pe trotuar , parchezi mai usor.Mult timp il pierzi si cu parcarile la o masina mai mare

Va fi un Smart 4two... diesel... nu cred ca va asteptati sa auziti asta... :blink: M-am saturat de aglomeratia din Cluj.

O sa fie si un seria 5 pt drumuri in afara orasului, dar cum acum imi petrec cel mai mult timpul in Cluj, prima masina pe care o voi cumpara va fi smart-ul.

156341[/snapback]

hai sa ne dam impreuna prin Bucuresti ca sa iti mai revii putin cu "aglomeratia" din Cluj...........bdway iti imaginezi cam cum te "distrezi" in cazul unui accident intr-un smart ?........ce senzatiiiiiiiii

foarte safe, foarte stabil, intr-adevar incap doar 2 oameni dar oamenii aia stau foarte bine, loc si de cumparaturi, materiale foarte placute la atingere in interior, intretinere foarte ieftina, consum mic. nu vorbiti aiurea.

156510[/snapback]

Pacat ca masina e oribila :blink:

ESP trebuie sa aiba standard,altfel se poate rasturna usor.Oare exista testul elanului cu Smart? :)

Presupui bine :)

PS

Sper ca vorbim despre aceeasi "masina",....haioasa. :blink:

156537[/snapback]

beah........arata mult mai bine "mini" de la bmw.........nici nu sufera comparatie !