Jump to content

preturi

izy

Recommended Posts

Vreau si eu sa imi iau sticlele de la faruri in fata cas prea varza si nici cu solutie din aia nu prea a iesit. Aveti idei cat costa?

Si inca o chestie , am jante pe 17 , si am luat eu niste gropisoare si parca imi vibreaza un pic volanul la denivelari , sta drept insa vibreaza putin , e defect ceva sau asha e normal? acuma 2 sapt am fost la AB si era totul ok , insa chestia asta ma deranjeaza de cateva zile.

Si inca o chestie , am jante pe 17 , si am luat eu niste gropisoare si parca imi vibreaza un pic volanul la denivelari , sta drept insa vibreaza putin , e defect ceva sau asha e normal? acuma 2 sapt am fost la AB si era totul ok , insa chestia asta ma deranjeaza de cateva zile.

156382[/snapback]

vibreaza doar la denivelari?!? eu cred ca ti-ai cam indoit o janta sau ai facut ceva gilma pe cauciuc. mergi la o vulcanizare sa iti dea jos rotile (de preferinta pe toata, dar macar alea din fata) si sa le puna pe o scula de echilibrat si o sa iti fie clar de ce iti vibreaza.

parca simt asha ca pierde aderenta si da sa o ia aiurea si imi vibreaza un pic volanul si e cam dura parca la gropi , insa nu face stanga dreapta sau chestii de astea ... si sa o duc iar la bavaria pt test iar bataie de cap pe acolo , daca isi da seama careva ce poate sa aiba sa ma duc la un mecanic sa ii explic cam unde sa se uite:)

Pai tocmai am zis pe alt thread acum 5min, le-am sch (E46 facelift) acum vreo un an jumate, le-am luat de la Augsburg, cam 100eur ambele "geamuri", se schimba destul de usor. Si aia de la Augsb au zis nu domne nu se sch, asa ca m-am dus frumusel in ETK si am luat codurile, am comandat dupa coduri si gata.

Scuze - acum vad ca era pt E39...

Edited by mchis

Asa, si cu reconditionatul: le-am facut si eu la un E39, a iesit destul de OK (oricum nu se compara cu ele noi, pe de alta parte si astea noi intr-un an arata la fel ca alea reconditionate :blink:) dar ideea e ca am incercat smecheria si la astea de E46 si n-a mai mers. Poate n-a mers la mine, poate o fi plasticul altul...

Si BTW, "tehnica" e destul de complicata: treb sa le smirgalesti cu un smirghel mare intai (zici ca le faci varza!) dupa aia tot mai mic pana la unul de 2000, dupa aia da-i cu tot felul de polish-uri si tot asa. Eu as lua noi si acum, nu face.