Jump to content

vand e90 318 diesel

brandu82

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
brandu eu zic sa nu te mai certi cu ei aiurea... pune din nou toate datele si atat. Detalii doar la telefon, si ai terminat povestea. Nu vezi cati viteji si priceputi aici :) O masina nu se vinde pe forum . Cine nu e interesat sa se abtina...daca nu e vb despre masina lui,

"Vorbeste" si el doar ca sa nu "taca". Eu am si cumparat, am si vandut ( in cateva ore de la postare, cred ca a fost cea mai rapida vanzare de pe forum ) masini pe forum. Masini nu tocmai ieftine, de peste 13.000 euro fiecare, deci, stie el ca nu se vand pe forum !

nu stiu de ce te agiti atat.Aici esti pe un forum bmw care majoritatea userilor stiu ce inseamna o masina BMW, ce dotari originale are din fabrica si ce nu are!daca erai un bun cunoscator al marcii, nu ai fi zis ca jantele dare sunt originale! plus de asta anunturile au niste reguli pe care ar fi trebuit sa le citesti inainte! asa ca ciocu mic!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.