Jump to content

accident DN1 Saftica Bucuresti Ploiesti

ssoorreell

Recommended Posts

" Patru maºini au fost implicate Într-un accident care a avut loc pe sensul Bucureºti - Ploieºti, În localitatea Sãftica, În aceastã dimineaÞã. Trei persoane au fost rãnite ºi a fost nevoie de intervenÞia echipajelor de ambulanÞã ºi a pompierilor. CirculaÞia este blocatã pe DN1din cauza accidentului.

UPDATE 10.45: Un autoturism BMW a intrat pe contrasens ºi a acroºat alte trei maºini, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtãtorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada. BMW circula dinspre Ploieºti cãtre Bucureºti, iar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului ºi a pãtruns pe contrasens. Astfel, bolidul s-a ciocnit cu douã autoturisme Cielo, fiind acroºat ºi un Opel.

UPDATE 10.40: Traficul este blocat pe DN1, pe sensul BucureÂşti-PloieÂşti, ĂŽn dreptul localitĂŁĂžii ilfovene SĂŁftica.Trei oameni au fost rĂŁniĂži. S-au format deja cozi de câÞiva kilometri. Mai multe echipaje de ambulanÞã, SMURD Âşi pompieri sunt la faĂža locului. Conform primelor cercetãri, un autoturism care circula dinspre PloieÂşti cĂŁtre BucureÂşti a pĂŁtruns pe contrasens Âşi a intrat ĂŽn coliziune cu trei maÂşini, informeazĂŁ Agerpres.

UPDATE: O persoanã a murit pe DN1, dupã ce o maºinã a intrat pe contrasens ºi a lovit alte trei autoturisme. CirculaÞia nu se desfãºoarã În condiÞii bune ºi poliÞiºtii fac cu greu faÞã traficului de la Sãftica.

Coada de maÂşini se ĂŽntinde acum pe sute de metri pe ambele sensuri de circulaĂžie din cauza accidentului care a avut loc ĂŽn urmĂŁ cu puĂžin timp. Trei persoane au avut nevoie de ĂŽngrijiri medicale Âşi la faĂža locului s-au deplasat echipaje SMURD. "

Am avut neplacerea de a ma afla pe DN1 in cel mai mare blocaj din viatza mea ... am stat 2 ore in coloana ....

Am filmat bmw-ul pe platforma ... revin cu video ....

eu nu inteleg asta, cum sa pierzi controlul volanului?!! :wacko: poate a pierdut controlul masinii, ca volanul il poti controla foarte usor, d'aia exista servo.

despre accident, in mare un cretin nu si-a adaptat viteza ptr conditiile de drum (cred ca era umed pe jos) si din cauza lui/stupid mo fo, au avut de suferit/murit si altii...daca intra singur intr-un pom/pod/sant era doar "just another dumb mo fo bites the dust".rip

Daca s-a intamplat in renumita curba de la Saftica nici nu ma mir. Acolo e nasol pentru toti cretinii soferi de duminica, mai ales daca e si mazga pe asfalt si nu isi adapteaza nici viteza pe respectiva portiune. Pacat ca mor oameni nevinovati din cauza unor astfel de cretini.

nu a pierdut controlul volanului eu am fost acolo am vazut tot ce sa intamplat veneam de la munca ma duceam acasa daca eram cu 30 de secunde mai in fata ma lovea si pe mine de fapt sa intamplat urmatorul lucru bmw-ul a fost impins din spate de un ford mondeo care nici macar nu a mai oprit atunci a pierdut controlul volanului sa dat de 3 ori peste cap si atat el nu a acrosat decat o corsa in rest celalate 2 cielouri care nu pastrau distanta regulamentara sau dus gramada in corsa dar a picat pe saracu baiat care era cu bmw ul :( toata lumea se lua de el ca are bmw si ca chipurile este smecher dar ....asa este romanul isi da cu parerea cat despre mediafax mananca multa mancare de fasola cu privire la ceea ce sa intamplat acolo
  • Like 2

• 2 weeks later...