Jump to content

vand jante bmw oem+gume

Recommended Posts

toate sunt sh rulate.cu sau fara mici zbarieturi sau defecte.preturile s discutabile.

incepem cu tablele. pt seria 3 pe 15 cu gume de iarna.195 65 15 ceva no name.pret 160 euro.

jante 16 de e 39 225 55 16 pirelli snowsport 210 foarte bune in carne ,fara crapaturi,insa dot vechi. 30 02. pret 450 euro

jante 17 e 60. 245 45 17 bridgestone potenza. 550 euro discutabil.gumele bunicele

jante 19 oem bmw x5 x6 continental contact ssr 285 45 19 dot 16 07 1200 e

jante 20 oem bmw x5 x6 dunlop sport maxx 315 30 20 run flat dot 15 08 pret 1600 euro

jante 20 oem bmw fara gume 1100 euro. x5 x6

eu nu vad nici un up..doar notificari pt jantele care sa vand sau ce mai ramane...........daca vand ceva, se posteaza.asa mi se pare normal.da poate s eu anormal pt forumul asta.

da ,ai dreptate,esti anormal pe sectiunea asta

regulamentul de mica publicitate spune clar la punctul 7

..." Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse,"

Oricum,felicitari pentru tupeu !!7 up-uri in 3 zile :thumbsup: nu oricine isi permite asa ceva...de obicei 7 up-uri se dau in 50 de zile :wacko:

Edited by dee-low

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.