Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand 320i e36 cabrio m52 vanos 1996 inscris 3450eur

dintedeaur

Recommended Posts

salut!

incerc sa vand aici o pisica din 96, in mintile ei, cu urmatoarele caracteristici:

cabrio, 230.000km, 150cp, motor m52, abs, 2 airbag

bara fata m3-bara spate m3-praguri m3-stopuri+lucasuri+semnale m3-discuri fata ventilate-oglinzi m3 elect+incalz+heliom-fusta bara m3-jante 16 orig e46-evacuare cap-coada m3+finala borla pro xs-faruri cu lupa+xenon orig-dublu clima digitala-cd mp3 alpine+sub xplod+statie blaupunkt-volan sport-scaune incalzite recaro piele-schimbator m3 luminat-sac ski-cotiera f+s-inchidere pe cheie-ingrijita, fara probleme la acte, serii, etc-totul functional

probleme:

-agata intr-a doua, la 5500-6000rpm, mai jos de plaja asta de turatii nu maraie. totusi, am cutie de rezerva, probata de mine personal, 100% in stare impecabila

-dupa 3 seturi de bandouri ///M furate, am decis sa ii pun normale, si 2 nu le mai am, vezi foto

masina ruleaza impecabil, nu are zgomote ciudate, nu are probleme de acte, serii, etc. fiscalul pe loc.

prefer s-o dau pe cash, dar accept si variante cu e46 318d sau 320d, si e39 520d sau 525d, inscris, ofer diferenta. pretul este 3450 eur

0721176196

Edited by dintedeaur

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.