Jump to content

[Vand] Interior Sport Full Piele E46 Sedan

Recommended Posts

sport

incalzite

reglabile electric

3 memorii

spatar spate fix cu cotiera

4 x panouri usi

nu sunt imbracate,sunt gri de fabrica

3000 lei

motivul vanzarii :m-am saturat de ele ,vreau sa trec la altceva .

accept si schimburi ,doar cu jante pe 19 in doua latimi ,sau cu re-vopsirea completa a masinii (din titansilber in alpinweiss).Primesc sau ofer diferenta :thumbsup:

un pret la scaunul soferului?

699 de euro.Restul interiorului vine bonus,inclus automat in pret .

Serios,nu pot sa vand separat scaunul soferului ...doar daca vrei unul sport fara incalzire,fara piele si mecanic,nu reglabil electric.In alt topic,am o pereche de scaune fata sport din panza ,la vanzare.

699 de euro.Restul interiorului vine bonus,inclus automat in pret .

Serios,nu pot sa vand separat scaunul soferului ...doar daca vrei unul sport fara incalzire,fara piele si mecanic,nu reglabil electric.In alt topic,am o pereche de scaune fata sport din panza ,la vanzare.

Ma intereseaza pe mine .... scaunele alea simple dar sport ! Unde le pot vedea ?

de trimuri nu te-ai saturat?

Mariane,recomand sa cumperi un set de trimuri de-alea zgariate,din plastic (un set complet la pret bun-gasesti cu vreo 100 de lei ) si sa le duci la vopsitor auto sa le vopseasca negru lucios.Nu mai ai nicio treaba.Mai mult de 100 de lei nu cred ca-ti ia nimeni pe vopsit.Efect garantat "piano black"

De ce le dai? Ca-s chiar misto! :wink:

Imi modific una-alta pe la masina .Interiorul e maxim ce se poate pe e46 din fabrica ,scaunele sunt maximmmm :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.