Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Vand cauciucuri/jante

dmnu

Recommended Posts

A venit vremea sa fac curatenie prin garaj si cum volkswagen-ul s-a dus, vreau sa scap si de anvelope/jante.

Vand urmatoarele:

1. set iarna: jante 15" aproape noi tabla (5x100) + capace + anvelope michelin maxi ice 195/65/r15 ( uzura 50%) ( 4 bucati)

tot de iarna mai am si o pereche de ContinentalWinterContact 205/55/r16 91H( uzura 20% respectiv 30%) cu jante de tabla pe 16 ( 5x112) (4 buc)

2. anvelope NOI Michelin Energy 195/65/r15 95T (2 bucati)

3. anvelope uzura 10% ( au fost rulate ft putin) Michelin Energy 195/65/r15 95T (2 buc)

4. anvelopa uzura 40% Michelin Energy 195/65/r15 91 T (1 buc)

5. anvelope uzura 60% Continental ( nu stiu exact modelul dar sunt de vara) 195/65/r15 (4 buc)

6. anvelope uzura 20% MIchelin EnergySaver 195/65/r15 91T cu jante tabla pe 15" (cred ca prinderea e 5x100)( 2 buc)

7. anvelope Noi ( 2 buc) + inca 2 bucati uzura 50% Continental Sport Contact 205/55/r16 91V

8. 5 jante de dacie ( prindere in 3 prezoane) ,noi (mai late decat cele de serie)

+ mai am cateva dar nu am putut in seara asta sa ma uit la toate

Astept oferte (bani) sau schimburi cu jante cel putin de 16"(de preferat pe 16) care sa se potriveasca pe un BMW 320d LCI.

Sunt din Bucuresti.

tel 0726829325 preferabil mesaj ( nu pot sa raspund tot timpul)

Continentalurile de iarna s-au dat.

se mai adauga 4 jante tabla 4x100 cu cauciucuri Dunlop SP 881 (de iarna) dimensiune 165/70/r13

Edited by Mihai!

Citeste si respecta regulile sectiunii de MP!

Este al doilea UP au in 3 zile.

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului.

Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile.

Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Topicul se inchide. Detalii despre perioada inchiderii si despre modalitatea de redeschidere gasesti tot in regulamentul sectiunii de MP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.