Jump to content

DE CE ?

Recommended Posts

Dupa ce sustii tu inseamna ca esti pe la 165 CP. Ar trebui sa il faci pe "320d de 150CP", poate iti fura un pic startul sau te ambitionezi tu prea tare cu el si gresesti tu startul.

Incercati din mers si o sa vezi clar puterea fiecarei masini.

Edited by CatuXXX

Ma sincer k nu vreau sa mint cv ..ne-am dat si din mers si imi da .

si app eu am jante pe 17 10 j si el are table 15 k sa mentionez dak afecteaza cu cv k nush.

adu-l la mine sa il fac eu..am dat si eu cu 150 si nu a avut sansa...al meu a fost resoftat bine inseamna

mai mult de cat crezi. poate nu simti tu la accelerometrul din turul pantalanilor, dar uite ca la o liniuta te fac astia nesoftati.. :)

eu stiu ca"masina e mai stabila in curbe" etc.. dar au si ele niste dezavantaje...demaraj si consum in primul rand.

Arunca rotile alea.Sunt prea mari pentru ce putere ai tu.Pentru roti mari trebuie sa ai peste 200 cai sa nu pierzi din putere.Normal ca te-a facut un e46 facelift.Masina mai noua in mintile ei,cai mai multi,motor de generatie mai noua.

Deci pana la urma tu l-ai facut pala cu Audi care la randul lui face 320d-ul respectiv. Softul cred ca e bun din pdv-ul asta.

Ce te tine pe tine pe loc sunt jantele care sunt destul de maricele. De exemplu eu am avut 205/55/16 si am trecut pe 225/50/16 la demaraj nu se simte mare lucru(cred ca e mai bine) dar in ceea ce priveste "scart la a doua" mai greu prind.

Faceti o liniuta toti trei, filmeaza si posteaza filmul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.