Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar Baterie Auto pt bmw

sor

Recommended Posts

ma mir ca sunt si oameni care vand baterie cu 50 lei si cred ca ar fi buna daca ai incarcao

:yahoo:

:LMAO:

repet baterie originala bmw

BOSH

foarte buna

o am pe masina de cand am adus masina din germania din noiembrie 2010

am dus o iarna cu ea

o vand pt ca am carcasa mare de baterie intre 90-110 amperi pt diesel

nu sta bine in carcasa.la sfarsitul lunii imi iau o baterie mai mare, de asta o vand.

pretul este 50 euro, adica 200 lei fix.

Edited by NuZz0

am inteles de prima data anuntul tau. mare parte din greseala o am si eu ca am scris ca vreau bat de 74-90 ah, m-am mai interesat si-mi treb o baterie mai mare 90-100 ah pt motorul meu , mai ales iarna. iti multumesc pt oferta caut ceva mai mare si cu o data a fabr mai apropiata de zilele noastre.

Stiu , o sa-mi spui sa-mi iau noua, noua de 100 ah este peste 5 mil . . . .si ma gand ca sunt multi care nu au ce face cu unele baterii. inca o data ms!!

Ce motor ai de vrei așa baterie mare?.. Eu chiar m-am uitat ca am vrut sa cumpar de noua .. Si nu am vĂŁzut nicĂŁieri sa scrie anul de fabricatie..

si eu m-am uitat si nu am vazut anul fabricatiei

si la a mea si in magazin

daca ii trebuie o baterie asa mare sigur are motor diesel

si mie imi trebuie tot 90-110 ah

baterie varta 550 ron noua 90 ah

cu garantie

am vazut intr-un catalog la metro

eu de acolo iau

si eu m-am uitat si nu am vazut anul fabricatiei

si la a mea si in magazin

daca ii trebuie o baterie asa mare sigur are motor diesel

si mie imi trebuie tot 90-110 ah

baterie varta 550 ron noua 90 ah

cu garantie

am vazut intr-un catalog la metro

eu de acolo iau

Cam acolo e prețul .. Eu am gĂŁsit la 90 ah la 480 RON cu predare de baterie .. Dar nu scrie ani de fabricatie ,si dacĂŁ nu iei una cât mai recenta s-ar putea sa aparĂŁ probleme

• Like 1

eu am un 520 e 39, pt a mea am vazut ca e de 90 ah, orig bmw, anul fabricatiei e undeva in lat bateriei ,in spate,stantat , adik spre ex la mine apare 04 05 06 etc si e stantat 05 , deci are 6 ani . ii ajunge . .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.