Jump to content

scaune e36 de pe varianta de anglia

mihai vigariu

Recommended Posts

Salut.

Am vazut la vanzare mai multe interioare faine de e36 de pe masini aduse din Marea Britanie. In cazul in care as gasi ceva sa-mi placa aveam curiozitatea daca se pot pune usor pe e36-le meu cu volan pe stanga. Sunt aceleasi scaune? Ma intereseaza in special partea cu senzorul din scaunul pasagerului care nu o sa mai fie al pasagerului in urma schimbului, ci va fi al soferului, si invers. O sa dea ceva erori, se poate muta acel senzor, a facut cineva schimbul acela, cum se procedeaza?

O alta dilema pe care o am de ceva timp, ce alte scaune de BMW pot fi puse pe e36? Merg adaptate scaunele de e39, e46 etc?

Numai bine!

merg puse la fl de usor ca cele cu volan pe stanga, doar ca la coupe-uri, nu o sa mai ai manerul pe stanga scaunului pasager ptr rabatare, cand le pui pe LHD, normal pe LHD (left hand drive) ai scaunul pasager cu 2 manere stg dr, asa o sa ai scaunul sofer cu 2 manere ptr rabatare, dar nu e asa mare incovenientul.

eu zic ca se merita, am vazut si eu, chiar si electrice la niste preturi 300e tot, si cu fte de usi, desi la alea e mai nasol, ca pe partea stanga sofer nu mai ai butonul ptr oglinzi, ca e pe dreapta.

La ce senzor te referi din scaun pasager?

Edited by max83

cele echipate cu airbag pt pasager au senzor de prezenta in sezutul scaunului

:thumbsup:

pai daca are si el airbag pasager, cred ca se poate muta senzorul dintr-un scaun in altul, se scoate sezutul (acolo e pozitionat) si conectat la mufa. alte chestii nu cred ca sunt necesare, cineva care monteaza de exemplu incalzire in scaune cred ca in 15 min a rezolvat.

piesa 24

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/316i-M43/LHD/M/1997/august/browse/seats/single_parts_of_front_seat_controls/

deci nu sunt chiar plug & play, multzam fain

cu exceptia senzorului, sunt bolt on.

dar app de senzor, ala ptr scaun pasager, care e rolul lui? nu mai sare airbag-ul pasager daca nu mai ai senzorul ala conectat? sau ti se aprinde in bord martorul ptr airbag...si atat?! :rolleyes:

cu exceptia senzorului, sunt bolt on.

dar app de senzor, ala ptr scaun pasager, care e rolul lui? nu mai sare airbag-ul pasager daca nu mai ai senzorul ala conectat? sau ti se aprinde in bord martorul ptr airbag...si atat?! :rolleyes:

Din ce stiu eu el detecteaya preyenta pasagerului. In cazul unui impact, daca nu exista pasager nu sare airbagul.Daca nu ar exista acel senzor probabil ca nu ar mai functiona cum trebuie airbagul pasager.