Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Vand distantiere BMW

Recommended Posts

Sincer nu stiu care e diferenta intre butuc de 3 sau de 5. Eu le-am avut pe masina mea E46 din 2000, 323 ci 2500 cmc. Iar roata sta pe gulerul ala care intra putin in janta la fel ca butucul ( daca statea pe prezoane banuiesc ca se rupeau toate :hmm: ). Daca erai din bucuresti faceai o proba. Edited by radduu

Cand am cumparat masina am primit-o la pachet si cu un set de jante originale bmw pe 15" cu cauciucuri de iarna. Am pus jantele pe masina acum ca a venit iarna, dar atingeau etrierii pe fata, asa ca m-am hotarat sa cumpar un set de distantiere. Le-am cumparat, le-am montat pe masina, nu am avut nicio problema, dar am gasit un baiat care mi-a dat la schimb pe jantele mele pe 15, un set de jante pe 16 cu roti de iarna deasemeni. Asa ca am montat jantele pe 16" pe masina iar cu distantierele nu mai am ce face. Oricum in cartea tehnica scrie ca minim pot pune roti pe 16" pe masina.

Cam asta ar fi povestea. :popcorn:

pai iei unul in mana si-ti dai seama imediat daca e din fier sau din alu.Nu ai cum sa gresesti,e mare diferenta de greutate ! Prezoanele sunt mai lungi cu 20 de mm decat alea normale ? sunt 4 distantiere si 20 de prezoane mai lungi ?daca e asa,le cumpar eu ,e rezonabil pretul. Edited by dee-low

Acum m-am uitat atent, sunt destul de usoare, iar un prezon are 4,5 cm parte filetanta si 7 cm cu totul. Da, sunt mai lungi decat cele normale, acum pe masina mea au ramas cele normale care erau si inainte de a pune distantierele. Pe prezon mai scrie 12x15 ..daca te ajuta cu ceva.

post-2420-0-59863500-1319297888_thumb.jpg

Edited by radduu

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.