Jump to content

vreau sa imi cresc puterea motorului de 320d 2002 150 cv

p3tric

Recommended Posts

prin spania sunt niste chestii care se pun inainte de pompa de inalta common rail so creste putere cu 25 -30 cai. A mai facut cineva asa ceva>. Este sigura chestia? Ce se poate intampla.

Ar fi o cipuire fara sa umblu la softul masinii. Rog cunoscatorii sa ma ajute si pe mine. multumesc anticipat

Cel mai sigur este din soft, ceea ce Zici tu nu este o varianta sigura

Te cred. dar si un soft naspa iti poate da peste capa masina. Asa chestia asta este plug&play. Si daca nu iti place doar pui mufa inapoi in pompa . Sau cand ai nev de putere mufa in ''cip'' si din '' cip'' in pompa. Chiar nu a testa nimeni asa ceva pe bmw ?

Te cred. dar si un soft naspa iti poate da peste capa masina. Asa chestia asta este plug&play. Si daca nu iti place doar pui mufa inapoi in pompa . Sau cand ai nev de putere mufa in ''cip'' si din '' cip'' in pompa. Chiar nu a testa nimeni asa ceva pe bmw ?

Eu știu care a testat si in 2 luni i s-a dus turbo, nu știu dacĂŁ a fost o coincidenta dar am mai auzit astfel de cazuri..

nu e nici o chestie inainte de pompa, e un power box, adica alternativa la rescrierea ECU.

e cam acelasi rahat..

IN vest multi il folosesc in garantie ca il pot scoate cand merg la revizii..

Umbla zvonul ca daca rescrii ECU face si drege, iar un powerbox dinasta iti strica masina, de fapt e cam acelasi lucru, iar 90% din cei care se ocupa cu rescrieri de ECU de fapt nici nu stiu ce fac, iau si ei hartile de pe net ca toata lumea..

Practic el este inserat intre ECU si sitemul de injectie si iti mareste timpii de deschidere al injectoarelor si ceva mia multa presiune la turbina, adica ce face si o rescriere..

Ambele comporta cam aceleasi riscuri, cu avantajul la power box ca macar il scoti cand vrei tu si nu risti sa bulesti ECU la rescriere, cum se mai poate inatampla.

nu e nici o chestie inainte de pompa, e un power box, adica alternativa la rescrierea ECU.

e cam acelasi rahat..

IN vest multi il folosesc in garantie ca il pot scoate cand merg la revizii..

Umbla zvonul ca daca rescrii ECU face si drege, iar un powerbox dinasta iti strica masina, de fapt e cam acelasi lucru, iar 90% din cei care se ocupa cu rescrieri de ECU de fapt nici nu stiu ce fac, iau si ei hartile de pe net ca toata lumea..

Practic el este inserat intre ECU si sitemul de injectie si iti mareste timpii de deschidere al injectoarelor si ceva mia multa presiune la turbina, adica ce face si o rescriere..

Ambele comporta cam aceleasi riscuri, cu avantajul la power box ca macar il scoti cand vrei tu si nu risti sa bulesti ECU la rescriere, cum se mai poate inatampla.

+1 sunt cam de acceasi parere cu tine. Riscul este mai mic. Plus ca daca nu iti place (scoate fum etc) il dezactivezi. Tare m-ar bate gandul al asa ceva. :D