Jump to content

Vand BMW 318i E46 1999 Sedan

ELNA

Recommended Posts

salut,

Masina este din 1999 luna 8 ,

148000Km

proiectoare

clima automata

suspensie sport de fabrica

covorase originale de vara

volan piele si schimbator M

xenon retrofit cu proiectoare FX-r deci bixenon cum este la modelele noi

angel eyes SMD

sticle far cumparate noi noute (au cam o luna) le am si pe ale ei

stopuri led

jante aliaj pe 17 originale cu cauciucuri eagle F1 pe care le-am luat noi vreo 20mil

bara fata M

folie pe geamuri omologata

fete de usi Jenhert cu 2 difuzoare pe usa de bas

usile fata antifonate si insonorizate cu STP

porbagaj insonorizat tot cu STP

masina am luato la 90000km ... pe la vreo 100.000km am derapat cu ea si am ajuns pe camp dupa ce am trecut de un gard improvizat .

ca daune a avut aripa din dreapta spate indoita,aripa stanga si a fost zgaraiata prin multe parti si asa am ajuns sa o si revopsesc ...

aripa spate este indreptata nu taiata si sudata .

ce am mai schimbat eu in timp pe la ea sunt :valva recirculare gaze plus furtune, radiator , alternator , caseta directie , bucse , telescoape spate ... si mai sunt ...

in poze este cu rotile pe 18 si din pacate am dat 1000E pe ele din vara de la cineva de aici de pe forum si deci nu se dau cu masina ... o sa le dau separat .

Tel 0752511397

pretul 4000E

masina este a unui batranel de 54 de ani care a derapat cu ea pentru ca sta in provincie si schimbatoru a fost schimbat pentru ca avea verigheta ... asta daca vrea cineva vrajala de samsari .

evident glumesc masina este pe numele lu tata care are 54 de ani si eu am umblat mai mult cu ea .

Edited by ELNA
  • Like 1

post-11852-0-42256500-1319847624_thumb.jpgeu cred ca nu sunt .. o masina la anii astia ... eu am luato la 90 si ceva de mii si nici atunci nu am crezut ca sunt reali . ce pot sa garantez e ca a facut 55000km la mine .. atat.

eu m-am uitat mi-a placut ce am vazut nu m-am orientat dupa ceas , pe net vezi masini cei drept disel de 2009 cu peste 100000km si eu sa ma tin ca asta are doar 147000km ar fii ridicol .

post-11852-0-67673800-1319847817_thumb.jpg

post-11852-0-75722400-1319847856_thumb.jpg

post-11852-0-52098300-1319847607_thumb.jpg

in principiu gasisem altceva ce imi placea mult ... dar se pare ca s-a dat ...

probleme nu are sau cel putin nu are probleme grave ... mai bate ceva pe fata nu rau , si pe spate la fel desii i-am schimbat bucsele alea de vin pe fuzeta in partea de sus pe amandoua ... sper sa nu fie telescoapele care au cam 1 an cred de cand le-am schimbat .

motorul merge impecabil ... are toate garniturile pe la el schimbate,pompa de apa ... si cam atat nu a fost nevoie de interventii asupra lui .

cat despre pret eu cred ca este unul corect pentru o masina care a fost avariata si revopsita ... cat sa cer pe ea ? eu am pus anuntul ca sa o vand la un pret cinstit nu sa incerc sa intep lumea ! nu sunt samsar si nu stau in 500e care i-as lua in plus pe ea daca as incerca sa cer mai mult .

regret ca am avut 4000e in primavara pe ea si nu am vrut sa o dau ... si avea si probleme la caseta de directie pe care am schimbato , fara bara de M de pe fata 350E , fara faruri care au fost peste 250E , si multe altele care o sa le insir viitorului cumparator. acum 4 luni mai tarziu si 1000E investiti prin ea cer tot 4000 ... si am oferte de 3500-3600E ... eu am sunat la cateva masini de aprox 10.000E si lumea lasa cate 200e ... si alea revopsite etc .

in principiu putini sunt care chiar pun masinile sa le vanda ... majoritatea le pun in ideea ca se gaseste vreo gasca care sa le dea lor preturile lor exorbitante pe niste masini care nu fac banii.

cred ca am citit chiar pe aici pe forum zicea cineva ca majoritatea masinilor din RO nu isi fac banii ceruti de vanzatori ... perfect de acord.

este asta o masina care isi face banii ceruti de vanzator ? eu cred ca DA.

este asta o masina impecabila ? eu cred ca NU.

Îmi place maºina! Iar preþul este foarte cinstit! Felicitãri. Dacã reuºesc sã o dau pe a mea zilele astea aº fi interesat. Schimburi nu cred cã accepþi, aºa-i?

Maºina a fost luatã din România? Dacã nu, În ce an ai Înmatriculat-o pe românia?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.