Jump to content

VAND e46 330xd 2003

ahiile

Recommended Posts

Frumoasa masina. Nu cred ca mai merita sa le vindem, in contextul actual de taxe idioate. Mai ales cand stii cum ai intretinut-o.

Bafta la vanzare oricum. Misto adaptarile de incalzire in scaune, si camere pt parcare. M-am tot uitat sa vad pe exterior unde sunt puse dar nu am reusit.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

luand in considerare ca noua taxa se aplica din data de 28 ianurie...........pretul scade la 7500 URGENT,

accept orice service oriunde.

pai si eu am reununtat sa o vand dar am citit azi pe un topic ca cica nou taxa se aplica din 28 ianuarie.

asa ca daca cineva o cupara bine daca nu o tin la casa decat sa o dau pe nimik.

o dau pt ca vreau ceva mai mare, SUV.

am zis ca scad la pret acum decat sa ma chinui dupa ce intra taxa.

Taxa se aplica pentru toate masinile inmatriculate dupa 13.01.2012 :hmm:

cam ai dreptate, de maine intra taxa

sincer nustiu dar chiar functioneaza, din cate am vazut doar franeaza in panta ceea ce inseamna ca intra abs-ul. nu ar avea treaba cu X-ul

cum se ia evidenta? ca un ctr vz-c poti sa-l datezi si cu decembrie... daca faci dovada ca o aveai dinainte ce treaba ai? ca nu te forteaza nimeni sa te duci la politie a doua zi dupa ce ti-ai luat o masina, nu?

poate merge si asta daca zici. oricum cred ca o sa treaca toata lumea cu masini cu taxa neachitata la procuri. daca eu ma plang dar unul cu dacie 1310 care are 2-3 mii de euro taxa ce sa mai zica ala cand masina lui costa 1000 ron.

Am si eu o curiozitate, de ce au nevoie astea 4x4 de asistenta la coborare?

Eu numai la astea am vazut optiunea asta.

Nu cred ca ar avea neaparat nevoie, insa ma gandesc ca poate fi posibil doar la astea cu 4x4, poate e o frana de motor mai fortata. Asa la cele cu tractiune spate degeaba ai frana de motor doar pe o roata, nu face fata o singura roata la coborare.

Nu cred ca ar avea neaparat nevoie, insa ma gandesc ca poate fi posibil doar la astea cu 4x4, poate e o frana de motor mai fortata. Asa la cele cu tractiune spate degeaba ai frana de motor doar pe o roata, nu face fata o singura roata la coborare.

nu este frana de motor, este frana normala ( intra ABS-ul singur fara sa apesi pe ceva )

cum se ia evidenta? ca un ctr vz-c poti sa-l datezi si cu decembrie... daca faci dovada ca o aveai dinainte ce treaba ai? ca nu te forteaza nimeni sa te duci la politie a doua zi dupa ce ti-ai luat o masina, nu?

Pai contractul de vanzare cumparare e valabil o luna... apoi e nu stiu ce amenda asa citisem... o sa ma documentez si o sa postez sau poate ne lamureste cineva. In orice caz nu merge "shusta" .

900-2200 ron daca nu ma insel.

nu inteleg...

de la 900 la 2200 ron ???

cum adica ?

cand este 900 ron si cand este 2200 ron ?

la bmw 330 capacitatea cilindrica nu este 2995 cmc ?

impozitul nu se plateste la cap. cilindrica ?

de ce marja asta de pret ?

stii ceva exact ? sau doar presupui.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.