Jump to content

Angel eyes smd e46 coupe 2001

Guest

Recommended Posts

Salut! am si eu o mica problema: mi am montat angel eyes pe smd le am legat ca la carte, dar a mai ramas un fir care trb sa vina in int masini pe firul + de la lampa de iluminat la picioare. problema e ca eu nu am lumini la picioare. Cum pot sa fac ca angel eyes meu sa se aprinda cand deschid masina si sa se stinga treptat precum plafoniera cand o inchid fara sa trag fir tocmai de la plafoniera? am incercat sa trag de la cutie de sigurante dar nu gasesc firul care vine de la plafoniera, siguranta 52 este si pt plafoniera dar nu este bun acel fir. idei?!?

Multumesc frumos dar nu ma ajuta..:( deci angel eyes ul are propria lui instalatie. dupa cum am spus si mai sus am legat totul ca la carte. am legat firele +/- la baterie si firul alb in parte stanga in cutia DME la un fir este activ atunci cand pui contactul. pana aici e ok, dar a mai ramas un fir galben care trb sa vina pe + de la lampa de la picioare. eu nu am acea lampa. am decat plafoniera si cele din spate.

instalatia angele eyes pe care o am este cea din clip: http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7atY&feature=related

exact ca asta :

dar a mai ramas un fir galben care trb sa vina pe + de la lampa de la picioare. eu nu am acea lampa.

te asigur eu , chiar daca nu ai acea lampa firul si mufa pt ea este tras , deci te legi de acea mufa care vine infipta la misto acolo unde ar trebui sa ai lampa cu bec ,dar la tine este locul fals cu mufa conectata la nimic, dai torpedoul jos si vei gasi mufa acolo ,garantat ! cel putin asa este la mine thumbsup.png

daca te uiti atent in clip vei vedea cablu pt acea mufa

http://www.youtube.com/watch?v=w4YEf_a7pWY&feature=related

poze

http://i43.tinypic.com/16i7c61.jpg

http://i43.tinypic.com/95tw6d.jpg

Edited by gelu_bmw

aoleu! iti multumesc frumos pt tot timpul acordat. dar firul care vine in partea stg. a torpedoului este pt incarcare lanterna , iar cel din stanga lumina torpedou. unde este plasticul care mascheaza lacasul pt lampa picioare nu am niciun fir. m as lega de cel de la lampa torpedou, dar cand inchid masina se sting brusc si angel eyes urile. Multumesc frumos inca o data! stima!

idol43v3r----de unde ai cumparat kitul de angel eyes si cat a costat(vine complet cu clemele respective,etc.cum e in videoclipul de mai sus)

Pret: 250 lei din bucuresti,mai exact cauta pe okazii agel eyes smd si o sa ti apara licitatia de unde am cumparat si eu. da kit ul e exact ca cel din clip!

Este vorba de un singur fir, un +. Si da aceea e caseta de care iti spuneam. Cu firul de la angel care ti-a mai ramas te legi la unul din firele alea, nu conteaza care din ele, atat timp cat este ROSU+ALBASTRU.

asta am inteles.. dar ceea ce nu inteleg este: ROSU+ALBASTRU = ROSU cu o LININE Subtire/Groasa ALBASTRA

Principiul e in felul urmator: cand gasesti in schema electrica RT/BL (ceea ce inseamna Rosu/albastru) Rosul o sa fie culoarea de baza a firului iar albastru este o dunga subtire pe acel fir rosu. Deci in cazul tau e o linie subtire albastra.

Multumesc Frumos!