Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Vand diverse pentru E46

Recommended Posts

Salut am de vanzare urmatoarele pentru E46:

-colac volan piele provenit de pe un E46 din 2004 si cumaparat pentru masina mea din 98"dar nu se potriveste cu airbag-ul meu 100ron

-airbag volan nfl(mi am luat altul cu tot cu airbag si nu am ce face cu 2) 100 ron

-4 jante OEM pe 16" style 54 in stare foarte buna mai putin una care este putin atinsa dupa cum se poate vedea si in poza...200 euro

de potrivit se potriveste eu l am luat pentru E 46 le meu dar nu mi sta airbagul bine pe el...airbagu ul fiind ala din poza...baiatul de la care l am cumparat de aici de pe forum mi a zis ca volanul a avut si comenzi si ma gandesc ca airbagul de facelift cu comenzi e diferit de asta...

asa e are dreptate nu se potriveste cu modelul ala de airbag...merge pus pe masina dar nu se aseaza airbagul in partea de jos cum trebuie ramane ridicat...daca nu esti pretentios il poti pune...salut

Da`i la profilul meu si vezi ca am topic deschis la schimburi!

nu stiu cum dau pe E46...asa ca deocamdata mai astept...salut

asa e are dreptate nu se potriveste cu modelul ala de airbag...merge pus pe masina dar nu se aseaza airbagul in partea de jos cum trebuie ramane ridicat...daca nu esti pretentios il poti pune...salut

nu stiu cum dau pe E46...asa ca deocamdata mai astept...salut

nu merge facuta nici o modificare la prindere, parca are niste cleme, se misca,.....dar la forma este la fel, sau raman lufturi mari?

nu la aspectul ala ma refeream colegilor,ci la faptul ca volanul care se vinde in topic ,este airbag singlestage de nfl,pe cand cumparatorul are nevoie de volan cu airbag dualstage,de facelift ,masina fiind 2oo2

nu merge facuta nici o modificare la prindere, parca are niste cleme, se misca,.....dar la forma este la fel, sau raman lufturi mari?

nu stiu ce sa ti spun...daca merge sau nu vreo modificare...de asezat se aseaza se prinde pe colac in suruburi...am sa fac o poza cand am timp sa ti arat lufturile

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.