Jump to content

Vand Jante VMR VB3 18" pentru Seria 3 E90 , E46 Coupe etc

ELNA

Recommended Posts

Vand aceste jante ... au fost cumparate de aici de pe forum acum 5 luni cu 1000E sunt importate din America

18x8.5J ET40 fata,

18x9.5j ET45 spate

poze cu rotile pe E90 http://www.bmwclub.ro/forums/topic/102639-vand-4-roti-18-vmr-vb3-bridgestone-potenza-s001-pentru-bmw-e90e92-si-e46/page__p__1467080__hl__vmr+vb3__fromsearch__1#entry1467080 sunt aceleasi roti de la el le-am luat.

jantele sunt impecabile ! cauciucurile fata sunt foarte bune spatele nu prea mai merg da...

pret 750E !

post-11852-0-30603800-1320172286_thumb.jpg

post-11852-0-85227100-1320274879_thumb.jpg

post-11852-0-47498200-1320274949_thumb.jpg

post-11852-0-15845800-1320275028_thumb.jpg

noul pret este de 900e si motivu vanzarii este ca am vandut masina si am ramas cu rotile ...

insa acuma ma uit dupa e90 deci poate le pastrez daca imi iau e90 pentru ca merg.. nu dau in telescop nu nimic .

pe spate cauciucurile sunt defecte si de aia a fost nevoie de ceva plumb pentru echilibrare . se poate vedea intr-o poza la o janta daca va uitati pe marginea cauciucului ca vine in valuri .

Deci, pretul creste de la 750 euro la ...900 euro pt ca ti-ai dat seama ca anvelopele de pe spate sunt terminate?:LMAO: Super-vanzator!!!

Colegul le-a scos la vanzare la 1,000 euro cu anvelope aproape noi, Bridgestone 001, impecabile! Tu vrei sa le dai la 900 zgariate si fara anvelope?:laugh:

Bafta multa ! (mai ales ca un set NOU este 799 dolari, aprox 600 euro)

Deci, pretul creste de la 750 euro la ...900 euro pt ca ti-ai dat seama ca anvelopele de pe spate sunt terminate?:LMAO: Super-vanzator!!!

Colegul le-a scos la vanzare la 1,000 euro cu anvelope aproape noi, Bridgestone 001, impecabile! Tu vrei sa le dai la 900 zgariate si fara anvelope?:laugh:

Bafta multa ! (mai ales ca un set NOU este 799 dolari, aprox 600 euro)

pt cultura ta generala tale jantele au fost 1000E cu cauciucurile de pe fata bune ... cele de pe spate unu era taiat deci bun de aruncat ... colegu zicea ca sunt bune ca el a mers cu 240 cu ele asa ... dar erau oricum mai uzate cele de pe spate ca ce am eu acum pe ele el a fost neserios si mi-a spus ca cele de pe spate sunt foarte bune si nu erau .

deci nu mai vorbii ca nu ai vazut tu anvelopele laudate ca fiind impecabile desii erau 90% uzate .

astea sunt jante zgaraiate ? pentru informatiile tale jantele nu au nici o zgaraietura care sa se vada fara blit ... eu am pus poze pentru oameni care stiu ce inseamna poza cu blit si nu manarii hai sa va arat eu ce bine arata la lumina normala. o singura janta are 2-3 zgaraieturi care se vad cu ochiu liber atat si alea foarte mici ... ziua nu le vezi stai linistit.eu nu am agatat nici o bordura cu aceste jante singura care se vede si fara blit putin este una de pe fata care are vopseaua luata in 2 puncticele.

eu nu stau la agatat gaste ... ca puteam fain frumos sa le spal sa le fac poze ziua fara blit si ziceai ca sunt noi ,dar asa e cand incerci sa fii corect lumea profita de tine .

si pretul crestea de la 750e la 900e ca nu mai aveam nevoie de bani de aia ... si ca sa nu le cumperi tu :)

asa e jantele costa in jur de 799usd si daca ai cumpara din usa ai stii ca trebuie sa platesti TVA la orice depaseste 10$ si la transport te-ai gandit ? deci 799 plus tva cat face ?

jantele au 24kg fata si 24,5spatele bucata cu tot cu cauciucuri . 235/40 fata si 265/35 spate.

ca idee jantele nu se dau sub 900E pur si simplu nu le dau ca nu am de ce ... cauciucurile pe fata sunt foarte bune cele de pe spate sunt luate de la second pentru ca am zis sa le schimb (unu era taiat) si nu mai aveam bani atunci sa iau ce voiam eu asa ca a ramas asa .

asa ca domnu c.sainz pretul a crescut din motivele enumerate mai sus si oricum nu trebuie sa iti dau tie explicatii de ce ;)

dai tu comanda ia jantele si ne anunti cat costa ok ? sau vezi ca sunt si made in italy modelu asta ...

Iti dau 25mil, fara anvelope.

nu multumesc , sincer mai bine le pun la caruta... sa dai 1000 si sa iei 600 in 5-6luni ...

Edited by ELNA

Din partea mea poti cere si 2,000 euro! Mai greu este sa gasesti pe cineva care o sa PLATEASCA banii astia pe niste jante ..chinezesti!:laugh:. Se vand replici china, ca si ale tale, la 5-600 euro, dar noi!

Iar partea cu anvelopele nu e asa cum o spui tu (dar, nu conteaza, oricum). Daca nu ma intalneam si nu vedeam rotile pe masina colegului, mai ziceam! Anvelopele era ff bune! Asta m-a si facut, atunci, sa imi doresc sa le iau. Nu ne-am inteles asupra pretului si ....sanatate! Anvelopele sunt mai scumpe decat jantele. (fa un calcul si vei vedea!).

Bafta!

jantele au 24kg fata si 24,5spatele bucata cu tot cu cauciucuri . 235/40 fata si 265/35 spate.

Nu vrei sa treci la 16kg/roata si BBS original made in germany?!

Ale mele au fost 15mil bucata si 6mil anvelopa...ce diferenta mai dai?!

1. Ai dat 1000 cu tot cu anvelope, pe mine nu ma intereseaza anvelopele

2. Astept poze cu caruta.

sapt viitoare ai poza ... momentan am niste bbs de 5`ar pe ea ... \

strees sunt foarte frumoase rotile ! din pacate nu ma intereseaza schimburi ... poate numai cu un volan complet M cu covrig nou la el ...

ai putea sa le pui la vanzare ... defapt mai bine nu ca se gaseste vreunu sa zica ceva de rau despre ele .

c.sainz stiu ca sunt acrii strugurii da lasama te rog cu chinezariile mele ... am vazut ca nu iti plac ca doar mi-ai trimis 10 mesaje pe PM si te bucurai la 750E cu jante de 11,6kg bucata care nu se fac zaruri la prima groapa ...

nu inteleg de ce sunteti asa rautaciosi si nu lasati oamnenii sa isi vanda linistiti produsele .... ca nu incerc sa tapesc pe nimeni .. am spus tot ce era de spus despre roti . daca incercam sa ascund ceva intelegeam .

comentariile lui c.sainz sunt de neam prost desii eu nu cred ca el este asa ... doar comentariile sunt .

eu cand vad pe cineva care vande ceva si ma intereseaza il contactez pe PM si daca nu ma inteleg cu el asta e nu intru pe topic sa alung eventualii cumparatori doar pentru ca eu nu am banii sau nu vreau sa dau banii pe care omu ii cere ... frustratii astia pffff...

c.sainz stiu ca sunt acrii strugurii da lasama te rog cu chinezariile mele ... am vazut ca nu iti plac ca doar mi-ai trimis 10 mesaje pe PM si te bucurai la 750E cu jante de 11,6kg bucata care nu se fac zaruri la prima groapa ...

nu incerc sa tapesc pe nimeni ..

comentariile lui c.sainz sunt de neam prost desii eu nu cred ca el este asa ... doar comentariile sunt .

Doua lucruri am sa-ti spun:

- spune-ti parerile in gand, sau in alt loc; nu stiu sa ma fi cunoscut! Deci, formularea ta cu "neam prost" nu poate fi decat autocritica, nu? Si, daca voiam rotile alea, le lluam de la primul proprietar, cand erau in stare perfecta si cu anvelope ff bune (nu acum cand sunt zgariate si cu anvelope praf!). Nu am spus ca vrei sa tepuiesti pe cineva; doar ca ai crescut pretul ca la ...licitatii! Si fara motiv!

- UP se da doar la 7 zile! Alte topicuri au fost inchise chiar azi pentru asta ! Sau, pozele inseamna si reducerea de pret, conform regulamentului?

Exemplu:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/109480-vand-diverse-anvelope-de-iarna/

Edited by c.sainz

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

• 2 weeks later...

Ok, nu neg , dar nu mai sunt noi , si ceri pret de jante noi totusi. Oricum bafta :)

au fost noi cand le-a cumparat omu nu am zis eu ca sunt noi ... daca erau noi scriam VAND JANTE NOI . nu scrie deci ce e cu postu tau ?

nu spun ca pretul e mic ,dar care e problema daca iau banii aia pe ele le dau daca nu le tin bine mersi pe masina . nu inteleg care e marea problema.se gasesc jante mult mai ieftine ca astea si frumusele insa mai sunt ciublite vopsite indreptate etc. daca le vrea cineva pe astea scoate banii daca nu raman la mine si le dau cu 300-400 daca le stramb sudez indrept etc. :thumbsup:

cumparati tu la pretul asta din state si vezi cat sunt ;) in europa sunt 1300E fara transport deci sa ziceam inca 100E cel putin transportu din Anglia deci vreo 1400E cele pe 19 deci pe 18 o idee mai ieftin insa tot nu le cumperi cu 800E cat ar venii la mine fara cauciucuri ... asa ca mai incearca .

nu le dau degeaba , mai astept insa mi-ar place mult pe 19 tot VMR VB3 desii stiu ca pentru drumurile noastre nu e o alegere inteleapta.

jantele nu sunt strambe indreptate sudate etc. nu bat nu nimic.

pana la vara oricum nu ma astept sa am pe cineva serios interesat de ele.defapt nu ma astept deloc ,dar cine stie ...

toti vor sa auda povesti cu cauciucuri 90% bune ... daca vedeati ce rasuri de cauciucuri avea si el zicea ca sunt 90% cand se vedea clar diferenta ca pe fata aratau ca noi si pe spate 2mm pana la semnu de uzura.

eu nu am pus povesti din astea sa pun oamenii pe drumuri aiurea ...

deci la 800 m-as despartii de ele .

Doua lucruri am sa-ti spun:

- spune-ti parerile in gand, sau in alt loc; nu stiu sa ma fi cunoscut! Deci, formularea ta cu "neam prost" nu poate fi decat autocritica, nu? Si, daca voiam rotile alea, le lluam de la primul proprietar, cand erau in stare perfecta si cu anvelope ff bune (nu acum cand sunt zgariate si cu anvelope praf!). Nu am spus ca vrei sa tepuiesti pe cineva; doar ca ai crescut pretul ca la ...licitatii! Si fara motiv!

- UP se da doar la 7 zile! Alte topicuri au fost inchise chiar azi pentru asta ! Sau, pozele inseamna si reducerea de pret, conform regulamentului?

esti si moderator in timpul liber ?

daca alea sunt roti zgaraiate te invit la un consult oftalmologic ... nu o fii pozele mele reusite dar daca iti fac poze la lumina zilei zici ca sunt noi ... si daca iti faceam pozele asa si veneai sa le vezi mai voiai sa scazi 100E asa mai bine va arat ce e de vazut... eu asa am fost informat cand le-am luat ca nu au nici o zgaraietura si adevarat in poze la lumina zilei nu se vedea insa de aproape daca te uiti la o roata se vede foarte putin insa da se vede .

pretul l-am crescut din simplu motiv ca prima data nu mai aveam masina deci era inutil sa tin niste roti de pomana .. plus ca nu stiam daca va fii tot BMW deci pentru ce rotile ? apoi am luat un E90 deci nu mai erau inutile ;) de aia am crescut pretul ... si pentru ca pot si pentru ca vreau pentru ca sunt rotile mele si cer cat vreau ... data viitoare iti cer voie.

spune-ti parerile in gand

ia vezi nu ai putea sa folosesti tu sfatul asta mai mult decat mine ? cred ca eu imi spun parerile pe topicul meu si nu pe al tau sau cum faci tu pe toate topicurile de la vanzari ! ia vezi a scapat vreunul ?

daca ai tine cont de sfatu asta ai fii o bomboana de baiat :frantics:

dupa ce am cautat in posturile tale am vazut ca tu cu asta te ocupi dai flameuri la vanzari in rest nimic interesant ... a da si ai un 320D chel in care ai bagat vreo 3-4000 sa incerci sa te apropii de un 330D insa nu ai luat 330D ca sunt cheltuielile mari ... na logica aici .

si bine inteles ca remarca mea era autocritica doar nu crezi ca te faceam "neam prost" pe tine :thumbsup:

sunt constient ca in realitate nu esti nici pe departe atat de rautacios pe cat pari pe forum insa frustrarile se vad aici .

Edited by ELNA

dami si mie un site ca eu nu am gasit ... la banii astia ci mult mai scumpe :unsure: nu am dezinformat asta e pretul la care le-am gasit pe cele pe 19 in anglia vreo 1100£ adica un 1300E fara transport .

tu le-ai gasit in Anglia mai ieftine ca in SUA :hyper: daca e asa imi iau un set pe 19 doar asa vorba aia sa fie :laugh: asa ca astept fie aici fie pe PM o adresa de unde sa iau si eu rotile la banii aia ...

pana la urma imi spuneti ca sunt 300E noi si eu sa le dau cu 100...

Rugamintea mea este sa ramai on topic! Toate comentariile userilor au fost doar referitor la jante, anvelope si pretul pe care-l ceri. Asa ca, limiteaza-te la asta. Ai mai fost avertizat odata.

Apoi, e firesc sa comenteze fiecare cand cresti pretul de la 750 la 900 euro; pt ca nu am stiut ca e ...licitatie. Si, la pretul asta, se pot cumpara de pe ebay, jante BBS originale, noi-noute, si nu jante chinezesti, folosite!

Daca te deranjeaza comentriile colegilor, posteaza anuntul in alta parte!

Nu e cazul sa raspunzi; nu te-am intrebat nimic.

Incearca sa te conformezi regulamentului.

Merci

bbs pe ebay http://www.ebay.com/itm/18-BMW-3-SERIES-E46-98-05-BBS-LM-Alloy-Wheels-Only-/400234734800?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item5d2fd964d0 tu ai vazut BBS STYLE care inseamna ca e replica uite aici http://www.ebay.com/itm/18-ALLOY-WHEELS-FITS-BMW-E36-E46-E90-E91-E92-E93-E188-E187-Z3-Z4-Z85-1-3-SERIES-/270856644695?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item3f10506857

scrie clar bbs STYLE adica replici ... rotile originale noi BBS costa cat 1/3 din un e90 second adica vreo 4000-5000E

aici am gasit si cele mai ieftine VMR pe 19" in anglia http://www.ebay.co.uk/itm/Velocity-VMR-VB3-CSL-19-alloy-wheels-silver-/250893462992?pt=UK_CarParts_Acc_Wheels_tyres_Trims_Car_Rims_ET&hash=item3a6a6a6dd0

deci sunt 1100GBP cu transport deci 1300E restu sunt fantezii :thumbsup:

eu v-am demontat fiecate afirmatie cu probe clare ... voi vorbiti sa va aflati in treaba .

inca nu am primit linku de la colegu unde a gasit el in Anglia preturile alea bomba :popcorn:

ps:felicitari ca ai ajuns si moderator ...

deci up ! cu 700E !

Edited by ELNA

interesante ... pentru logan ,dar tot sunt 1000E cu tot cu transport ... si toate 8,5J :sorcerer:

oricum modelu asta e net inferior ca si aspect fata de ce vand eu ,latimea e 8,5j la toate deci o sa arate super ! :wacko: si nu sunt forjate asa ca e tot acolo ca si calitate :thumbsup: cele forjate sunt altceva insa costa mult.

intrun final mi-ai aratat niste BBS`uri care fac pariu ca pica aiurea pe E90 care nu au nici o legatura cu jantele mele ... deci mai departe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.