Jump to content

E92 320i

Apollo360

Recommended Posts

Mi-a aratat consulul in oras. 9/100. Mai ca uit de diesel.

Poate stii, eu totusi iti zic: la bmw exista un factor de corectie al consumului ajustabil dintr-un meniu ascuns, accesibil din butoane, fara interfata sau ceva.

Am vazut model identic cu al meu (dar 5tr) care indica media mixt 5,6, chestie care nu pot sa o cred din moment ce conduc aceeasi masina cu un usor avantaj al cutiei, cauciucuri mai inguste si cu mai putini km.

Sincer tu poti crede ca 320i consuma la oras cu un pic peste 1.6 la exterior?!?

Eu am media ~9-10 in Constanta, e drept ca fara sa merg absolut deloc la consum, doar mai prudent cand sunt cu familia

M-ar tenta motorul cu injectie directa daca nu mi-ar pasa de consum deloc dar nu aspirat.

E clar ca iti place benzina, accepta realitatea ca va fi ceva mai scump de utilizat si gata - asta e, macar conduci ce-ti place.

Si mie imi place mai mult dieselul dar nu sunt de parere ca 320i e lesinat, mai ales venind de pe ~100cp.

Dupa un timp s-ar putea sa ti se para si tie ca nu-ti mai ajunge, atunci mai vezi tu.

Edited by lucian81v

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cand imi cautam masina nu m-am uitat la 330d pentru ca am zis ca nu are rost sa car 3000cc dupa mine fara sa-i folosesc prea des si am luat 320d, astazi sunt constient ca nu am 330d doar pentru ca n-am condus unul inainte sa cumpar masina. Edited by lucian81v

ia un e 90 330d si atunci o sa ai o masina adevarata. motor de motor

Bravo domne', esti un adevarat pasionat. Tot ce-i sub 330 nu sunt masini adevarate, sunt de jucarie iar motoarele nu sunt motoare, au gauri in podea ca in Flintstones.

E clar ca in cazul meu ma orientez la 320i, daca intra in buget 320d si mai bine (alegere facuta cu capul, nu cu inima).

Cu care cap? 320d E90 ii da fum din toate pozitiile lui 320i . Si consuma si mai putin :p

Edited by bitz

Nu prea trage in comparatie cu ce? Daca e sa il compari cu un motor d caracteristici similare de 75 de cai, iti spun ca trage. Daca il compari cu un 335 probabil nu trage.

Normal ca trage mai bine ca unul de 75cp insa una este sa platesti 4k euro pe un shsi alta 20k euro.

1 singura persoana in majoritatea cazurilor in masina

Medie de 20 km zilnici in oras, medie urb + extraurban pe an 25,000

Mergi pe diesel,mai ales daca mergi mult ex.urban.Dieselul consuma putin la vit mari.

Tot cu banii astia pot achizitiona o octavia break aproape noua 1.9 tdi si mai si raman.

Depinde ce doresti de la viata,cu 19k euro+3 tichete remat(cumparate prin dealer 1k euro) iti iei mare passat nou (nu skoda) sau un vw scirocco 1.4tsi 160cp (nici asta nu consuma 9% in oras).Ai 4 ani garantie insa nu e bmw.

Chiar ieri am am intrat in vorba cu un proprietar de 320i, intamplator la o benzinarie. Mi-a aratat consulul in oras. 9/100. Mai ca uit de diesel.

Iti place sa te minti singur,cumpar-o si ai sa vezi consumul la pompa !!!

Edited by ionut_marius

Pentru mine, caz concret:

1 singura persoana in majoritatea cazurilor in masina

Medie de 20 km zilnici in oras, medie urb + extraurban pe an 25,000

Necesitate pentru un portbagaj voluminos aproape inexistenta

Buget aprox. 20,000

Buget benzina limitat

Nu fac liniute, cateodata merg mai sportiv

Ăn aceste condiții recomand 320i.