Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

ulei motor

kshu 09

Recommended Posts

318i fl sau nfl......eu cand mi a "crepat" motorul la 318i nfl Castrol Edge 5w-30 aveam in el, schimbat de 2000km...nu spun ca uleiul a fost de vina!!

non facelift.am 170.000km si nu vreau sa am belele cu motorul din cauza uleiului,plus ca merg si cu ea mai turata.

Cum adica mergi cu ea mai turata,adica mergi asa in treapta a-2-a cu 80/h?

Aproximativ asa!d'aia vreau sa am ce este mai bun in motor,iar pana acum am zis ca EDGE e cel mai bun.am mai avut castrol SLX.Am zis ca daca e scump e si bun!dar nu mai am aceiasi parere...

Eu l-am luat de la importatorul oficial.

P&P Lubricants :(0)21 460 00 65

importatori oficiali sunt mai multi,chiar si eu :)) ,depinde ce intelegi prin oficial

Aproximativ asa!d'aia vreau sa am ce este mai bun in motor,iar pana acum am zis ca EDGE e cel mai bun.am mai avut castrol SLX.Am zis ca daca e scump e si bun!dar nu mai am aceiasi parere...

ei fi pus castrol de belgia,desi mai degraba cred ca ai o problema la motor :(

importatori oficiali sunt mai multi,chiar si eu :)) ,depinde ce intelegi prin oficial

ei fi pus castrol de belgia,desi mai degraba cred ca ai o problema la motor :(

la motor nu am nici cea mai mica problema.merge brici!!!dar vreau cva mai bun pt ca am inteles ca ar cam fi probleme cu castrolul.cum spuneai si tu de cel de belgia

Un ulei foarte bun este si Liqui Moly,marca nr.1 in preferintele germanilor si care se fabrica 100% in DE.

Perfect deacord cu Liqui Moly dar voi ati remarcat ca Liqui Moly are doar cateva FULL SINTETIC ???? majoritatea si mai ales cele pt BMW adica Long Life 04 sunt semi sintetice ... scrie clar pe siteul lor

engine oil :

~~~Fully Synthetic (sunt doar cateva pe care le numar pe degetele de la 1 mana)

~~~Synthetic Technology ( sunt aproape toate uleiurile LM)

Cat despre motul de ce toata lumea vorbeste de MOTUL X CESS ? pe absolut nimeni pe forumul asta nu am auzit sa bage in motor ULEIUL DEDICAT PT BMW ADICA MOTUL SPECIFIC LL-04 !!!

http://174.36.227.245/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/5/658_1.jpg

si de ce e asa ieftin totusi daca e full syntetic? unde e facut?

asta cu ieftin sau scump e vrajeala omule, daca afli cu adevarat cat costa uleiul in realitate o sa spui ca toate uleiurile din lumea asta sunt FAKE. preturile se fac in functie de puterea de cumparare si cum noua ne plec lucrurile scumpe baietii destepti VAND SCUMP ;)

orcum 50-60 de lei pana la urma e un pret enorm pt 1l de ulei nu?

parerea mea este ca 30 ron cat costa 1l de motul e mai aproape de adevar.sau chiar cartechnic cum spunea colegul mai sus.

Unde ai gasit motul la pretul asta? Si ce grad are? (PM eventual sa nu se considere reclama)