Jump to content

Vand BMW E60 530D avariat fata 4500E

dusky

Recommended Posts

Vand Bmw seria 5 E60 avariat fata in starea in care se afla a fost accidentat intrat cu partea stanga fata intr-un gard cu 60 la ora.masina este a 10 a 2003 bmw 530D cu 110km si 231 de cai.motorul probabil ok,interiorul este impecabil doar airbag-urile sunt sarite in rest totul este ok, navigatie mare profesionala, cutie steptronic piele neagra dakota scaune full electrice cu memorii, telefon in cotiera,mahon,trapa dinamic drive si active steering wheel etc masina a fost FULL FULL accept si variante pret 4500E negociabil

post-14280-0-88707300-1320334556_thumb.jpg

post-14280-0-09403900-1320334563_thumb.jpg

post-14280-0-91750800-1320334568_thumb.jpg

post-14280-0-02142400-1320334573_thumb.jpg

E usor sa repari mecanic o masina. O punte stramba, un brat, le schimbi da-le dracu, sunt niste suruburi pana la urma. Dar cand intervine electronica, nu mai faci fata, ori iese prea scumpa reparatia, ori tai din costuri si iese de mantuiala.

am pus si poze cu interiorul... cum arata inainte de nenorocire. (nu am poza cu interiorul dupa singura diferenta este ca au sarit cele 2 airbag-uri din fata-volan si pasager in rest toate sunt la locul lor cum erau si inainte)

stiu ca as lua probabil.... dar nu stau sa imi bat capul cu piese pe bucati cu asteptare etc.. sunt foarte suparat si chiar nu am dispozitia necesara sa o valorific piesa cu piesa

post-14280-0-07004500-1320340092_thumb.jpg

post-14280-0-93974800-1320340102_thumb.jpg

daca masina avea casco nu mai eram cu ea la vanzare... dar am incercat sa-i fac casco ulterior ceea ce e imposibil si era asigurata la 10500-11000 la astra parca...

Pacat, o masina foarte frumoasa. Am crezut ca a fost asigurata Casco si ti-au dat bani+epava. Bafta la vanzare!

Pacat, o masina foarte frumoasa. Am crezut ca a fost asigurata Casco si ti-au dat bani+epava. Bafta la vanzare!

nu mai imi zi ca ma doare inima de suparare cat am iubit masina asta si nici nu sunt prea avut sa imi iau alta la fel in viitorul apropiat. nu aveam casco si cel care mi-a taiat calea a tulit-o instant am ramas pagubit si sa-i fac gardul si omului nevinovat in gardul caruia am intrat

Edited by dusky

Ca si o consolare, chiar daca ar fi oprit ala care ti-a taiat calea, tot nu ar fi fost scos vinovat la politie, daca nu l-ai atins deloc. Trebuia sa-l fi lovit, dar stiu ca primul instinct e sa incerci sa ocolesti. Imi pare rau pt masinuta ta!

Eu m-am invatat minte cu ocolitul unui bou care incalca regulile in urma cu vreo 9 ani. Bine ca aveam casco. Acum nu as mai evita niciun cretin din asta, i-as da-o sa ma tina minte si sa nu mai incalce regulile niciodata. Evident, ma refer la chestii minore, la viteze mici, prin oras.

Pe mine m-a lovit un autobuz, m-a zgariat usor, intr-un sens giratoriu. Mi-am dat seama ca o sa mai agate si m-am oprit pe loc si l-am vazut asa cateva secunde cum trece trece si intr-un final ma atinge cu partea din lateral spate. Dupa ce am povestit cum s-a intamplat la cativa amici, au zis, domne, pai puteai sa te sui pe sensul giratoriu si nu te mai lovea. Da da, eu sa ma aleg cu roata sparta si ala cu autobuzul sa n-aiba nici o treaba. Edited by WLF

Cine o cumpara, nu se agita sa o repare decat daca e o afacere buna. Sa o repari asa de hobby si cand tragi linie sa descoperi ca esti in pierdere, care mai e logica. Sau o carpesti si pacalesti pe cineva pentru 500 euro profit.

Nu e chiar asa simplu. Uite de exemplu airbagul pasagerului. Trebuie schimbata si plansa de bord, si iti spun eu ca se cere cu tot cu airbag in jur de 3-400 euro. De ce? Pentru ca aia care lipesc borduri si dupa aia le vopsesc cer 200 euro. A, daca vrei sa duci plansa la lipit si pui doar o rezistenta in locul airbagului pasagerului, la centuri si la baterie, da, e ieftineala. Dar numai sa pui plansa bord + airbag volan + airbag pasager + capsa centura sofer si pasager + capsa baterie, te costa 6-700 Euro, fara manopera inlocuirii bordului. Mai aduna restul si vezi ce iese, numai piesele te duc la 4-5 mii. Mai adaugi manopera totala, si o sa vezi ca nu o vinzi cu 10 mii cash in mana, ca e 2003, ca e lovita, ca e impozitul mare la 3.0d etc etc etc.

Eu fac pariu ca puntea si caseta de directie sunt strambe. Cand ma gandesc ca are si active steering, deja e clar.

Edited by WLF

cel mai probabil va primi o oferta de la cineva care dezmembreaza . Ma astept sa-i ofere max 3k. Poate si mai putin

intradevar am fost sunat de 4-5 samsari de care spui tu... nu o dau in 3mii chit ca stau cu ea in fata curtii. numai motorul navigatia si interiorul fac suma asta. sunt convins ca sunt multe altele care se pot valorifica bordul se aprinde merge navigatia radio tot probabil e in regula pe partea de electronica,geamurile merg etc mi-e frica sa-i mai pun borna sa nu se intample vreun scurt ceva asa ca nu stiu exact suta la suta dar eu zic ca ultimul pret corect si de bun simt e 4000 fix

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.