Jump to content

BMW X5 + tanar beat => 2 morti si 3 raniti

kristal_madness

Recommended Posts

Tocmai ce-a explicat simplu si curat, deci frumos si usor de inteles Asterix mai sus.

....

CEL TARZIU DE PASTE, E LA LOC DUPA GRATII.

N-are de ec s ate deranjeze prelungirea termenului, tu ziceai doar ca justitia judeca stramb, io zic c-o s-o faca drept, dar, POATE putin mai tarziu.

Te bagi? :Devil: Kip tine casa.

asterix comenteaza de prezumtia de nevinovatie, ceea ce mie mi se pare eronat, aicea s-a judecat masura arestului preventiv, prin prisma pericolului social pe care il prezinta, si nu prin prisma vinovatiei, pentru stabilirea vinovatiei exista un proces separat, de la primul termen cand a fost arestat nu s-a schimbat nimic vizavi de pericolul social pe care il reprezinta prin natura faptelor de care este acuzat.

referitor la ce zici tu eu zic asa :

dosarul e complex si are doua aspecte, unul referitor la accident, si altul referitor la refuzul de recoltare probe, la primul expertiza il va scoate nevinovat, vinovat va fi soferul celeilalte masini care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, deci prin consecinta directa ala va incasa si victimele, va beneficia de circumstante atenuante si va lua cu suspendare, fara comentarii, nu zic ca ar fi asa doar iti zugravesc un tablou, ramane refuzul care se pedepseste de la 2 la 7 ani, ceea ce e sub 3 ani se poate da cu suspendare, oricum are "circumstante", a recunoscut ca a baut putin, a refuzat din cauza politiei etc ... presupunand ca eu gresesc, nu cred dar totusi, dupa fond mai vin apel/recurs, doar nu crezi ca se termina pana la paste, asta daca vorbim de paste 2012.

daca mai vrei pariul, si e vorba de paste 2012, as zice o sticla de single malt de 12 ani ?

Dupa cum se vede treaba cred ca astea sunt singurile zile de parnaie pe care le va face idiotul(criminal).Justitia Romana lucreaza din nou dupa bunul plac a-l parintilor lui.Cred ca l-a costat cateva zeci de mii de euro.Probabil mult mai mult fata de cat vor primii victimile.
  • Like 1

Meces, mie-mi place sa spun ca, atunci cand plec sa fac un rationament pentru o estimare, trebuie sa am ca minima premiza un lucru CERT. Or tu expui o situatie ipotetica, nu ai de unde sa stii care au fost considerentele pentru care s-a dispus arestarea preventiva. Nu? :)

Invers, cand am estimat ca va primi cu executare, am luat ca premiza certa FAPTELE savarsite in concurs, incadrarea lor si limitele de pedeapsa si presiunea media: te mai tine pariul? :p

Similea, bem single malt-ul ala de paste or ba ? 2012 paste. :rolleyes:

dar eu nu beauuuuu

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a considerat ca Andronie ar putea sa se sustraga de la urmarirea penala, avand in vedere ca are resedinta in Olanda, unde urmeaza cursurile unei universitati. De altfel, tanarul le-a declarat politistilor "ca nu il intereseaza urmarile actiunii sale, intrucat urmeaza sa plece din tara fiind student in Olanda".

"Instanta are convingerea ca infractiunea de ucidere din culpa s-a savarsit datorita imprejurarii ca inculpatul a manifestat un real dispret fata de normele rutiere, fata de institutiile statului si fata de autoritatea agentului de politie rutiera care in virtutea exercitarii atributiilor de serviciu l-a somat regulamentar pe inculpat sa opreasca autoturismul si sa se supuna controlului dar acesta a accelerat", se arata in motivarea instantei.

...

In motivarea sa, judecatorul s-a declarat surprins de atitudinea lui Andrei Andronie, care "s-a urcat la volan, desi stia ca a consumat bauturi alcoolice, ba mai mult a acceptat sa urce in masina condusa in atare conditii si prietenii de o viata, punand in primejdie si sanatatea acestora (...). Totodata, este surprinzatoare atitudinea inculpatului care, desi somat sa opreasca a manifestat curajul de a fi urmarit de organele de politie, bazandu-se probabil pe calitatile tehnice ale autoturismului sau. Surprinzatoare, prin prisma varstei, este atitudinea inculpatului si dupa producerea accidentului de circulatie care, in ciuda urmarilor produse, si-a manifestat dispretul atat fata de aplicarea normelor legale cat si a consecintelor pe care le-ar putea suferi".

astea sunt din presa vizavi de motivarea deciziei cand s-a luat masura arestului preventiv, nu vad nimic sa se fi schimbat de atuncea

pe mine ma tine pariul, macar sa raman eu cu amaraciunea ca pierd si sa ajunga ala in parnaie, dar nu va fi asa, stii ca cele doua fapte pot fi judecate si separate, si nu ar fi tocmai o premiera, insa nu e cazul, eu cu inec am mai interactionat si-ti zic ca accidentul va fi din vina soferului care nu s-a asigurat. eu asa vad cel putin, ar fi frumos sa gresesc

Edited by mecea

Eu ma risc cu urmatoarea afirmatie:

Expertiza va dura mult , va fi contestata si refacuta=facuta dupa bunul plac a celui care plateste bine(exista precedent)

Ala cu Seatul iese vinovat de producerea accidentului = suspendare(exista precedent)

Bogatu' la fel va fi servit cu suspendare(vreo 1 an jumate), posibil mai scoate niste certificate de pe la doctori cum ca e traumatizat , ca a fost speriat cu politia pe urmele lui.(exista precedent)...neoprirea la semnalul agentului nu va putea fi demonstrata si nici urmarirea.

Total factura +/- 100.000 euro(TVA deductibil) ...si peste 2-3 ani cand se va termina totul , abia daca ne vom mai aminti

Apostu e in puscarie ca avea mai multe mobile pe cap de cetatean decat media pe tara + 2-3 convorbiri si o excursie la Abu Dhabi .....Prietenu' nostru e liber fiindca ii e dor de familie...saracu', amaratu' de profesor de la Monet, presupus violator e in puscarie la cheremul toanelor victimei care e indecisa asupra faptului ca a fost violata.

Cum e cu prezumtia de nevinovatie?

Justitia romana e corecta pentru saraci....pentru restu exista VISA Platinum

asterix comenteaza de prezumtia de nevinovatie, ceea ce mie mi se pare eronat, aicea s-a judecat masura arestului preventiv, prin prisma pericolului social pe care il prezinta, si nu prin prisma vinovatiei, pentru stabilirea vinovatiei exista un proces separat, de la primul termen cand a fost arestat nu s-a schimbat nimic vizavi de pericolul social pe care il reprezinta prin natura faptelor de care este acuzat.

referitor la ce zici tu eu zic asa :

dosarul e complex si are doua aspecte, unul referitor la accident, si altul referitor la refuzul de recoltare probe, la primul expertiza il va scoate nevinovat, vinovat va fi soferul celeilalte masini care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, deci prin consecinta directa ala va incasa si victimele, va beneficia de circumstante atenuante si va lua cu suspendare, fara comentarii, nu zic ca ar fi asa doar iti zugravesc un tablou, ramane refuzul care se pedepseste de la 2 la 7 ani, ceea ce e sub 3 ani se poate da cu suspendare, oricum are "circumstante", a recunoscut ca a baut putin, a refuzat din cauza politiei etc ... presupunand ca eu gresesc, nu cred dar totusi, dupa fond mai vin apel/recurs, doar nu crezi ca se termina pana la paste, asta daca vorbim de paste 2012.

daca mai vrei pariul, si e vorba de paste 2012, as zice o sticla de single malt de 12 ani ?

umil, ma rebag si eu in discutie..

oare de ce romania a fost condamnata la cedo de n ori ca nu respecta prezumtia de nevinovatie (si nu ma refer la citatul unui user din romania libera)? pt ca arestul preventiv, de foarte multe ori numai preventiv nu e ci e o masura abuziva de privare de libertate in numele prevenirii unor noi infractiuni fictive care nu tin nici macar in fata codului penal romanesc.

Zi-mi si mie te rog, ce pericol pt societate reprezinta icsulescu care beat si drogat produce un accident ca in cazul de fata? mai poate el sa conduca daca este cercetat in libertate? daca nu conduce, crezi ca s-ar apuca de alergat cu peste 100 km/h in oras astfel incat sa mai omoare pe cineva?? nu despre asta e vorba?

Pe de alta parte sa nu uiatm ca nu reprezinta pericol pt societate enspemii de interlopi acuzati si inculpati in dosare de violenta, trafic de carne vie, prexenetism, mutilari fizice si psihice, etc - conform hotararilor date de judecatori cu mintea luminata (de lanterna sau $),pt ca ei "saracii" nu pot mitui, santaja, ameninta martorii iar probabilitatea ca sa mai comita o infractiune asemnatoare este nula...

Imi pare rau, nu vreau sa te jignesc dar cand te aud cu "nu s-a schimbat nimic vizavi de pericolul social pe care il reprezinta prin natura faptelor de care este acuzat" ma duce cu gandul la faza aia cu gaina furata hmmm,la 10 seara hmmm, gard sarit hmm, sarma de la cotet desfacuta hmm.... sa-i dam 12 ani ca e premeditata, calificata si cu circumstante agravante!!!

Apostu e in puscarie ca avea mai multe mobile pe cap de cetatean decat media pe tara + 2-3 convorbiri si o excursie la Abu Dhabi .....Prietenu' nostru e liber fiindca ii e dor de familie...saracu', amaratu' de profesor de la Monet, presupus violator e in puscarie la cheremul toanelor victimei care e indecisa asupra faptului ca a fost violata.

Cum e cu prezumtia de nevinovatie?

Justitia romana e corecta pentru saraci....pentru restu exista VISA Platinum

Corectie: Justitia "rrumana" nu e corecta nici pt saraci.....exista NUMAI VISA Platinum, deci ca sa fac un joc de cuvinte: NU MAI VISA, Platim!

• Like 1

• 4 weeks later...

Judecătorii îl apără pe şmecherul cu BMW. Îl consideră doar un tânăr teribilist :goodjob: :goodjob: :goodjob:

"

Andrei Andronie le-a spus poliţiştilor că vrea să plece din ţară, iar judecătorii au considerat că afirmaţiile sale sunt doar teribiliste. Asta după ce tânărul a gonit cu 200 la oră, băut, a fugit de poliţie şi a ucis doi oameni."

Afirmaţia sa a fost făcută din teribilismul specific vârstei, cu scopul de a arată organelor de poliţie că nu îi pasă că va rămâne fără permis de conducere în nici un caz afirmaţia sa nu conduce şi la concluzia că acesta va fugi ori se va ascunde în Olanda în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală", se arată în motivarea halucinantă a Tribunalui Bucureşti .

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/judecatorii-il-apara-pe-ucigasul-cu-bmw-372613.html

Edited by radduu

frumos...

desi, daca este judecat in libertate, are oricum o masura preventiva, interdictie de a parasi localitatea, sau tara, si in ambele cazuri, e dat in consemn la frontiera, deci teoretic nu ar avea cum sa iasa din tara de capul lui.

frumos...

desi, daca este judecat in libertate, are oricum o masura preventiva, interdictie de a parasi localitatea, sau tara, si in ambele cazuri, e dat in consemn la frontiera, deci teoretic nu ar avea cum sa iasa din tara de capul lui.

Hai pariu !

Merge cu masina intr-o zi cu -15 grade , cu pasaportu' in mana la vedere si, la frontiera , din ghiseu i se face semn sa treaca....sanse 70/30 sa treaca

Sper sa nu citeasca forumul .....