Jump to content

BMW X5 + tanar beat => 2 morti si 3 raniti

kristal_madness

Recommended Posts

Nu are cum sa scape doar cu o pedeapsa cu suspendare - a facut prea multe betivanul criminal cu educatie aleasa (?!)data de parintii lui; cumul de infractiuni + circumstante agravante. Isi va lua probabil minim 5 ani cu executare iar dupa 2,5 ani va iesi. Faza e ca va plati din buzunar absolut toate daunele cauzate de accident deorece asigurarea (din cate stiu - cel putin asa era acum cativa ani) nu plateste pagubele facute de asigurat daca acesta este urmarit de politie. Imi doresc sa dea peste un judecator ca in cazul "Arcul de Triumf", daunele stabilite de judecator familiei indoliate fiind de 150.000 Euro (putin la nivel de UE dar o premiera pt justitia - care? - romaneasca).

In opinia mea cel cu Seatul/Opelul e oarecum nevinovat..

Nu are cum sa scape doar cu o pedeapsa cu suspendare - a facut prea multe betivanul criminal cu educatie aleasa (?!)data de parintii lui; cumul de infractiuni + circumstante agravante. Isi va lua probabil minim 5 ani cu executare iar dupa 2,5 ani va iesi. Faza e ca va plati din buzunar absolut toate daunele cauzate de accident deorece asigurarea (din cate stiu - cel putin asa era acum cativa ani) nu plateste pagubele facute de asigurat daca acesta este urmarit de politie. Imi doresc sa dea peste un judecator ca in cazul "Arcul de Triumf", daunele stabilite de judecator familiei indoliate fiind de 150.000 Euro (putin la nivel de UE dar o premiera pt justitia - care? - romaneasca).

In opinia mea cel cu Seatul/Opelul e oarecum nevinovat..

Sunt convins ca nu l-a vazut pe tampit venind si nici nu avea cum sa il vada.

eu ma intreb, taica-su, care cica e destul de cunoscut si bla bla...cand i-a dat masina pe mana, nu stia ca se duce LA CLUB? la club ce faci?

BEI si dansezi...printre altele, nu? poate mai sunt si persoane care nu beau, si se duc cu masina, dar 99% in club se bea alcool.

Ditamai bancherul, cu neuroni functionali, nu s-a gandit la asta? Sau i-a zis odraslei doar : "tati, ai grija, si sa nu bei...."?

Eu cand ma duceam in club , luam taxiul, ptr ca stiam ca o sa beau, stiam ca ma fac pulbere (uneori) si stiam ca bautura+volan= NASPA.

Edited by max83

@BMWdrifter--Esti super mega cool de pilot! Ai niste postari de ciutan teribilist 4tuning-ist de te doare mintea.Maturizeaza-te!

+1

totusi nu mi-e clar, pana la urma i-au luat sange sau nu ? ca astia de la protv zic ca a refuzat si sa sufle in etilotest si recoltarea de probe biologice ? daca e real si daca intradevar opelul a plecat de pe loc cum zic astia, parca site-ul adevarul citand martori zicea ca opelul era pe celalalt sens si boul a pierdut controlul si a intrat in el, insa daca astea doua se adeveresc tare mi-e ca probabil o sa stea la parnaie o luna maxim doua, asta daca nu il scot in zece zile ca pe placinta junior, si tare mi-e ca dupa un proces care o sa dureze 5+ ani au sa-l scoata culpa comuna si condamnare cu suspendare, asta daca il condamna la ceva ...

nu i-au luat sange (a refuzat) de unde si dosarul ptr refuz de recoltare probe.

in arest preventiv o sa stea 2, 3 luni maxim, fiind caz mediatizat a contat si asta ptr judecatori.apoi o sa dureze ceva, dar nu cred ca se poate compara culpa aluia din opel, cu ce a facut asta (a fugit de politie, ucis 2 persoane si ranit grav 3, bautura (desi trebuie dovedita), refuz de recoltare probe..).

Il va scapa usor. Orice om cu capul pe umeri isi da seama ca nu avea cum sa il vada pe dementul care venea cu viteza mare, noaptea, si care nu s-a sinchisit sa-l ocoleasca.

Probabil ca ai dreptate; totusi, legea spune destul de clar - nu patrunzi pe carosabil pana nu te-ai asigurat cum trebuie, iar el n-a facut asta. Au fost atatea cazuri de accidente similare, cu motociclete care veneau cu viteza f mare si cineva le iesea in cale, caz in care soferul era scos vinovat, chiar daca ala venea cu 200kmh.

din punt de vedere moral, eu ii vad asa, in ordinea vinovatiei:

betivul true blood lipstick, pentru ca s-a urcat baut la volan, si prostul a mai si fugit de politie

tac-su, pentru ca i-a dat masina, desi stia ca se duce in club (dar nu il mai iubeau pitipoancilii daca mergea cu taxiul)

soferul opel-ului, ptr ca nu a respectat o regula de circulatie

legal, nu pot fi trasi la raspundere decar primul (in primul rand) si ultimul, insa eu il invinovatesc si pe tac'su (om cu capul pe umeri, cica).

@similea:

ce impresie iti lasa?

Edited by max83

Max, ce bine pentru tine ca nu se mai termina cu dramele astea din trafic, ca ai atata material sa-ti dai cu parerea si sa stralucesti. Torquemada si Mafalda a forumului, doi intr-unul :nono:

Pe bune, de ce nu recitesti ultimele 3 topicuri cu victime, sa vezi ce impresie lasa ce postezi...

ON: alta drama creata de un frezat din asta la coafor, un plod de bani gata.

Eu am fugit de militie cu numere "happy" pt ca in tzara asta tre sa fii sclav un an sa poti intra in legalitate cica platind niste hotii de taxe aberante de nu-i voie, si am scapat fara stress.....deh se punea loganu de 75 cu 150Cp de la 320i, clar nu, mai ales ca a avut si cine sa-i mane si oricum nici tare departe de casa nu eram si nici ei n-au facut un semn prea clar(acuma nah la 120kmph ce puteam vedea :p ) si astfel nu a suferit nimeni, eu m-am distrat putin pe seama militienlor superzelosi (deh sunt direct infractor ca am numere straine si ceva viteza la intrare in localitatea noaptea la 3) si nu am omorat nici macar o musca, si eventual am lasat niste urme de drift pe asfalt....maaaare branza :p

Asa ca nu imi vb mie nimeni de principii mai ales in tzara asta cand acestea sunt doar pe bani cumparate(intrarea cica in legalitate cu actele).

Nu te omoara militienii daca te prind cu cica acte false, neinregula, dar plateste tu amenda penala de minim 1000lei plus iti anuleaza permisul deci mai costa inca pe-atata sa il refaci plus nervi.....de la ce? ....ca nu scria ceva rahat de text pe o foaie??!!!!!!!!!!!

Jigodia asta de parvenit merita impuscat pt ca a omorat 2 oameni pt ca el nu stia conduce, atat!!!......ca era beat, ca avea de putin timp carnet, ca nici X5 nu pune frana pt tine sunt irelevante!

-1.

Tine-o tot asa ;) Bravo.

Sau mai simplu ar fi ca politia sa stea frumos la iesirea din cluburi gen Bamboo, Gaia, Player, Etc... si sa faca frumos filtru, sa sufle toata lumea in fiola. Fara cereri de acte, ca sa fie treaba mai rapida. Sufli si pleci [sau ramai pentru dosar penal, dupa caz...].

In Gaia cel putin, mi s-a intamplat de f multe ori sa vad baietasi care au baut cateva pahare suindu-se la volan linistiti, iar pasaretul insotitor sa nu aiba nimic de comentat, ba chiar fiind f vesele. Si apoi le auzi ca au murit in masina cu cate un "smecher".

Smecherie prost inteleasa. Smecher sa fii cand te duci in club o noapte si rezisti sa nu bei pt ca esti cu masina. Ca asa orice bou poate sa bea si sa plece acasa la volan....

• Like 1

@similea

mie chiar imi pare rau ca exista material de genul acesta, si mi-as dori sa nu mai avem evenimente d'astea nefericite.iar daca ti se pare ca ma contrazic de la un caz la altul, e pur si simplu ptr ca nici un caz nu seamana cu altul, iar circumstantele in care s-au produs sunt intotdeauna altfel, de unde si concluziile mele mai mult sau mai putin contradictorii.

in cazul de fata as atrage atentia in primul rand, asupra non-educatiei insuflata de parinti unor astfel de progenituri(si nu ma refer la studii). :thumbsup:

Pai copii cresc prin preajma parintilor si iau din comportamentul acestora. Taica-su daca a facut parte 5 ani din top managementul BCR-ului si avea de la 15.000euro pe luna in sus salariu + alte bonusuri [care sigur au fost consistente, pt ca a prins perioada in care toti luau credite] si i s-a urcat la cap oarecum.

Pustanul vazand atitudinea tatalui in anumite situatii, a zis ca si el e mare Boss.

PS: Eu cunosc oameni la 50 de ani care au bani de nu au ce face cu ei.

Si in afara de o masina misto si o casa frumoasa + concedii prin zone super, nu ies in evidenta cu nimic.

Chiar unul dintre ei i-a luat baiatului la majorat anul asta un jetta, desi putea sa ii ia orice masina vroia juniorul. Dar omul a zis ca el toata viata a fost pe principiul sa nu ii faca pe cei din jur sa se simta prost pt ca au mai putini bani decat el, si sa nu iasa in evidenta cu lucruri in genul fitzelor de Romania. Asa ca tati s-a uitat cam ce masini au prietenii lui, si i-a luat ceva sa se incadreze in peisaj.

Iar omul asta de care vbesc, daca il inviti la un mic in piata, nu te refuza. [fata de alti amici de-ai mei de 27-28 de ani, care au salariu 50 mil si li s-a urcat la cap, daca ii chemi intr-un loc care nu e la "standardele" lor, nici nu discuta.]

• Like 1

Eu, ca parinte cu o stare materiala buna, i-as rupe gura lu' fi-miu daca ar veni la mine cu texte "tati, la majorat cutare a primit un x5?, te rog tati...."

ce zice lumea, ca educatia o primesti in scoala, in mediul in care traiesti etc...nu frate, acasa o primesti prima si prima oara, inca de mic. cum ti-l cresti, asa il ai. Astia nu respecta nimic, nici legea, nici femeia, nici viata, nici munca, nici banii, nici oamenii.

in fine, am deviat off topic.

Pe de alta parte, nici mancatul micilor in piata nu e chiar sigur si igienic, gratis sau nu :naughty: (misto pisica)

Eh, hai sa fim seriosi totusi... daca mananci 2 mici cand treci prin piata nu cred ca mori :)) Nu am zis sa mananci numai mici in piata, dar cred ca oricui i se mai face pofta din cand in cand :)

Pai copii cresc prin preajma parintilor si iau din comportamentul acestora. Taica-su daca a facut parte 5 ani din top managementul BCR-ului si avea de la 15.000euro pe luna in sus salariu + alte bonusuri [care sigur au fost consistente, pt ca a prins perioada in care toti luau credite] si i s-a urcat la cap oarecum.

Pustanul vazand atitudinea tatalui in anumite situatii, a zis ca si el e mare Boss.

PS: Eu cunosc oameni la 50 de ani care au bani de nu au ce face cu ei.

Si in afara de o masina misto si o casa frumoasa + concedii prin zone super, nu ies in evidenta cu nimic.

Chiar unul dintre ei i-a luat baiatului la majorat anul asta un jetta, desi putea sa ii ia orice masina vroia juniorul. Dar omul a zis ca el toata viata a fost pe principiul sa nu ii faca pe cei din jur sa se simta prost pt ca au mai putini bani decat el, si sa nu iasa in evidenta cu lucruri in genul fitzelor de Romania. Asa ca tati s-a uitat cam ce masini au prietenii lui, si i-a luat ceva sa se incadreze in peisaj.

Iar omul asta de care vbesc, daca il inviti la un mic in piata, nu te refuza. [fata de alti amici de-ai mei de 27-28 de ani, care au salariu 50 mil si li s-a urcat la cap, daca ii chemi intr-un loc care nu e la "standardele" lor, nici nu discuta.]

+1000

Nici ca exista un alt exemplu mai bun ca acesta despre mentalitatea romanilor.

Virsta.....toti am avut 19 ani.Sa fii avut atunci un X5...........

E si asta adevarat. Fata comisarului de la garda financiara Constanta, care a primit X6 la majorat [parinti bugetari ofera copilului la majorat X6... autosesizare DNA si in max 2 sapt trebuiau inchisi] nu a facut accident la scurt timp?

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/anastasia-simona-tanase-a-avut-probleme-cu-politia-de-sapte-ori-301319.html

s-a mai auzit ceva de ea? NOTHING.

iar pe site-ul ministerului de justitie, nu apare niciun dosar cu numele ei la constanta...

Eu am un amic caruia taica-su i-a luat prima masina un Astra Break [cel supranumit magarul europei], limitat la 100 km/h. Limitarea i-a scos-o dupa ce a facut 50.000km cu ea. Asa baiatu statea linistit, nu se baga in depasiri aiurea pt ca stia ca RISCa ENORM...

Edited by kristal_madness