Jump to content

BMW X5 + tanar beat => 2 morti si 3 raniti

kristal_madness

Recommended Posts

eu ma bazez totusi pe avocatul celui cu seat-ul. :thumbsup:

@kristal

:laugh: :laugh:

un scenariu foarte posibil.

eu te atentionez din nou ca gresesti grav, trebuie vazuta expertiza, dar raman la parerea mea ca o sa-l scoata basma curata prin culpa comuna, bine zicea in comentariul ala : zici justitia romana si pe urma tragi apa la wc

si inca ceva nu politia/parchetul vor duce lupta serioasa pentru neinvinovatirea derbedeului, ci institutiile ce tin de MJ in speta INEC si magistratura, cu mentiunea ca daca al magistrati MJ-ul nu poate decat sa le sufle intre buci la INEC ar putea sa taie niste capete serios, si vorba aia ar avea si de unde ...

cu ce am gresit?

Tu zici de justitie, asta insemnand magistrati.

Intrebare: magistratii fac probatoriul sau...procurorii? magistratii dau declaratii sau...?

Pana ajunge rechizitoriul la magistrati, poate iesi si ca ala cu seat-ul era de fapt beat, ala fugea de gabori, iar ala cu bmw-ul de fapt mergea cu 60...

Pana se trimite in judecata, toate probele sunt administrate de procurori, adica ministerul public.nu justitia.

In faza de urmarire penala, procurorul cere toate expertizele.nu magistratul.

Edited by max83

Sunt in stare sa-mi pun la bataie toate 4 rotile ca timpul petrecut de baiatu' asta dupa gratii se va rezuma la cele 29 de zile de arest preventiv.Vor fi vreo 3 expertize lungite pe tot atatia ani si toata lumea va fi prea ocupata cu numeroasele probleme din tara, ca sa-si mai aduca aminte de caz . Precedente exista cu zecile si vom mai astista la multe altele pe viitor.

cu ce am gresit?

Pana se trimite in judecata, toate probele sunt administrate de procurori, adica ministerul public.nu justitia.

In faza de urmarire penala, procurorul cere toate expertizele.nu magistratul.

Numai prostii spui. Partea buna e ca tu intrebi si tot tu-ti raspunzi.

Bobo, te-ai mutat cu slujba in Bucuresti, cumva?

Bina ma stimabile, pe parcursul UP dosarul unde se afla? Nu la procuror? Parchetele apartin de MJ?

Pe parcursul UP, ce expertiza cere judecatorul? Poate doar in cazul in care procurorul omite vreuna, sau in cazul celor obligatorii (psihica si autopsii).

Desigur, poate cere si instanta (sau partile), dar mai cu precadere dupa ce dosarul ajunge in instanta, pe fond.

In rest, organul face si drege.

Decat sa ne etalam pe-aici cunostintele juridice, mai bine le-am folosi intr-un scop pozitiv, altul decat acela de a ne contrazice unul pe celalalt.

De ex. am putea cere presei , in numele comunitatii bmwclub.ro sa insiste asupra cazului si a investigatiilor, ca sa nu ajunga in umbra ca multe altele dinaintea lui. Am putea cere atasarea linkului cu acest topic la sectiunea de comentarii la adresa articolului de pe situl lor . Ceva cumva sa ajutam familiile vicimelor sa nu cada si ei victime in fata justitiei corupte din tara si a mafiotilor care-i cumpara. Victimele puteau fi cunoscuti de-ai nostri sau membri de pe forum sau de ce nu, membrii din familie. Ne-am fi ''bucurat' in cazul asta de sustinerea comunitatii din care facem parte, pentru a ni se face dreptate.

Am o presimtire ca asta va scapa doar cu imaginea patata din cauza pumnului luat in mecla dupa accident.

Daca imi aduceti un singur argument (accept linkuri) visavis de greseala care se presupune ca as fi facut-o, mie nu mi-ar ramane de facut decat sa bag la cap. :)

http://dexonline.ro/articol/Ghid_de_exprimare

Da un CTRL+F acolo si cauta "pe care" apoi baga la cap. :)

EDIT: E gresit si "visavis". :D

Ori scrii frantuzeste "vis-a-vis" ori scrii romaneste "vizavi". ;)

Edited by filon