Jump to content

Achizitie 530d e39 M Paket

NicuFlorea

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pffff...te doare cabesa!:))

Daca ai salar mare...nu te gandesti ca in loc sa platesti 2200ron,ai putea plati 950,iar cu diferenta sa mergi la Sinaia!:))

pai ma gandeam cu cabesa") sa il trec pe tata, ca el inca are domiciliu intr-o zona care este trecuta ca si defavorizata, si plateste 50%.

Cand ti se par 2200 lei pe an mult inseamna ca nu ai salar suficient de mare. Zic si eu.

e mult pt romania, eu lucrez in italia momentan.

Cand ti se par 2200 lei pe an mult inseamna ca nu ai salar suficient de mare. Zic si eu.

Atat am eu pe luna si nu`mi surade ideea sa muncesc 12 luni si sa ma bucur de 11!:))

Plus..ce a mai spus si colegul Similea mai sus...alte cheltuieli periferice,fara a pune la socoteala chirie/intretinere,haine,ieseli,rate,eventual si un bebe(cazul meu)....

Eu unul daca as avea undeva la 4000ron pe luna,mi`as permite...vizavi de celelalte cheltuieli!

Atat am eu pe luna si nu`mi surade ideea sa muncesc 12 luni si sa ma bucur de 11!:))

Plus..ce a mai spus si colegul Similea mai sus...alte cheltuieli periferice,fara a pune la socoteala chirie/intretinere,haine,ieseli,rate,eventual si un bebe(cazul meu)....

Eu unul daca as avea undeva la 4000ron pe luna,mi`as permite...vizavi de celelalte cheltuieli!

cred, si sunt perfect constient, daca eram in romania, nu ma gandeam la E39 cu toate ca imi place cel mai mult, ma multumeam cu un E46. Daca mi-l puteam permite bineinteles.

"romania" asta conduce un 530d ?

Bine le mai zice Similea.

Depinde din ce punct de vedere interpretezi ceea ce am scris eu, cred ca sti foarte bine ce am vrut sa zic, doar ca e mai simplu sa raspunzi luand pe cineva peste picior. Vrei sa reformulez ? uite.... pentru o tara ca romania, unde salariile sunt la nivelul la care sunt, si nivelul de trai e cum e, e mult 2200 RON. Ma intelegi acum ?

razi tu razi mister Sainz, da' Drive stie mai bine cat ma ajunge pe mine sa respir o luna, fara taxe :)

de asta zic (si eu is cel mai in masura, in conditiile in care mai bag vreo 2 mii in rabla acuma si n-as putea-o da nici cat sa-mi acoper impozitul restant): mai da-le la boala de motoare, da-o-ncolo de putere, de viteza la masini, mai bine cheltuim banii pe alte placeri.

Nicule, daca tie iti place e39 ia-ti (si mie inca imi place a dracului de mult modelul asta) insa gandeste-te bine daca banii aia de care-ti spun eu mai sus nu ar sta mai bine prin alte parti... :)

Depinde din ce punct de vedere interpretezi ceea ce am scris eu, cred ca sti foarte bine ce am vrut sa zic, doar ca e mai simplu sa raspunzi luand pe cineva peste picior. Vrei sa reformulez ? uite.... pentru o tara ca romania, unde salariile sunt la nivelul la care sunt, si nivelul de trai e cum e, e mult 2200 RON. Ma intelegi acum ?

Nu trebuie sa te enervezi. Ai plecat la munca pe meleaguri straine ca sa platesti 600 euro pe an lui Boc impozit la o masina de 10 ani ? Lumea incearca sa te invete de bine pe aici, faci cum vrei. De ce scrii cu "r" ?

razi tu razi mister Sainz, da' Drive stie mai bine cat ma ajunge pe mine sa respir o luna, fara taxe :)

de asta zic (si eu is cel mai in masura, in conditiile in care mai bag vreo 2 mii in rabla acuma si n-as putea-o da nici cat sa-mi acoper impozitul restant): mai da-le la boala de motoare, da-o-ncolo de putere, de viteza la masini, mai bine cheltuim banii pe alte placeri.

Nicule, daca tie iti place e39 ia-ti (si mie inca imi place a dracului de mult modelul asta) insa gandeste-te bine daca banii aia de care-ti spun eu mai sus nu ar sta mai bine prin alte parti... :)

si asta e o placere, poate mor dracu peste 1 an, si mi-ar parea rau sa nu fi avut E39... e dragostea mea, vad eu dupa cum va fi, oricum, cheltuiala mare nu as avea cu ea, lucrez sofer, is mai mult plecat, cat ma plimb cu ea ? sambata si duminica... asta e...

Nu trebuie sa te enervezi. Ai plecat la munca pe meleaguri straine ca sa platesti 600 euro pe an lui Boc impozit la o masina de 10 ani ? Lumea incearca sa te invete de bine pe aici, faci cum vrei. De ce scrii cu "r" ?

nu ma enervez. probabil din proasta obisnuinta, pai crede-ma ca imi convine mult mai mult sa platesc tot in Romania decat in Italia, unde au niste taxe exagerate, doar asigurarea, la 193 CP ar pleca de pe la 2000 EUR in sus... deci e mai bine la noi.

Pai, ia-o!

In decembrie cand vin acasa o sa o iau. momentan ma mai documentam si eu pe aici, mai ascult un sfat. Ms la toti cu ocazia asta.

E clar, tu ai s-o iei cum am luat-o si eu, pe principiul petei: o vreau si nu-mi pasa.

Atunci ce sa-t spun? Mult noroc, sa ai parte de-o masina buna.

Asa e, e o pata foarte foarte mare. Si sunt fan BMW, inrait... MS.