Jump to content

Achizitie 530d e39 M Paket

NicuFlorea

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am avut 525 M paket original.Nu se compara suspensia de M paket, sport cu cea normala si e cu mult mai rezistenta si mult mai stabila in viraje.

Parerea mea ia una manuala, automata nu o sa gasesti fara probleme si imediat o sa bagi 1000 de euro in ea. Daca o sa iei fara M paket si ii pui dupa barile asta nu inseamna ca e m paket, nu o sa arata la fel, o sa arate chiar urat. Mai bine ia una normala da sa fie buna, poti gasii si cu suspensie sport si fara sa fie M paket.

Eu am avut 525 M paket original.Nu se compara suspensia de M paket, sport cu cea normala si e cu mult mai rezistenta si mult mai stabila in viraje.

Parerea mea ia una manuala, automata nu o sa gasesti fara probleme si imediat o sa bagi 1000 de euro in ea. Daca o sa iei fara M paket si ii pui dupa barile asta nu inseamna ca e m paket, nu o sa arata la fel, o sa arate chiar urat. Mai bine ia una normala da sa fie buna, poti gasii si cu suspensie sport si fara sa fie M paket.

Da, manuala vreau, automata nu imi place, si m-am gandit si la faza cu barile, ai dreptate... ori original M ori normala... am pus ochii pe vreo 3, pe autovit, ramane sa merg sa le vad daca o sa mai fie de vanzare pana in decembrie.

la oara actuala ce mai misto si adevarata e cea din botosani , editia limitata.

Asta albastra de mi-ai aratat-o u nu are M paket original, e pus.NU am vazut M paket original fara scaune sport.

Mai stiu eu pe cineva care avea M paket original da 525d din craiova, vernil masina, am vazut ca nu mai e pe autovit.

De ce zici asta ca nu inteleg? Eu masina aia de la craiova o stiam deaia ziceam, stiam ca este buna.

Si cei din valcea de ce sa ii eviti, u sti cati banii am bagat eu in 525d care le-am dat, cel caruia i l-am dat se poate numii fericit, am schimbat la ea tot ce era de schimbat asa ca nu ai dreptate, stiu o gramada in vl de au ff mare grija de masini si baga multi bani in ele. Cel ce a bagat multi bani in masina ala a avut grija de ea

Si a schimbat tot ce era de schimbat la timp

Am vazut pe autovit vreo cateva M paket originale. E una din botosani M paket individual da e 525 si cam scumpa, uitete si u, e foarte ingrijita:

http://www.autovit.ro/bmw-525-C20880140.html

Aia e cam scumpa? Pai daca iti arat un S-Klasse din 2006 si pun pret de 12.000E, spui ca-i cam scumpa? Atata costa un E39 din anul acela si cu dotarile alea.... putea sa ceara si mai mult, pretul inseamna mult pt. masina.. reflecta multe. Si probabil este loc si de negociere zic eu.. asa ca nu este batut in cuie, daca ii pui 9000-9300 pe masa, o iei.

Aia e cam scumpa? Pai daca iti arat un S-Klasse din 2006 si pun pret de 12.000E, spui ca-i cam scumpa? Atata costa un E39 din anul acela si cu dotarile alea.... putea sa ceara si mai mult, pretul inseamna mult pt. masina.. reflecta multe. Si probabil este loc si de negociere zic eu.. asa ca nu este batut in cuie, daca ii pui 9000-9300 pe masa, o iei.

nu am zis ca e scumpa, dar ca cere putin cam mult, cred si eu ca daca mergi cu banu cash, 9000 sa ii vada o da rapid. dar dupa cum ziceam, baiatul ala nu a mai raspuns pe forum, ca e si aici de vanzare masina. cica ar fi avut 2 exemplare identice, avea p poza. cauta daca vrei sa le vezi la vanzari.

ms, dar nu vreau automat... in rest pare impecabil...

Eu in general sunt adeptul cutiei manuale insa pe astfel de masini mari,grele cu motoare diesel de capacitate mare si cuplu mare nu prea te ajuta manuala.Daca era vorba de un seria 3 cu motor de turatie pe benzina,mai ziceam...dar pe un 530d E39 n-o sa simti mare placere.

e interesat,totusi,cum pana acum cred ca toate(daca nu,90%)anunturile de pe autovit,cu e39 vechi de un deceniu,au sub 200k km,pe principiul e90,e60 cu 80-90-100k km..asa si la e39 vad ca se practica sub 200k km.

Stai linistit,majoritatea dintre ele au fost aduse la vremea lor cam ca asta : LINK 530D E39 apoi dat kilometrajul inapoi de catre samsar si tot asa de catre fiecare proprietar si astfel se pastreaza cifrele magice de 187-200 de mii km.Cunosc si eu un caz despre un naiv d-asta care si-a luat un E39 cu 200 de mii km magici si intr-un final cand a inceput sa tot pice de pe el sa descopere ca real avea peste 600 de mii !

Dar ce mai conteaza dc" motorul de bmw e motor de avion" !

Edited by THX-1

Stai linistit,majoritatea dintre ele au fost aduse la vremea lor cam ca asta : LINK 530D E39 apoi dat kilometrajul inapoi de catre samsar si tot asa de catre fiecare proprietar si astfel se pastreaza cifrele magice de 187-200 de mii km.Cunosc si eu un caz despre un naiv d-asta care si-a luat un E39 cu 200 de mii km magici si intr-un final cand a inceput sa tot pice de pe el sa descopere ca real avea peste 600 de mii !

Dar ce mai conteaza dc" motorul de bmw e motor de avion" !

e o mentalitate care te ajuta putin... oricum la final de viata dupa mine cred ca motorul ramane si tot ce il inconjoara dispare mancat de rugina :D

si de automata imi este frica... si asa e veche masina... cine stie cati pumni in gura a luat automata aia :D

e interesat,totusi,cum pana acum cred ca toate(daca nu,90%)anunturile de pe autovit,cu e39 vechi de un deceniu,au sub 200k km,pe principiul e90,e60 cu 80-90-100k km..asa si la e39 vad ca se practica sub 200k km.

asta e... e aceasi moda la orice masina care e de vanzare... sa aiba sub 200k... si totusi tine faza... asta e... asta ne este mentalitatea