Jump to content

Achizitie 530d e39 M Paket

NicuFlorea

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Prieteni, inca 2 intrebari... cum deosebesti M-paket original cu cel pus ? si pe M-paket au fost puse doar scaune sport sau si normale piele? De exemplu masina asta. http://www.autovit.ro/bmw-530-C21400748.html

si asta il suspectez de accident,vezi poza 3(capota nu sta la linie si cade urat peste far,iar bara fata e plecata ,nici ea nu sta la linie:) )

p.s cica nu exista optiune sa se fi pus vreodata pe seria 5 e39 si el sa nu o aiba,dar de oglinzi electrocrome ce -ar zice?

si asta il suspectez de accident,vezi poza 3(capota nu sta la linie si cade urat peste far,iar bara fata e plecata ,nici ea nu sta la linie:) )

p.s cica nu exista optiune sa se fi pus vreodata pe seria 5 e39 si el sa nu o aiba,dar de oglinzi electrocrome ce -ar zice?

capota o vazusem si eu... ciudata... dar lamurestema cu paket m si scaune sport normale ? cum e faza ?

http://www.autovit.ro/bmw-530-C21400748.html eu de asta zic... care e treaba cu scaunele? ca zicea unu ca nu a vazut m pak fara scaune sport... si vreau doar diesel

nu stiu exact sa-ti spun daca echiparea M paket de fabrica la exterior,vine si la interior cu scaune sport,dar pot sa-ti spun ca asta are bara fata/spate de M paket si jantele la fel,poate si suspensia,daca nu o fi una aftermarket sport montata..

nu stiu exact sa-ti spun daca echiparea M paket de fabrica la exterior,vine si la interior cu scaune sport,dar pot sa-ti spun ca asta are bara fata/spate de M paket si jantele la fel,poate si suspensia,daca nu o fi una aftermarket sport montata..

masina este una "wanna be" pachet M si mai ales ca vine cu absolut toate dotarile"care este"pe seria 5=praf!!!

optiune e si felul in care sta butonul de avarie...este 3D

si capitonajul de la stalpul din stanga cum se serpuieste precum Transfagarasaniul

Edited by Sepu

• 3 weeks later...

Salut,

eu tocmai ce am achizitionat un 530d Touring cu ''M'' pachet, 214.000 km din DE. Ca si pret undeva in jurul a 5500 de eur ( am facut un schimb cu un Polo Happy din 01.2008 :))

Am tot istoricul masinii de la primul prorietar pana in zilele noastre iar ca probleme la ea ce am observat este ca scoate fum cand accelerez mai puternic, dar trage destul de bine.

Personal sunt incantat de model/masina fiindca mi-am dorit ceva mai spatios si puternic pentru drumuri lungi. De asemenea gradul de confort este ridicat, iar la o viteza de ''croaziera'' pe autostrada de 160 km/h se comporta excelent ( consum cu clima pe auto in jur de 8l/100 ).

Pana acum multumit ( ramane de vazut ce bani/surprize apar :))

Edited by Iulian-Marcel

Salut,

eu tocmai ce am achizitionat un 530d Touring cu ''M'' pachet, 214.000 km din DE. Ca si pret undeva in jurul a 5500 de eur ( am facut un schimb cu un Polo Happy din 01.2008 :))

Am tot istoricul masinii de la primul prorietar pana in zilele noastre iar ca probleme la ea ce am observat este ca scoate fum cand accelerez mai puternic, dar trage destul de bine.

Personal sunt incantat de model/masina fiindca mi-am dorit ceva mai spatios si puternic pentru drumuri lungi. De asemenea gradul de confort este ridicat, iar la o viteza de ''croaziera'' pe autostrada de 160 km/h se comporta excelent ( consum cu clima pe auto in jur de 8l/100 ).

Pana acum multumit ( ramane de vazut ce bani/surprize apar :))

daca imi spui cum il inmatriculezi dau o bere :D

• 10 months later...
Baieti, dupa aproape un an, mi-am facut timp sa anunt ce am facut. Gasisem la un moment dat 2 E39, cu pachet M, dar erau vandute amandoua. Am zis sa dau un ochi si pe la E46, si am gasit unul dragut pe care l-am si luat de altfel. Cand am timp o sa pun niste poze la sectiunea Masina mea. Oricum va multumesc pentru sfaturi si ajutor.