Jump to content

anvelope

dan-mls

Recommended Posts

referitor la cauciucuri, eu va pot spune ca cele mai bune gume pe care le-am avut sunt conti sport contact 3. sunt superioare, confera o stabilitate deosebita la viteze mari si in special in viraje. am fumat anvelope ca goodyear, vredstein numai aspectul il gasesti acolo. incercati o anvelopa adevarata.

Momentan se comporta excelent gumele Eagle F1. Nu am apucat sa ies inca la drum lung sau pe niste serpentine la munte...sa le fac un test adevarat :blink:

Multa lume a laudat Vredestein-urile Ultrac. O fi ceva de capul lor?

273714[/snapback]

Se comporta destul de bine nu zic nimic de asta...insa din cate am auzit chiar de la distrubuitori, daca le lovesti se "fac cioburi" :)

Se comporta destul de bine nu zic nimic de asta...insa din cate am auzit chiar de la distrubuitori, daca le lovesti se "fac cioburi" :blink:

275140[/snapback]

eu zic ca nu trebuie sa crezi ce zic ei. eu am pe masina si crede-ma ca le-am lovit si nu au patit nimic. singura "problema" ar fi ca trebuie schimbate cam la 15000 daca obisnuiesti sa calci pedala foarte mult.

acelasi lucru l-a patit un amic ieri.....si-a mai farimat si directia din cauza asta...acu sta dupa casco.....bafta cu GY-urile tale

269658[/snapback]

Intr-adevar, sunt penale, dar daca ajungi sa te lovesti incat sa faci praf o caseta de directie sau bascula ce zici tu ca s-a stricat, trebuie sa apelezi la senile. Nici un cauciuc nu ar mai fi stat pe jeanta.

GY F1 alea sunt sensibile la gropi, la orice demaraj mai tare te bate DSC-ul pe umar; in curbe sunt mediocre, la fel si ca zgomot de rulare.

Se fac in Thailanda si in Germania, fara vreo garantie ca scrisul "Made in" face vreo diferenta de calitate, iar diferenta de pret fiind cam 400.000 lei in plus pentru alea pe care scrie "Made in Germany".

In rest, cele mai ieftine comparativ cu acelasi profil si alta marca mai sanatoasa; profil in V.

eu zic ca nu trebuie sa crezi ce zic ei. eu am pe masina si crede-ma ca le-am lovit si nu au patit nimic. singura "problema" ar fi ca trebuie schimbate cam la 15000 daca obisnuiesti sa calci pedala foarte mult.

275315[/snapback]

nu numai ca, cred dar am si patit sa imi faca poc 2 de odata acum 2 saptamani sau 3 pe o ploaie infernala, nici acum nu stiu ce era pe sosea de s-au spart ambele insa am ajuns ud si plin de nervi si nici nu vreau sa imi mai amintesc :)

ce sa mai zic ca a fost o bucurie de vreo 1000ron si mi-am si ciobit jantele :blink:

Edited by duxter

Continental Sport Contact. si nu o sa regretati.

275378[/snapback]

domnule duxcter nu am auzit nicaieri ca din cauza ploii sa faca poc 2 cauciucuri, dar ma rog daca zici tu. eu raman la concluzia ca conti sport contact sunt cele mai bune. Ca fapt divers in momentul in care am primit bmw535d de la reprezentanta in germania era ecchipat cu conti sport contact.

nici acum nu stiu ce era pe sosea de s-au spart

Am zis eu ca din cauza ploii ? o groapa, un canal, un bolovan orice !!! Si din cate am auzit de la mai multi, nu doar mie mi s-a intamplat. GY eagle nu sunt cauciucuri de romania, adica de gropi, canale, si alte cratere asta e concluzia la care am ajuns.

275315[/snapback]

AM avut si eu continental numai stiu ce model oricum era ala de fabrica si dupa 40 de mii aveau mii si mii de mini fusuri care pierdeau presiune pana undeva la 1,7...

si mi-au zis niste baieti de la o vulcanizare "baga tata spuma daia de la mol in cauciucuri si le trece" si asa a fost...

acum am un model dunloop zr super super..iti da impresia ca nu ai viteza...