Jump to content

ce sa aleg 318d vs 318i?

tiger1

Recommended Posts

Salut! De ceva timp ma bate gandul serios sa reintru in familia BMW-istilor si ca sa nu ma mai arunc prea departe in lupta cu guvernul Boc taxe si impozite garla am decis sa ma aleg ceva mai mititel si am ramas la 318 dar nu stiu care, am gasit 2 masini in buget nu am fost inca sa le fac o testare dar vreau sa aflu pareri despre cum vi se par , cum arata, cum isi prezinta domnii anuntul si nu vreau sa intru in aceeasi poveste benzina vs diesel pentru ca nu mai sunt vremurile cand puteai sa spui ca daca mergi sub 30.000km sa iei benzina, la ce pret are benzina in ziua de azi merita sa schimbi 1 turbina pe an OEM daca faci 30.000km :), eu fac 10.000km si amandoua si benzina si diesel imi convin ca intretinere, eu oscilez spre varianta a doua cea de 12.300euro alba 318i pachet M exterior-interior, cam atat are ca in rest e slabutza rau, dar nu am nevoie de navigatie sau alte extraoptiuni, prima de 11.500euro este ceva mai dotata, e diesel ceva mai multi km dar inca nu ma atrage nimic la ea, vreau sa aflu o parere despre cele 2 masini!merci mult

http://www.autovit.ro/bmw-318-C20030873.html masina nr 1 pret 11500euro negru

http://www.autovit.ro/bmw-318-C21239101.html masina nr 4 pret 12300euro alb

318 e aproape ca 320, e tot motor de 2000cm3, m-am tot uitat si are consumul ceva mai mic 318-ul, spun de taxe pentru ca tanjesc dupa 325 sau 330 si s-a triplat impozitul si benzina s-a scumpit cu 2lei in 2 ani si tot asa, ne obliga sa luam ceva mic, dar oricum e si un 2000 140 cai

Cel alb am multe de testat la el, ma atrage mult dar e o masina cu semnul intrebarii, de ce e din 2007 si kit exterior de 2009? dauna totala? Ce probleme are una ce probleme are alta 318d 318i? nu va legati de consum ca am facut un calcul si la 10.000km 1500ron/10.000km diferenta in favoarea dieselului, ceea ce e ok! Lupta mea cu Boc e ca nu ma lasa sa imi iau 325 sau 330 imi pune impozit peste salariul meu :p Edited by tiger1

Ala alb e prea ieftin pt ce s-a bagat in el. Numai conversia la Facelift cat a costat... sigur a fost dauna totala, si reparata. Altfel nu imi explic cum de o da la 12.000 euro, fie ea si cheala la interior.

Iar cel de la galati, mi se pare ca are cam multi km.

Mai asteapta putin...

Daca treci la facelift nu e obligatorie o dauna totala! (dar trebuie verificata, ce-i drept). Si eu am vrut la un moment dat sa trec la M3 look, dar am renuntat!