Jump to content

probleme cu abs la e39

bobogysy

Recommended Posts

salut baietzi si fete...

nu...nu am venit cu uratu' sau alte alea ci am o belea de ceva timp...iata baiu'...

am un e39 din 2000 benzinar 2500cmc, 170 cp...la-la-la...si are abs cu asc ...nu cu dsc...

asa...l-am cautat(pe abs) vreo un an juma...si l-am gasit pana la urma la un baiat in bucuresti...am fost cu el la filaret la un baiat tare bun....m-iau stins becurile dupa un an juma...toate bune si frumoase...aveam de gand o betie...dar can' sa plec...adica dupa ce am platit....poc...iar s-au aprins si becu' da abs si ala da asc...

asa ca hai inapoi sa vedem ce erori da...si l-a inceput cica senzoru roata stanga fata...l-am inlocuit...tot nasol...am masurat pe fire...si am gasit o mufa rupta...dupa aia...se stinge...dar i-a ghiciti voi...da...s-a aprins din nou...eroare acum pe roata dreapta...eh... si aici s-au blocat cu toti....senzoru e bun...mufe bune...intrebarea mea este

SA NU FIE BUN COMPUTERU' DA ABS? :blink:

va multumesc

post-3027-1164655902_thumb.jpg

Aceeasi pb. o am si eu de 2 luni. Am luat niste gropi, am fost la tester si mi-au spus ,,senzor roata dreapta fata". Bun.. am cumparat si montat senzorul si normal tb. sa se stinga, dar de unde, tot aprins sta. Mi-am bagat picioru' si asa merg cu ea!

Va tb. inainte de a da zapada sa ma duc sa resetez inca o data totul. Eu am dat si rulmentii jos si am curatat la ambele roti protectia rulmentului, chestia aia de tabla. M-am gandit ca poate e murdara, dar tot nu merge. Daca ii dau de capat iti spun. :blink:

Computerul e bun, stai linistit. problema s-ar putea sa fie de la un contact.

Edited by nt98adu

salut..

mersi de raspunsuri...am luat in consideratie pe fiecare in parte...

teraba cu lichidu'...nu sunt sigur...o sa verific...aialalta cu senzorii...am pus trei senzori noi...la aceeasi roata...degeaba....acu... ca azi am fost din nou la filaret si mi-au pus alt computer de abs...tot degeaba...adica roata dreapta nu comunica....deci se stinge da' se aprinde imediat...cel putin ma consolez cu ideea ca ABS-ul meu e bun...asa...acu ce mi-au mai zis ca ar mai putea fi...cica RULMENTU' respectiv pe dreapta...ca cica are niste magnetei mici dupa care ar citi senzoru' din roata...la-la-la...

acu nici nu stiu ce sa fac?...sa-l comand sau nu..mai ales ca ar costa si in jur de 200 euro si vreo ora la montaj...

POA' SA FIE RULMENTU' ALA? :blink:

va multumesc

salut..

mersi de raspunsuri...am luat in consideratie pe fiecare in parte...

teraba cu lichidu'...nu sunt sigur...o sa verific...aialalta cu senzorii...am pus trei senzori noi...la aceeasi roata...degeaba....acu... ca azi am fost din nou la filaret si mi-au pus alt computer de abs...tot degeaba...adica roata dreapta nu comunica....deci se stinge da' se aprinde imediat...cel putin ma consolez cu ideea ca ABS-ul meu e bun...asa...acu ce mi-au mai zis ca ar mai putea fi...cica RULMENTU' respectiv pe dreapta...ca cica are niste magnetei mici dupa care ar citi senzoru' din roata...la-la-la...

acu nici nu stiu ce sa fac?...sa-l comand sau nu..mai ales ca ar costa si in jur de 200 euro si vreo ora la montaj...

POA' SA FIE RULMENTU' ALA? :blink:

va multumesc

158327[/snapback]

Nu are treaba rulmentul! Vine cam asa: Rulmentul, dupa care un semering, iar pe semering o chestie de tabla care comunica cu senzorul. Deci aia daca e de vina, nu rulmentul! :)

pt linistea t, verifica nivelul lichidului d frana. daca nu gasesti unde e, intreaba pe aici :) eu l-am cautat vreo 2 saptamani :blink:

158397[/snapback]

Eu am descoperit din greseala, cand am schimbat filtrele la clima si incercand sa adun frunzele de pe acolo, am dat cutia jos.