Jump to content

Audi S8 - depaseste M5 la performante

radusky

Recommended Posts

M5 bate S8 . M5 se apropie de masini supersport ca si Ferrari , Lamborghini , Porsche ... , pe cand S8 este o limuzina foarte performanta cu valente sport . S8 - limuzina buna pt corpuri diplomatice , in caz de nevoie are valente sport ridicate pt o limuzina , M5 o masina gandita pt super perfomante sport.

Noul m5 se apropie mai mult de S8 la ce greutate are, decat de ferrari si lambo.

Ferrari 458 italia ~ 1500kg : sub 10s 0-200 km/h

M5 F10 ~ 1950kg : 10.5-11s 0-200 km/h

Audi S8 ~ 2050kg : mai mult de 11s pe 0-200 cu siguranta, probabil undeva la 13-14s.

Un video cu noul S8:

Diferenta intre S8 si m5 se vede pe 200km/h -> top speed, nu la 0-100.

Prin toate review-urile toti se plang de m5, ca nu inteleg de ce este asa de greu (chiar daca nu se prea simte la volan), de fapt cam este e problema cu toata gama F10.

Daca scoti integrala de la S8, are aproape aceeasi greutate ca M5.

Performante ca performante, dar are un interior S8-ul ... :heart: :heart:

Edited by dvdcore

Dupa ce-am citit topicul asta chiar n-am mai putut sa dorm azi noapte,ma framanta intruna gandul ca S8 este mai rapid decat M5. Mai ales ca pe forumul asta majoritatea conducem M-uri si nu ne-a picat deloc bine treaba asta. :wacko: Edited by THX-1

Eu am glumit ĂŽn toate posturile. Nu ĂŽnțeleg tragedia. Totuși Audi nu e Dacia, S8 nu e Logan. Și S8 nu se luptĂŁ cu M5 din ce știu eu, sunt clase diferite.

Ăntrebarea serioasĂŁ este alta. Ți-ai lua mașinĂŁ, S8 sau M5 sau altceva doar pentru cifre???

Uite cifre:

http://www.youtube.com/watch?v=uDP7Pty8Qnw

Dar serios dacĂŁ m-ar deranja și ultima clasatĂŁ.

Edited by c6t9

Sa compari masinile doar dupa 0-100 e la fel de relevant ca si atunci cand alegi o fata dupa culoarea parului.

Asa pot sa spun si eu ca vine o mega japoneza tunata si face 0-100 in 3.2s ,si ce-a facut S8u?

Daca initiatorul topicului voia o discutie pertinenta lua in teste un S8 , se ducea pe un circuit si al testa impotriva mai multor masini.

Asa cred ca ar iesi cel mai clar ce masina este mai buna, care iti ofera mai multa sportivitate pentru banii oferiti samd.

Edited by Stefan_e46

e un forum si discutam si noi, nimeni nu a zis ca nu a putut dormi azi noapte .

deci daca nu am un lambo nu am voie nici macar sa vorbesc despre el?

Ba da,am glumit si eu un pic :smile: Insa mi se pare un pic cam ciudat sa vorbim despre 2 modele auto pe care si gratis dc ni le-ar da cineva 99.9% din forumul asta nu ne-am permite sa le pastram,daramite sa le achizitionam.

O.T.-Nu vad nimic extraordinar in faptul ca un S8 este mai rapid decat un M5,Audi are si alte modele mai rapide decat bmw.