Jump to content

[Vand] Motor 330D de pe E46 204CP - 150Kw din 2003

SPW

Recommended Posts

Vand motor complet BMW E46 330d 204CP - 150Kw din 2003, 167000 km + volanta + cutie manuala in 6/1 trepte + calculator motor.

Motorul este complet!

Alternator, Compresor clima, Pompa apa, Pompa servo, injectoare, turbo, EGR, etc...

Fara: radiator apa, radiator clima, termocupla, evacuare (catalizator).

Este inca montat pe masina, deci in stare de functionare!

Pret 1500 FIX

Vand motor complet BMW E46 330d 204CP - 150Kw din 2003, 167000 km + volanta + cutie manuala in 6/1 trepte + calculator motor.

Motorul este complet!

Alternator, Compresor clima, Pompa apa, Pompa servo, injectoare, turbo, EGR, etc...

Fara: radiator apa, radiator clima, termocupla, evacuare (catalizator).

Este inca montat pe masina, deci in stare de functionare!

Pret 1500 FIX

merge pus pe un 320 D??? 2002

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

1500 eur, fix, nici mai mult nici mai putin, motorul este complet, nu dau nimic jos de pe el...eu zic ca e un pret bun

salut

merge pus pe un 318d ? stiu ca necesita mai mult modificari ... dar nu stiu exact cate si cat de costisitoare ... incape sub capota sau e mult mai mare ca dimensiuni ? ma lasat pompa de injectie si nu dau 1800 euro pe una noua nici mort .... mai bine schimb motorul

salut

merge pus pe un 318d ? stiu ca necesita mai mult modificari ... dar nu stiu exact cate si cat de costisitoare ... incape sub capota sau e mult mai mare ca dimensiuni ? ma lasat pompa de injectie si nu dau 1800 euro pe una noua nici mort .... mai bine schimb motorul

normal ca incape, nu e de pe E46, doar ca iti mai trebuie si cutie, grup, suspensie, frane, evacuare, mai bine iti gasesti unu cu tot, de pe o masina din anglia, da-mi PM sa-ti dau cateva detalii

• 1 month later...
Sincer nu imi dau seama cum de nu ai vindut motorul pina acum,este cel mai tare motor de pe e46,mi-au trecut toate motorizarile prin mina la dezmembrat,pt cine nu stie consuma mai putin decit un 318i si are cele mai tari performante dintre toate motoarele care au venit pe e46(nu vb de m3),vorbesc si din propria experienta,am un e46 din 2004,330d,204 cp de 4 ani si merg zilnic cu ea, am facut prima varianta de soft si am ajuns undeva la 245-250 cp + cumplu si in bucuresti nu sare de 8,5-9 consum,stiu pe cineva in bucuresti care are un e46 la fel si a scos 300 cp si se bate cu m3 e46,cine a mers cu asa ceva poate confirma,cine vrea consum de 318i si performanta maxime sa nu stea pe ginduri :thumbsup:
  • Like 1

sunt intru totul de acord cu cele spuse de roscatu...tot un 330d am si eu, dar e mai micut are 184 caluti si un manzulet....eventual eu asigur transplantul....:thumbsup:

pretul este destul de bun...BAFTA LA VANZARE....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.