Jump to content

Recommended Posts

Are cineva idee unde pot gasi si eu schema de la aparatul din fata al lui MK IV, cel cu monitorul de 7”, trebuie sa conectez Bluetooth - ul, pentru led si butonul care este inscriptionat tel.

Multumesc mult, stiu ca sunteti baieti de treaba si ma ajutati....apropo..a aparut - bmv road map high 2012??????..pe DVD!

Edited by Danyels1967

Are cineva idee unde pot gasi si eu schema de la aparatul din fata al lui MK IV, cel cu monitorul de 7”, trebuie sa conectez Bluetooth - ul, pentru led si butonul care este inscriptionat tel.

fi mai explicit...ce vrei sa faci de fapt?

Multumesc mult, stiu ca sunteti baieti de treaba si ma ajutati....apropo..a aparut - bmv road map high 2012??????..pe DVD!

a aparut de ceva vreme...

Edited by zeronoo

daca vrei sa pui un kit parrot, trebuie sa-l intercalezi pe modulul radio, nu ai treaba cu mk4, din cate stiu exista seturi de cabluri p&p pentru parrot, ai bm24 sau bm54?

chiar m-ai bagat in ceata, am un bmw 316i, cu navigatie mare, si este fabricat in 2003....multumesc frumos pentru raspuns, daca vrei sa-mi complectezi problema cu cablurile ti-as fi recunoscator!

El cred ca vrea diagrama de la ecranul 16:9.

Vezi pe aici:

http://wds.spaghetti...vigation_radio/

edit: Stai ca n-am citit bine: diagrama cautata este intr-adevar pentru BM24/54... depinde ce are el.

http://wds.spaghetticoder.org/en/e46/Component_and_signal_information/Components/N_Amplifiers,_controllers,_control_units/N9_Radio_control_unit/

Edited by .Bogdan

daca vrei sa pui un kit parrot, trebuie sa-l intercalezi pe modulul radio, nu ai treaba cu mk4, din cate stiu exista seturi de cabluri p&p pentru parrot, ai bm24 sau bm54?

Ai dreptate.

Eu am un Parrot cu cabluri plug&play , conectat la BM54 in portbagaj. Displayul si microfonul le-am adus in fata.

Cablu exista, trebuie cautat dupa modelul masinii si in functie de dotarile audio.(bm24, bm54 etc)

Ai dreptate.

Eu am un Parrot cu cabluri plug&play , conectat la BM54 in portbagaj. Displayul si microfonul le-am adus in fata.

Cablu exista, trebuie cautat dupa modelul masinii si in functie de dotarile audio.(bm24, bm54 etc)

VĂŁ mulțumesc frumos la mândoi, rĂŁmân recunoscĂŁtor............cand veniti pe la Craiova sunati-ma! 0747032167, 0764449353, av.Dumitrescu Dan

• 2 months later...

stie cineva daca

...un modul MK IV functional pe o navi monocrom cu bm24 merge pus pe un display 16:9 ??

daca da ce necesita suplimentar? cablaj/soft??

merci

Modulul MKIV il poti folosi cu un update de soft! Modulul BM24 il ai in portbagaj? (daca da, iti mai trebuie doar monitorul)