Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand 525d 2003 m paket

daniMAX

Recommended Posts

-masina a fost cumparata din Reprezentanta BMW GERA la 124 000 km in anul 2007/06

-km reali,istoric,carte service

-unicul proprietar de pe carte

-masina nu are urme de uzura pe volan,schimbator sau scaune

-la exterior masina nu are absolut cea mai mica zgarietura

-nu a fost niciodata implicata in accident

-a fost mereu tinuta in garaj

-piele alcantara,incalzire in scaune,perdelute electrice,magazie 6cd originala,xenon de fabrica

-masina are roti de iarna si roti de vara

-consumabile schimbate la timp, inclusiv uleiul si filtrul cutiei de viteze

-discuri de frana perforate

-rog si ofer seriozitate

-tel 0742 33 80 18

post-51882-0-21698500-1320864303_thumb.jpg

post-51882-0-59284100-1320864311_thumb.jpg

post-51882-0-70611700-1320864317_thumb.jpg

post-51882-0-29900800-1320864323_thumb.jpg

Atunci, e super! In 4 ani jumate doar 45k km e perfect! :thumbsup: Noroc ca-i diesel!

Bafta!

Nu te supara, si eu am seria5 cu motorul de 3l, iar in 2 ani de cand am luat-o am facut pana-n 20000km. Asta inseamna ca trebuie sa dau km inainte daca o bag aici la vanzare?

Edited by cernica87

Beau si eu o bere pentru pontu' ce ti l-am dat ?:popcorn:

normal ca bei... esti ardelean si tu ? :D

mda... e rau sa nu vezi... acu vad ca esti din cluj... eu is din campeni... bei 2 beri... cand vin acasa te caut :D fac des serate pe la cj :D

Edited by NicuFlorea

Atunci, e super! In 4 ani jumate doar 45k km e perfect! :thumbsup: Noroc ca-i diesel!

Bafta!

nu il bagati in seama e suparat ca a luato noua si cheala :frantics:

ca sa fiu on topic ... foarte frumoasa masina ! parerea mea este ca si scaunele alea arata de km putini .

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.