Jump to content

cumpar modul comfort 4 geamuri electrice (GM5) pt bmw e46

Recommended Posts

daca ai putea sa-mi trimiti poze cu ce ai nevoie ? sau sa-mi spui ce scrie pe circuitele alea ?am mai multe gm5 de pe mai multe e46,sedan sau touring...da-aia cer asa de putin pe ele,ca sa mai subtiez stocul....m-ar ajuta daca mi-ai da mai multe informatii

deelow_01@yahoo.com

Edited by dee-low

daca ai putea sa-mi trimiti poze cu ce ai nevoie ? sau sa-mi spui ce scrie pe circuitele alea ?am mai multe gm5 de pe mai multe e46,sedan sau touring...da-aia cer asa de putin pe ele,ca sa mai subtiez stocul....m-ar ajuta daca mi-ai da mai multe informatii

deelow_01@yahoo.com

masina mea a avut doar geamuri electrice fata, am montat macarale electrice spate si ulterior am aflat ca trebuie si acest modul. ca sa nu il schimb m-am apucat sa pun in el piesele care lipsesc. adica relee si 3 circuite. din acestea 3 doar 1 se gaseste pe piata la noi. si am ramas cu el asa. daca stiam de la inceput nu mai bagam atatia banii aiurea.

- ELMOS 10015A

-BI 8A102

Asta e cea mai usoara parte... Reinitializeaza cheile si gata

Problema e ca in afara de componentele indicate, mai trebuie schimbate inca vreo alte 3, minuscule... Pe care chiat nu ai unde sa le gasesti, decat tot pe un modul cu 4 geamuri

Eu chiar m-as bucura sa reusesti, dar...

Daca schimbi modulul sau daca schimbi anumite piese in modulul tau trebui sa setezi modulul sa recunoasca cheile masinii,alt fel nu o poti inchide si deschide din butoanele de pe cheie

da stiam. eu ma tem sa nu am alta problema. am o interfata inpa cu soft DIS cu care am activat deja geamurile spate( pt asta imi trebuia acest modul, al meu nu merge si pt geamurile spate care le-am montat personal chiar daca i-am adaugat acele relee lipsa).banuiesc ca trebuie sa il activez iar, si odata ce l-am activat prima oara imi dispare, nu stiu de unde sa deactivez si sa reactivez, asa am patit cu farurile xenon, am activat xenon si acum as dori sa dezactivez ca nu pot sa ridic/ cobor farurile manual din rotita de la LCD :(

Asta e cea mai usoara parte... Reinitializeaza cheile si gata

Problema e ca in afara de componentele indicate, mai trebuie schimbate inca vreo alte 3, minuscule... Pe care chiat nu ai unde sa le gasesti, decat tot pe un modul cu 4 geamuri

Eu chiar m-as bucura sa reusesti, dar...

pai am umplut tot ce erea lipsa , mai putin acele 2 circuite care nu le are nici un magazin de electronice , cel putin cele la care am intrebat

am comandat modulul cu 4 geamuri electrice si din ce se spune este functional , deci nu mai are rost sa fac modificari, doar daca imi face figuri, provine de pe o masina fara trapa si a mea are asa ceva si nu vreau sa renunt la trapa pt geamurile de pe spate care nu stiu cand o sa ajung sa le folosesc, din august si pana acum sunt fixe :)

LCM, poate...

Incearca si cu BMW Scanner... E mult mai simpla comunicatia cu GM, dar si coddingul

LCM scuze, eream cu ochii la tv:)...... nu am cum sa incerc ca nu am asa ceva. ma chinui cu ce pot. si pitestiul asta e praf cand e vb de codari. am umblat cu o alarma oem pe la toti si nimeni nu avea curajul sa se bage(" ca nu a mai facut asa ceva si nu stie") pana am invatat eu :D