Jump to content

Viitor posesor BMW 530xd

baddboy

Recommended Posts

Salut toti pasionatii de BMW. Desi pana acum am condus masini din grupul VAG, vreau sa revin la prima iubire, adica BMW Am gasit o masina, m-am inteles in principiu la pret cu cel care o vinde, dar am cateva semne de intrebare referitoare la masina, ceea ce m-a facut sa apelez la ajutorul vostru. Intrebarea mea este urmatoarea. Cunoaste cineva aceasta masina, a fost cumva accidentata?Nu vreau sa imi iau o teapa. Este din Brasov, a fost cumparata de noua din Romania, daca stie cineva detalii as ramane dator. Cu stima! Va multumesc. aca stiti ceva de rau va rog dati-mi un bip pe 0725.63.88.00. Multumesc

post-6459-0-23390900-1321093318_thumb.jpg

post-6459-0-02292100-1321093324_thumb.jpg

post-6459-0-92395700-1321093330_thumb.jpg

post-6459-0-07347600-1321093338_thumb.jpg

Din poze nu-ti poti da seama mare lucru. Verifica istoricul la reprezentanta si mergi la un service care are detector de chit sau cum naiba se numeste si aparat pentru vopsea, care din ce am inteles te ajuta sa descoperi elementele revopsite si/sau chituite. Astfel vei stii exact daca si ce s-a revopsit. Edited by KIP

• 2 weeks later...

spre exemplu pe bara stabiliztoare era banda izolatoare cu bucsele peste

Foarte foarte tare :)))) loll samsar scrie pe fata vanzatorului, mai bine o lasa asa cum e si spunea clar ce bube are masina si iesea cu fata curata......

Edited by 9iuli

Turbina dadea balta de ulei, era vopsita pe fiecare parte pe bucatele, toate bucsele varza, spre exemplu pe bara stabiliztoare era banda izolatoare cu bucsele peste, filtru particule mort etc

Asta pt cine se mira de ce sunt masinile ieftine la noi fata de DE !

Corect. Eu unul sunt de parere ca orice masina luata de noua din ro, daca nu a fost ingrijita cum trebuie ajunge ca asta.

Cei de pe forum (nu generalizez) care au masini noi luate din ro, sunt oarecum interesati/pasionati si rezolva problemele din timp, in rest, se vede.

Edited by increatul

Masinile din Germania care au peste 3-4 ani au cel putin 200k km, si desi motoarele si cutiile rezista cel putin 500.000 km, pot pica altele. La fel si cu masinile luate din Romania, daca nu au fost ingrijite ajung niste gunoaie. Pana la urma mi-am cumparat un Touareg, sub 100.000 km, suspensie pneumatica, diferential central blocabil, motor 3.0 tdi, cutie automata, de care pana acum sunt multumit, sa vedem pe viitor. Am sperat sa gasesc un seria 5 bun, se pare ca nu am avut noroc nici de data asta. Va salut

Turbina dadea balta de ulei, era vopsita pe fiecare parte pe bucatele, toate bucsele varza, spre exemplu pe bara stabiliztoare era banda izolatoare cu bucsele peste, filtru particule mort etc

Cum ai constatat toate astea, ai verificat masina la service? Si nu inteleg cum adica dadea turbina balta de ulei, unde?

Misto si Touaregu , sa-l stapanesti sanatos.

Iti multumesc

Toate defectele au fost constatate la Augsburg Militari, turbina era plina de ulei, conducta care duce in intercooler la fel, iesirea din intercooler la fel plina de ulei, filtrul epurator la fel. Probabil de aceea si filtrul de particule era mort