Jump to content

imbracat in piele interior+volan e92

crtir

Recommended Posts

Stima tuturor !

O cunostinta apropiata doreste in urmatoarele luni sa-si cumpere un e92.Dar si-ar dori neaparat un interior complet bej asta insemnand si volan complet bej,ceea ce la modelul asta stiu ca nu exista. Ideea este ca ulterior sa-si imbrace volanul in piele de nuanta dorita.Am vazut zilele trecute un post al cuiva aici pe forum cu un link catre o firma specializata cu imbracat interior piele,cu numeroase poze cu diverse modele BMW carora li s-au schimbat interiorul, dar nu mai reusesc sa gasesc nicicum acel post.Asadar as dori ceva link-uri catre firme de profil care sa poata sa personalizeze interiorul dupa dorinta clientului.Pe mesaj privat va rog daca regulamentul nu permite.Multumesc !

Stima tuturor !

O cunostinta apropiata doreste in urmatoarele luni sa-si cumpere un e92.Dar si-ar dori neaparat un interior complet bej asta insemnand si volan complet bej,ceea ce la modelul asta stiu ca nu exista. Ideea este ca ulterior sa-si imbrace volanul in piele de nuanta dorita.Am vazut zilele trecute un post al cuiva aici pe forum cu un link catre o firma specializata cu imbracat interior piele,cu numeroase poze cu diverse modele BMW carora li s-au schimbat interiorul, dar nu mai reusesc sa gasesc nicicum acel post.Asadar as dori ceva link-uri catre firme de profil care sa poata sa personalizeze interiorul dupa dorinta clientului.Pe mesaj privat va rog daca regulamentul nu permite.Multumesc !

salut... http://www.sby.ro/piele-auto-custom.html asta e linkul despre carea vorbeai?

faza e ca airbagul ramane negru, la fel si trimul de la volan. deci va arata ca dracu. mai bine sa lase volanul negru, pentru ca bej s-ar murdari f repede.

Salutare ! Acela este link-ul,multumesc!

Mda,se pare ca pt. volan complet bej eventual cu insertii de lemn nu sunt solutii.Persoana in cauza este femeie si isi doreste foarte mult un interior complet bej,aceasta fiind cerinta nr. 1 de la viitoarea masina.Probabil se va orienta catre alt model sau marca.CLS-ul are interior complet bej si deci si volanul,posibil ca aceasta sa fie viitoarea masina.

Acum imi aduc aminte ca am mai deschis un topic asemanator cu ceva timp in urma,scuze moderatorilor!

Culoarea interiorului sa fie cea care dicteza marca si modelul masinii ?! Numai o femeie ar putea face asta :goodjob: ....parca ar fi vorba de o geanta ....Huge fail

Pun pariu ca are o pereche de manusi si o geanta bej si vrea sa asorteze interiorul masinii cu acestea .:D

Culoarea interiorului sa fie cea care dicteza marca si modelul masinii ?! Numai o femeie ar putea face asta :goodjob: ....parca ar fi vorba de o geanta ....Huge fail

Pun pariu ca are o pereche de manusi si o geanta bej si vrea sa asorteze interiorul masinii cu acestea .:D

Ce sa-i faci,fiecare cu ideile lui;si eu ador interiorul bej dar n-as alege o anume masina strict pe criteriul asta.Adevarul e ca pe barbati ii intereseaza in primul rand caracteristicile tehnice ale unei masini pe cand pentru o femeie cel mai important e cum arata masina.Performantele ,caracterul dinamic,inovatiile tehnologice etc. conteaza mai putin sau ma rog,sunt in plan secund.

Edited by crtir

• 2 weeks later...
  • 4 months later...