Jump to content

My X-lescu

daniel LNC

Recommended Posts

s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. recunosc ca m-am gandit si eu sa dau ambele forduri si sa iau un x3, pt ca este ideal pt drumurile noastre. dar nah, ramane la stadiul de vis, momentan, caci nu sunt bani :p

legat de jante, daca ar fi masina mea le-as pune pe primele......

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. recunosc ca m-am gandit si eu sa dau ambele forduri si sa iau un x3, pt ca este ideal pt drumurile noastre. dar nah, ramane la stadiul de vis, momentan, caci nu sunt bani :p

legat de jante, daca ar fi masina mea le-as pune pe primele......

merci frumos :thumbsup:

mie ultimul model imi place.primul chiar nu mi se pare asa special...cel putin in poza aia

da sunt interesante si acelea :)

da-mi cateva exemple?

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/104537-primul-meu-bmw/page__view__findpost__p__1554175

vezi acolo ce am luat eu pentru rotile de iarna, nu au necesitat kil de montaj, inele ghidare, etc, am folosit prezoanele originale si spre deosebire de jantele cu care a venit masina si care sunt facute in mexic astea sunt facute in germania :thumbsup:

mie mi-a placut modelul dar mai sunt si altele de la alutec, inclusiv pe 18/19 care sunt facute tot special pentru BMW si se incadreaza in specificatiile jantelor de fabrica.

a mele 17*8j au fost 477 ron cu tva bucata.

da asa este,stiu ca are Brandex unele de 19' reconditionate,dar cere 1000euro :blink: fara anvelope

Eu am avut pe E65, le-am cumparat noi, dar replici, m-au costat 750 Euro. Le-am luat de pe jantenoi.ro, a trecut ceva vreme de atunci, dar ma gandesc ca tot pe acolo trebuie sa fie pretul. Pe E65 ar fi fost mai spectaculoase unele pe 20-21, am luat pe 19 ca asa aveam cauciucurile pe masina si n-a prea iesit cine stie ce.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/57595-vand-bmw-735i-e65-112002-165000-km/page__p__721713__fromsearch__1#entry721713

Sa o stapanesti sanatos, cu ea ridicata nu mai poate piticul de la Herculane sa bage carutul sub ea, intra cu totul. :laugh:

merci Lucian :thumbsup: gasim un pitic pe dimensiunea lui Brandex :D si se rezolva

Sa stapanesti sanatos noua masina!

Din cele 3 modele de jante mie imi plac cele din a 3a poza.

multam frumos :thumbsup:

Sa o stapanesti sanatos, cu ea ridicata nu mai poate piticul de la Herculane sa bage carutul sub ea, intra cu totul. :laugh:

chiar azi i-am dat um pm lui daniel, am vazut masina asta la mine la bloc si credeam ca e in vizita.......ulterior am aflat c-a vvandut-o, si imediat ce depistez noul proprietar il invit la intalnirea de la anul............sa aiba si piticii activitate :p

• 3 weeks later...

Felicitari inca o data pt ea!!!

Propunerea mea este...

1. O nuca schimbator mai de doamne ajuta:))

2. In primavara barile vopsite in culoarea caroseriei

3. Sa ma dai o tura la iarna!:))

Imi place tare de tot,este fff frumoasa!

e buna nuca ce are ? . La e60 si e90 la manual la nuca stoc se curata argintiul, n-am vazut niciunul cu nuca intreaga la 100.000. Eu le-as face din aluminiu...

Edited by ak_47

• 2 weeks later...