Jump to content

E46 318D

VLAD1

Recommended Posts

BMW 318D 02.2002

142.000km

Options

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S210A DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) Dynamic stability control

S249A MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL Multifunction f steering wheel

S255A SPORTS LEATHER STEERING WHEEL Sports leather steering wheel

S274A LT/ALY WHEELS DOUBLE SPOKE 53 BMW light alloy wheel, double spoke 53

S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Deleted, model lettering

S321A EXTERIOR PARTS IN BODY COLOR Exterior parts in vehicle color

S423A FLOOR MATS, VELOUR Floor mats, velours

S426A INTERIOR TRIM Interior trim finishers, aluminium

S428A WARNING TRIANGLE Warning triangle and first aid kit

S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Interior mirror with automatic-dip

S441A SMOKERS PACKAGE Smoker package

S473A ARMREST, FRONT Armrest front

S488A LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER Lumbar support, driver and passenger

S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Seat heating driver/passenger

S502A HEADLIGHT WASHER SYSTEM Headlight cleaning system

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A FOGLIGHTS Fog lights

S521A RAIN SENSOR Rain sensor

S522A XENON LIGHT Xenon Light

S534A AUTOMATIC AIR CONDITIONING Automatic air conditioning

S550A ON-BOARD COMPUTER On-board computer

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS White direction indicator lights

L801A GERMANY VERSION NATIONAL VERSION GERMANY

S863A EUROPE/DEALER DIRECTORY Retailer Directory Europe

S879A GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET Operating instructions German

S915A BODY SKIN CONSERVATION, DELETION Delete clear coat

P972A COMFORT PACKAGE Comfort Package

P981A COMFORT PLUS PACKAGE Top Komfortpaket

Close Standard equipment

Code

Description (interface)

Description (EPC)

S548A SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING Kilometer-calibrated speedometer

S832A BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT Battery in luggage compartment

S851A LANGUAGE VERSION GERMAN Language version German

-Inchidere centralizata

-Alarma

-Folie Llumar autorizata R.A.R.

-Jante pe 17 Keskin aluminiu(am si capacele),masina a avut initial double spoke 53.

-Buza Rieger(detasabila,nu este lipita)

-Bara stabilizatoare intre oale.

-Roti iarna pe 15(anvelope noi)

-Lanturi de iarna pentru rotile de iarna

Revizie facuta recent:

Filtre Mann si ulei BMW 5w-40

Amortizoare Boge noi pe fata(pe spate nu a fost nevoie sa le schimb)flansa amortizor.

Arcuri noi heavy duty pe spate

Discuri noi Zimmerman fata,Ate spate+Placute Ate

Lichid frana BMW schimbat recent.

Macara usa dreapta fata schimbata.

Acum aproximativ un an am mai schimbat bascula dreapta,(Lemforder),bucsa bascula,burduf amortizor stanga/dreapta.

Capota a fost revopsita si scoasa emblema (am avut "norocul" sa imi cada o creanga pe masina)

Masina nu a fost implicata in accidente.

Accept orice test autorizat BMW

WBAEU51090CJ03869

Pret 9200E Negociabil

La dorinta clientului se poate da fara rotile de vara la pretul de 8700E negociabil.

Daca nu se vinde la un pret de bun simt prefer sa o pastrez.

Orice intrebare e bine venita.

Masina este pusa si pe autovit.

0726004956

Multumesc,

http://imageshack.us/photo/my-images/38/picture043jj.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/406/picture039j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/401/picture124af.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/10/picture122jp.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/23/picture142jz.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/573/picture166j.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/411/picture134m.jpg/

post-35895-0-97988700-1321382114_thumb.jpg

post-35895-0-63268800-1321382174_thumb.jpg

post-35895-0-88857700-1321382220_thumb.jpg

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu cred ca trebuie sa comentam pretul omului.Fiecare vinde ce vrea cu cat vrea.Bafta la vanzare.

Multumesc,mie atat mi se pare corect pretul pentru ce masina este cum am zis negociabil doar nu sunt diliu.Eu zic ca pretul este mai accesibil pentru unii daca o iau doar cu roti de iarna.

Pentru cine este interesat sa isi ia un 318d sa vina doar sa o vada chiar sa o conduca ca sa aibe un termen de comparatie cu celelalte de pe piata.

Edited by VLAD1

ca la orice obiect cumparat anul este cel mai important :thumbsup: si face si pretul

Si ca la orice obiect cumparat conteaza cum a fost intretinut,degeaba este mai nou daca nu a fost intretinut,cel putin asta este parerea mea si pretul este negociabil tocmai din acesta cauza.

Edited by VLAD1

cel mai mare dezavantaj al tau este ca de 8000 d euro in sus toti se gandesc doar la 320d...

M-am gandit si eu la asta dar pentru unii conteaza consumul mai redus dar si la un pret mai redus,dar la masini echivalente cu a mea nu am vazut (in afara de una) sa se prezinte ok din punct de vedere mecanic macar.

M-am gandit si eu la asta dar pentru unii conteaza consumul mai redus dar si la un pret mai redus,dar la masini echivalente cu a mea nu am vazut (in afara de una) sa se prezinte ok din punct de vedere mecanic macar.

presupun ca e pusa pe autovit , daca nu te suna absolut nimeni , e prea scumpa . Noi doar ne bagam in seama , nu avem nici o treaba cu preturile , suntem rupti de realitate , nici nu stim cat valoreaza o masina ingrijita :thumbsup: . succes

318d 2002, masina veche de 10 ani, mai mult de 6 mii nu iei pe ea, la piata actuala. Eu te cred ca e ingrijita, dar asta e piata.

De cand ai masina?

Masina o am de 2 ani,a fost o ocazie pentru mine deoarece o ruda apropiata avea nevoie de bani pentru un avans la prima casa si stiam ce masina imi da.Altfel creca nu as fi cumparat Bmw din Romania de la un necunoscut mai ales din cauza neincrederii de care dau o parte din posesorii de astelf de masini.(nu vorbesc de cei pasionati)

Legat de pret dai un search pe autovit daca gasesti la kilometrii astia eu ti-o dau cu 6mi sau dai un search pe mobile de exmplu pe configuratia mea si modelul meu si nu o sa gasesti sub 8000e(nu compar masina mea cu una din Germania)

presupun ca e pusa pe autovit , daca nu te suna absolut nimeni , e prea scumpa . Noi doar ne bagam in seama , nu avem nici o treaba cu preturile , suntem rupti de realitate , nici nu stim cat valoreaza o masina ingrijita :thumbsup: . succes

Am scris chiar in anunt ca am pus anuntul si pe autovit.

Nu am acuzat pe nimeni direct sau indirect de asa ceva.

Edited by VLAD1

Nu cred ca intelegi ideea. Noi, care am cumpara un BMW, nu ti-am da mai mult de 6 mii pe masina, ca stim ce valoare mai are un E46 din 2002. Care mai este si destul de slab dotat.

Iar despre cei care au 8 mii de euro ca sa isi cumpere o masina, tu realizezi ce oferta variata pot avea, de masini de 3-4 ani vechime? Cine crezi ca da 8 mii pe o masina veche de 10 ani, cand gaseste sute de masini mai noi la aceasi bani.

Nu cred ca intelegi ideea. Noi, care am cumpara un BMW, nu ti-am da mai mult de 6 mii pe masina, ca stim ce valoare mai are un E46 din 2002. Care mai este si destul de slab dotat.

Iar despre cei care au 8 mii de euro ca sa isi cumpere o masina, tu realizezi ce oferta variata pot avea, de masini de 3-4 ani vechime? Cine crezi ca da 8 mii pe o masina veche de 10 ani, cand gaseste sute de masini mai noi la aceasi bani.

Am inteles ce zici.

Gama este variata nu te contrazic,dar nu la clasa unui Bmw, eu ma rezum la cei care cauta seria 3 diesel,slab dotat te pot contrazice:este mediu dotat.Sunt oameni care dau 8000e pe asa ceva,am avut oferta la pretul asta.Acum poti sa ma crezi sau nu,nu am nici un interes sa mint.Sunt constient ca este veche,cum am zis daca se vinde la un pret ok da daca nu prefer sa o tin.

Pai ideea e urmatoarea. Dotarile care le ai tu le gasesti si pe un Seria 1 din 2006, care costa tot atat. De ce ar cumpara un pasionat de BMW un 318d din 2002 si nu un seria 1 mai nou? Noi de pe aici, toti am avut cate un E46 (eu cred ca am avut chiar 3 pana acum). Daca prin absurd, as mai reveni la E46, as lua unul dotat, un pachet M eventual, un coupe sau un cabrio, ceva deosebit nu banal. Si cred ca multi sunt in asentimentul meu.

Trebuie sa intelegi ce vinzi si cui vinzi. Pasionatilor de BMW nu ai cum sa le vinzi la 8 mii masina asta. Altora care cauta o masina la 8 mii, nu ai cum sa le vinzi o masina de 10 ani cand e plin de masini de 3-4 ani la aceasi bani.

Wow, acum am vazut ca pretul este 9200 sau 8700 fara roti. Credeam ca vrei doar 8 mii.

Edited by WLF

Adevarul este ca eu caut de ceva timp exact masina ta. 318 D din 2002-2004 (eventual si negru :rolleyes: ) si drept urmare citesc forumul asta in fiecare zi de la un cap la altul. Cand am vazut titlul topicului am zis ASTA E A MEA pentru ca ma gandeam ca o sa fie maxim 7000 pretul. Dar na, mai caut :mellow: . In alta ordine de idei masina chiar arata bine si atat timp cat tu stii cum e intretinuta, inteleg de ce nu iti vine sa o dai pe nimic pentru ca aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am vandut-o pe a mea. Bafta la vanzare si daca nu iese sa o conduci sanatos in continuare!

Pai ideea e urmatoarea. Dotarile care le ai tu le gasesti si pe un Seria 1 din 2006, care costa tot atat. De ce ar cumpara un pasionat de BMW un 318d din 2002 si nu un seria 1 mai nou? Noi de pe aici, toti am avut cate un E46 (eu cred ca am avut chiar 3 pana acum). Daca prin absurd, as mai reveni la E46, as lua unul dotat, un pachet M eventual, un coupe sau un cabrio, ceva deosebit nu banal. Si cred ca multi sunt in asentimentul meu.

Trebuie sa intelegi ce vinzi si cui vinzi. Pasionatilor de BMW nu ai cum sa le vinzi la 8 mii masina asta. Altora care cauta o masina la 8 mii, nu ai cum sa le vinzi o masina de 10 ani cand e plin de masini de 3-4 ani la aceasi bani.

Wow, acum am vazut ca pretul este 9200 sau 8700 fara roti. Credeam ca vrei doar 8 mii.

Seria 1 fata de seria 3 este urat si multi nu agreaza modelul acela si ce gasesti la 8-9000 seria 1 sunt intr-o conditie deplorabila,se invarte in jurul sumei de 8mii la negocier adica 8.400E daca nu o tine eu pana fac 250.000km cum sunt celelalte de pe anunutiri si o sa vand cu 5000atunci si am terminat balciu dar stiu ca cel putin 4 ani o sa am o masina fara dureri de cap.

Adevarul este ca eu caut de ceva timp exact masina ta. 318 D din 2002-2004 (eventual si negru :rolleyes: ) si drept urmare citesc forumul asta in fiecare zi de la un cap la altul. Cand am vazut titlul topicului am zis ASTA E A MEA pentru ca ma gandeam ca o sa fie maxim 7000 pretul. Dar na, mai caut :mellow: . In alta ordine de idei masina chiar arata bine si atat timp cat tu stii cum e intretinuta, inteleg de ce nu iti vine sa o dai pe nimic pentru ca aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am vandut-o pe a mea. Bafta la vanzare si daca nu iese sa o conduci sanatos in continuare!

Multumesc,

Edited by VLAD1

Masina o am de 2 ani,a fost o ocazie pentru mine deoarece o ruda apropiata avea nevoie de bani pentru un avans la prima casa si stiam ce masina imi da.Altfel creca nu as fi cumparat Bmw din Romania de la un necunoscut mai ales din cauza neincrederii de care dau o parte din posesorii de astelf de masini.

Legat de pret dai un search pe autovit daca gasesti la kilometrii astia eu ti-o dau cu 6mi

....si, dupa teoria ta, noi ar trebui sa avem incredere totala in ceea ce spui tu despre masina!:laugh:

Ma gandesc ca, la un rulaj de nici 14,000 km pe an, ai un istoric complet al masinii la reprezentanta BMW, o carte la zi. (la 14k km/an, faci revizia la 1 an jumate, deci o cheltuiala minima la dealer-ul BMW).

Asta ar fi in avantajul tau si ar justifica si pretul mai mare :thumbsup:

Cred ca nu`mi mai vand masina niciodata...

Masinile economice par prea scumpe,iar cele puternice par prea ieftine...

Oricum o dai in tara asta nu este bine si esti predispus la teapa fie ca vrei sa cumperi,fie ca vinzi o masina si asta cu buna stiinta!

Mai nou toata lumea are in viziune,masina diesel cu motor de 2L,diesel si cai multi...mai adaugam noua si ieftina!:))

Lumea are nevoie de masini, de la oamenii care o folosesc ca unic mijloc de transport 24/24 pana la cei care vor doar sa se etaleze cu ea.

Eu cred ca e mai bine pentru toata lumea sa fie un pret redus si mai apoi fiecare face ce vrea cu masina: mai pui o mie - doua si o duci la o stare f. buna, o folosesti 2 ani si o dai, sau contaeza doar carapacea si sigla deci nu mai bagi bani in ea deloc, asa sunt toti multumiti :rolleyes:

Edited by Gizmo.

....si, dupa teoria ta, noi ar trebui sa avem incredere totala in ceea ce spui tu despre masina!:laugh:

Ma gandesc ca, la un rulaj de nici 14,000 km pe an, ai un istoric complet al masinii la reprezentanta BMW, o carte la zi. (la 14k km/an, faci revizia la 1 an jumate, deci o cheltuiala minima la dealer-ul BMW).

Asta ar fi in avantajul tau si ar justifica si pretul mai mare :thumbsup:

Nu trebuie sa aibe nimeni nici o incredere,luam masina si verificam istoricul frumos la reprezentata BMW,tocmai ce am zis intr-un post anterior ca nu as cumpara un bmw din Ro doar in conditiile sa fie un bun cunoscut sau ruda si legat de istoric,masina nu o am de noua(ceea ce am mentionat intr-un post anterior) dar de cand am luat-o in afara de schimbarea discurilor restul a fost la reprezentanta Filaret,la discuri pot sa zici orice atata timp cat nu am factura.In rest am factura la absolut toate piesele inlocuite.Pentru detalii mai multe sunati-ma.

cel mai mare dezavantaj al tau este ca de 8000 d euro in sus toti se gandesc doar la 320d...

in poze ce anvelope si jante ai?...trag foarte mult in jos masina, nu s potrivesc deloc

Acum am vazut ca mai intrebat de jante,sunt keskin kt4 din aluminiu pe 17 cu 8j si 9j pe fata 205/40/r17 si pe spate 225/35/r17(nu sunt sigur de inaltimea lor),pai daca pare mai joasa cu atat mai bine.Din motivul asta le-am schimbat:sa fie mai stabila.

Fiecare cu gusturile lui.

Edited by VLAD1