Jump to content

Angel Eyes

mike

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu m-am pronuntat pentru 2 seturi,dar nu le confirm inca.La E39le meu inca ii lipseste parbrizul,nu e nici vopsit,deci cel mai bine ar fi sa il vad gata si dupa aia sa dau bani pe accesorii.Iar E34le,pana la cerculete,ar fi cazul sa schimb toba si telescoapele pe fata,plus flansa sau rulmentul de la cardan.Daca pana imi rezolv eu toate astea,nu apucati sa comandati,ma bag si eu. Edited by wlf

era vorba ca trebuie sa il contacteze Mike pe neamtzu' ala ? si de abia atunci sa vedem daca e pe  bune treaba ...

mike , ce se aude ?  :blink:

nimik nou

probabil i-am trimis mail-ul cand ei intrau deja in vichend...

astept pana luni seara, daca nu-mi raspunde eu unul nu mai fac comanda la ei

nimik nou

probabil i-am trimis mail-ul cand ei intrau deja in vichend...

astept pana luni seara, daca nu-mi raspunde eu unul nu mai fac comanda la ei

15740[/snapback]

Ideea e sa si aiba cate bucati vrem noi.

Daca tot zici ca ai un prieten acolo in Germania,zi in ce oras si hai sa ne apucam sa cautam in orasul lui daca este cineva care vinde asa ceva.Ce rost are sa mai platim si comision la banca si taxe de posta.Gasim pe cineva in apropiere si stabilim o intalnire convenabila intre vanzator si prietenul tau.Asa le si pipaie omu ca sa si vada cam ce calitate au.

Ideea e sa si aiba cate bucati vrem noi.

Daca tot zici ca ai un prieten acolo in Germania,zi in ce oras si hai sa ne apucam sa cautam in orasul lui daca este cineva care vinde asa ceva.Ce rost are sa mai platim si comision la banca si taxe de posta.Gasim pe cineva in apropiere si stabilim o intalnire convenabila intre vanzator si prietenul tau.Asa le si pipaie omu ca sa si vada cam ce calitate au.

1. persoana e in Frankfurt

2. nu este o persoana de care pot abuza la nesfarsit (consider ca-mi face deja un serviciu foarte mare)

3. nu am zis nimik de comision bancar (atunci cand se fac plati intre banci, la ei nu se percepe comision)

4. taxa de posta pe teritoriul germaniei nu avem cum sa o sarim decat daca aveti voi pe altcineva care se poate deplasa, pipai, cumpara etc.

1. persoana e in Frankfurt

2. nu este o persoana de care pot abuza la nesfarsit (consider ca-mi face deja un serviciu foarte mare)

3. nu am zis nimik de comision bancar (atunci cand se fac plati intre banci, la ei nu se percepe comision)

4. taxa de posta pe teritoriul germaniei nu avem cum sa o sarim decat daca aveti voi pe altcineva care se poate deplasa, pipai, cumpara etc.

15744[/snapback]

In cazul asta,ramane asa cum ai stabilit.Era perfect sa se fii intalnit omu cu vanzatoru si sa cumpere produsele cu banu jos.Cu cat sunt mai multe cu atata e mai mare suma si riscul de a lua tzeapa.Nimeni nu poate baga mana in foc ca vanzatorul e 100% cinstit.Tocmai ca pe asta se bazeaza toata smecheria,baietzasii fura useri de vanzatori impecabili ca sa dea tzepe.

daca masina din poza e a ta inseamna ca ai deja angel-eyes,nu???

15728[/snapback]

E a mea si am angel eyes...vroiam doar sa stiu ce fel sunt astia...aici s-au discutat foarte mult calitatea angel eyesurilor pe pe ebay asa ca eu sunt convins :blink:

Dar ma rog...11 euro e pretz bun nu am ce zice...bafta la cumparatori si sper sa nu ii schimbati direct dupa ce ii primiti ca si astia aici

E a mea si am angel eyes...vroiam doar sa stiu ce fel sunt astia...aici s-au discutat foarte mult calitatea angel eyesurilor pe pe ebay asa ca eu sunt convins :blink:

Dar ma rog...11 euro e pretz bun nu am ce zice...bafta la cumparatori si sper sa nu ii schimbati direct dupa ce ii primiti ca si astia aici

pai da-ne detalii ca sa nu ne frigem si noi

multumim

pai da-ne detalii ca sa nu ne frigem si noi

multumim

15761[/snapback]

Nu e vorba de fript. Eu spun numai ce se discuta aici. Sila noi "se frige" lumea tot timpul cumparand angel eyes cu 10-40 Euro de pe ebay. Din pacate sunt defectele normale:

1. Nu lumineaza egal cercurile.

2. Nu are 100% fitment.

3. Nu se vad aproape de LOC ziua

Dar ma rog..poate astia sunt mai buni :blink:

tu ce fel de angel-eyes oferi Razvy si la ce preturi

15768[/snapback]

Nu am scris asta ca sa fac reclama :blink:..vroiam doar sa spun ce se discuta aici

Eu nu ofer aceste produse deoarece stiu calitatea...si daca cineva ma intrebat de angel eyes ieftine le-am dat linkul in loc sa le vand si sa castig...

Eu ofer si cele din America, Phosphyres care ii am eu sau altele cu aceasi tehnica din Germania cu 120 Euro. Dar din pacate diferenta este de 100 Euro asa ca:(

De fapt se pot incerca si alea cu 11 Euro..nu e asa mare pierdere..si poate daca dai atata de putin pe ele nici nu iti pasa daca nu se vad chiar asa de bine ziua, nu?

Hai, se mai aude ceva sau o lasam balta?

Pentru ca nu am primit niciun raspuns de la ofertator, propun sa abandonam oferta acestuia si sa incercam sa gasim o alta sursa.

Eu o sa mai urmaresc ebay-ul de germania si cand voi avea posibilitatea de a va confirma ceva, am s-o fac aici pe forum.

Din pacate, pana acum, am gasit doar oferte in jurul a 40-50 euro / buc.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
diferenta dintre angeleyes normale (care sunt cu led-uri) si astea e ca , CCFL sunt formate din tuburi, mult mai frumoase si mai luminoase.

am pus o poza sa vezi dif.

22099[/snapback]

Uhm.. par cam difuze asa astea CCFL. Si nu tot cu 2 leduri in capete sunt si astea?