Jump to content

Angel Eyes

mike

Recommended Posts

multzam. adresa...?!sau ne bagam mai multi ...

22656[/snapback]

In caz ca doriti va pot rezolva cu Angel Eyes modelul aceste si va costa 100 Euro / persoana. Daca suntei mai multi de 3 atunci 90 Euro. Trimit oriude in romania.

Sunt pt E36/E46/E39/E38 tot cu neon.

Aici sunt montate pe masina unui client.: http://www.fullrulle.nu/gallery/Pers-Bumse?page=3

Razvan

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest NSL_BIX

nu pot sa m-arunc inainte

asteapta sa vad ce pun , ieri mi-a mai dat un set de angel eyes-uri sa vad pe care le pot modifica la mine

Apropo la neoane trebuiesc facute drosere am unu din 4 ca model!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Salutare,

pentru ca aceasta discutie a inceput intr-un topic paralel, dar era cu titlu mult mai generic si pentru ca multi de acolo si-au schimbat optiunile intre timp, am sa va rog sa adunam aici inca o data numarul doritorilor de Angel Eyes.

dupe ce ne vom strange cel putin 10 doritori, toti cei ce vor posta aici o comanda, vor primi cate un PM de la mine cu numarul de cont unde vor putea varsa banii, dupa care am sa-i rog sa-mi confirme acest lucru pentru a le putea valida comanda.

VA ROG SA NU POSTATI AICI ALTCEVA DECAT COMENZI... DISCUTIILE PE MARGINE LE PUTETI CONTINUA IN TOPICUL INITIAL:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...100entry15462

VA MULTUMESC

15466[/snapback]

mai e valabil anuntul?daca da la ce bani e perechea?ma intereseaza ptr. E30.

Liviuuuuu eu produc angel-eyes, atita doar ca imi trebuie diametrele la farurile tale... il astept pe dan, poate imi zice niste masuratori... Inelul ala care l-am adus duminica a fost facut de proba, sa vad daca merge si da bine in far... in far da bine, trebuie numai sa iau leduri mai strong, sau sa ii pun bec...

31716[/snapback]

Pai de ce nu cauti o solutie ca sa fie adjustabile in functie de far.Nu se poate face asa ceva?

Imi pare rau Marko, aseara am facut comanda pe net pentru BMW E46 CCFL White Angel Eyes din SUA si am platit $124.64 USD cu tot cu delivery. In cateva zile am sa le primesc si atunci am sa ti le arat ca sa poti lua o masura dupa ele si sa-ti mai faci cat de cat o idee sa le poti face baietilor. Daca vrei sa faci ceva de genul CCFL te poti uita si pe www.lights.ro. Aia fac tot felul de neoane ... chestii de-astea.

post-476-1120546301_thumb.jpg

Edited by GuestX

Da, produc angel-eyes

Din pacate, nu prea is solutii sa le fac ajustabile pe far... Adica ar fi o idee sa le fac cu fire flexibile, dar nu se apropie nicicum de look-ul celor originale... arata mult mai slab ca intensitate, si mai rau...

Am nevoie de diametrele farurilor la urmatoarele modele: E36, E46, E39

Daca mi le poate furniza cineva, dau drumul la productie imediat

Momentan nu pot face decat pentru E34

Mentionez ca am pus pe un far de E34 si se vede superbine... parca ar fi dotat de fabrica...

31724[/snapback]

io vreau de E34 cat costa si te rog pune o poza sa vad cum arata te rog

pune si un nr de tel sau un id de msg

MAS >> As vrea si eu o pereche pt E46.

Am vazut in dr. taberei un E46 negru, parca era cabrio ( nu stiu ca mi-au ramas ochii numai in faruri ) ..... avea angel-eyes albi - ca xenoanele erau...... credeti-ma ca nu m-am uitat decat la angel-eyes ..... fara sa mai vad altceva in afara culorii... mi s-a parut totusi ca ar fi avut bi-xenon. Aia erau angel-eyes CCFL ???

MAS >>> Spune si tu un pret pt lume sa stim si noi ca mai multi cred ca ar vrea. Daca pe faza scurta am xenon ..... nu conteaza diametrul nu ???