Jump to content

Angel Eyes

mike

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...4558886560&rd=1

uite linku... nu sunt ccfl le-am incurcat eu..

deci am vazut in poza mai clar .. frate angel eyes sunt 2 tuburi obosite cu 2 leduri in capat...eu nu dau nici 20 de lei pe porcariile alea.

cred ca o sa iau niste furtun transparent si niste leduri sa fac teste.... cred ca au o substanta inauntru care conduce lumina....cum sunt bratarile alea de discoteca .....

deci am vazut in poza mai clar .. frate angel eyes sunt 2 tuburi obosite cu 2 leduri in capat...eu nu dau nici 20 de lei pe porcariile alea.

31917[/snapback]

Exact. Dar nu prea imi dau seama din ce sunt tuburile alea, ca asa ma duceam si furam o perfuzie si imi faceam din furtunul ala. Idei? :blink:

1. Angel-eyes nu sunt tuburi d-alea obosite cu 2 leduri in capat si eventual cu substanta d-aia ca la bratari

Angel-eyes pot fi si din CCFL, neon, sau tuburi cu bec in capat sau leduri puternice...

31947[/snapback]

Era vorba de alea "no-name" ca sa zic asa, cele care se vand pe net la diverse preturi, in functie de calitate. Oricum, chiar si unele brand-uite nu cred ca sunt mare inginerie.

Iar legat de pret, daca unei persoane i se pare mare pretul, nu are voie sa isi exprime parerea? Daca era invers si facea o remarca cum ca pretul este enorm de mic, mai erai impotriva? :blink:

gata am gasit linkul, il caut de citeva zile. iata cum se fac angel eyes ieftin:

http://www.umnitza.com/dde/install/docs/E3...olDemonEyes.htm

bine, nenea ala e chiar nebun cu gaoacele alea puse peste faruri, dar improvizati si voi. problema este ca, din cite stiu eu, toate farurile de bmw mai vechi au sticla lipita cu chit si nu cu silicon, deci va fi foarte greu spre imposibil sa bagati in ele orice fel de angel eyes.

MAS, nu te supara pe noi, dar toti sintem de parere ca pretul e foarte mare. n-o sa spun momentan din ce materiale se face ca sa nu ma vinezi pe strazi cu masina :blink: , dar eu estimez costul fizic la 50 lei noi. in rest e vorba de munca si indeminarea fiecaruia, iar aici fiecare stie mai bine cit valoreaza.

Eu nu ma supar pe nimeni dar nu-mi convine, cand vreau sa fac ceva bun si de calitate, ca mi se da in cap ca ar trebui sa le dau cu 30 de euro cand stiu cat este de munca la ele... Din afara, pare usor, dar nu-i tocmai asa... Mi se parea si mie super-simplu inainte de a ma apuca sa fac... Daca este atit de simplu de facut, de ce oare nu sunt mai multi care sa le produca? De ce nu geme piata romaneasca de ele??? Pe piata romaneasca se fac copii perfecte dupa produse din vest, numai ca se fac la preturi mai mici... De ce oare nu s-au bagat si ai nostri???

Sunt sigur ca au incercat multi sa faca, dar s-au lovit de impedimentele de care m-am lovit si eu, si au renuntat... Eu nu am vrut sa renunt, pentru ca sunt convins ca pot sa fac ceva de calitate si care sa multumeasca pe toata lumea... Eu imi voi face si pentru masina mea si le voi pune. Cand le voi fi pus, o sa vedeti cum arata... Daca va place si vreti si voi, OK, daca nu, asta e...

In general, cand fac ceva, vreau sa iasa bine...Nu sunt adeptul kitch-urilor... Si asta se poate vedea si pe masina mea: nu am avut bani de un tuning adevarat, si decat sa fac o taranie din masina mea, mai bine sa fie standard dar sa mearga bine

31958[/snapback]

eu de exemplu am vrut sa-mi fac. am toate materialele acasa de vreun an si ceva. pur si simplu mi-a fost lene :) in plus, e treaba cu farul nedemontabil... de care se vor lovi toti potentialii clienti. nu cred c-o sa-si cumpere cineva far nou cu silicon doar pentru satisfacerea acestui moft.

deci lenea si chitul de pe faruri pot fi doua motive puternice pentru care piata nu e suprasaturata.

repet, eu iti doresc sa vinzi... ca daca merge, ma apuc si eu sa fac si le vind mai ieftin :blink:

da, intr-o ora cred ca-ti fac toate 4 inelele. imi trebuie un suflator de aer cald, si o mini freza. merge si la fierastrau dar n-are rost sa ne chinuim. aaa... ce intelegi prin "fara echipamente profesionale" ? sa le fac cu mina ? tu n-ai folosit scule ?

o sa incerc sa-mi fac timp in weekend sa fac niste ineluse doar asa de amorul artei... sa vedem ce iese :blink: apoi le donez in numele stiintei :) problema e ca n-am suflator de aer cald, si nu cred ca merge cu uscator de par. adica merge, dar dureaza prea mult.

exact. prin urmare e nevoie de scule cit de cit profesionale.

desi odata indesat in far nu mi-as face griji pentru deformare, caci inelul va tinde sa revina la forma initiala, deci se va largi.

eu imi fac griji pentru ingalbenire in timp si matuire.

bai deci led costa 30+transport... sa zicem 50 cu totu...

tu vrei sa ne vinzi tot led cu 100?doar pt ca le-ai facut tu?

ce se intimpla daca le faceam eu ? trebuia sa cer 1000 de euro pt ca la mine e scumpa manopera?

cred ca nici nu se pune problema sa iti cumpere cineva de pe forumcu 100

@(cine pana mea?!?) cred ca ai datoria sa ne spui de unde putem sa ne procuram tuburi :blink:

in 100 euro iti cumperi si pistol cu aer cald :)

beck,

uitati-va bine la tuburi si folositi-va imaginatia. nu uitati ca am spus ca folosesc minifreza sau fierastrau ca sa fac dungi pe ele, si ca la incalzire tind sa revina la forma initiala.

gataa... si asa MAS ma uraste de moarte acum :blink:

uitati-va bine la tuburi si folositi-va imaginatia. nu uitati ca am spus ca folosesc minifreza sau fierastrau ca sa fac dungi pe ele, si ca la incalzire tind sa revina la forma initiala.

31986[/snapback]

Ce e mic, mov, umbla pe sub pamant si are trening albastru. :blink:

MAS,

din pacate afacerile cu profit mare si rapid nu prea se impaca cu prieteniile. noi aici facem tot posibilul sa ne ajutam unii pe altii in mod cit mai corect. cel putin asa-mi place sa cred :blink:, si asta incerc eu sa fac. opinia publica are un cuvint greu de spus, si daca o sa te uiti prin anunturile de vinzare, o sa vezi ca mereu exista comentarii legate de preturi. e normal, pentru ca daca isi dau cu parerea cit mai multi, ajungem la solutiile cele mai convenabile. n-are nimeni nimic cu tine, doar ca trebuie sa te adaptezi pietei.

discutia continua :blink:

avand in vedere ca mai toti stim ce intra in fabricarea unui ring oferta ta mi se pare mai mult un scam, nu am facut katerinka.. credeam doar ca o sa revii la realitate

daca tot e vorba de confectionat chestii .tin sa te anunt ca am 1 km de fibra optica in curte si intentionezsa fac angel eyes cu fibra optica , chiar daca ma chiui 1 zi la un set tot merita

nu comentez intentia ta de a face ceva bun... in general cind vrei sa produci ceva pt vanzare te gandesti la profit.

si nu stiu ce facere de bine ne faci ca ne vinzi produsele tale la un pret exagerat.

Edited by beck

daca tot e vorba de confectionat chestii .tin sa te anunt ca am 1 km de fibra optica in curte si intentionezsa fac angel eyes cu fibra optica , chiar daca ma chiui 1 zi la un set tot merita

vreau si eu 2-3 metri... se poate ? adica ce grosime are, ca-ti zic eu dupa aia ce lungime ? :blink:

vreau si eu 2-3 metri... se poate ? adica ce grosime are, ca-ti zic eu dupa aia ce lungime ? :blink:

32018[/snapback]

am fost acum la cora ..

pistol lipit 50lei

3m material 15lei

fibra optica nu merge folosita la asa ceva.. cel putin nu asta de internet.. am taiat o bucata special..

iti dau daca vrei.

primul test esuat si oricum fara dimensiuni precise :)

post-395-1120668476_thumb.jpg

Beck cum am mai spus, eu nu am bagat mina in buzunarul nimanui... Am spus doar ca produc asa ceva si am zis si pretul la care le vind... Nu inteleg care este problema aici :blink:

Ce ai tu cu mine daca eu vreau sa le vind la 100 de euro, 1000, 10.000?!?!

Nu vrei, nu cumperi... CARE E PROBLEMA?!

32032[/snapback]

problema este binenteles pretul .. cum a spus si (cine pana mea?!?) materialele pentru LED nu costa mai mult de 50 de lei. asta incluzand transportul si curentul consumat :)

si nu stiu ce calitate poti sa oferi tu avand in vedere ca ai avut probleme cu confectionarea unu heat shield pentru filtru de aer sport

sa revenim la subiect..

vreau sa folosesc in loc de led un laser si o oglinda in celalalt capat si inca o oglinda pe spatele cercului

am fost acum la cora ..

pistol lipit 50lei

3m material 15lei

fibra optica nu merge folosita la asa ceva.. cel putin nu asta de internet.. am taiat o bucata special..

iti dau daca vrei.

primul test esuat si oricum fara dimensiuni precise :)

32034[/snapback]

da, as vrea citiva metri acolo, sa ma joc si eu. cine stie de unde sare iepurele :blink:

PM me cu detalii, unde ar trebui sa vin dupa ea.