Jump to content

Angel Eyes

mike

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru cine doreste angel eyes , voi putea oferi pentru E 46 , modelul fara xenon .

Kituri complete cu conectori . CCFL .

Disponibili in 2 saptamani , iar pretul nu ar trebui sa depaseasca 60 euro . Pretul exact il voi declara la momentul respectiv .

Pentru Bmw E36 cine poate aduce Angel Eyes CCFL (inelele) si la ce pret ?

32923[/snapback]

Probabil eu voi aduce . Dar totusi cum deschizi farurile ? Am inteles ca sunt lipite .

Te intereseaza o pereche de faruri cromate sau pe negru , cu geam clar si cu angel eyes din fabrica ?

Probabil eu voi aduce . Dar totusi cum deschizi farurile ? Am inteles ca sunt lipite .

Te intereseaza o pereche de faruri cromate sau pe negru , cu geam clar  si cu angel eyes din fabrica ?

32952[/snapback]

Ma intereseaza si pe mine pt. E36 (far ZKV, daca ar conta). Da-mi un PM cu farurile alea, totusi.

Si, BTW, se pot desface farurile la E36. sunt prinse in niste cleme. Adik partea din fatza, geamul si lentilele sunt o singura componenta (ma rog, o rama pe care sunt prinse sticlele) si asta e prinsa de restul farului cu 4 cleme. Au un cheder intre ele. Eu mi-am schimbat doar geamurile la faruri, si se poate ajunge f. usor la oglinzile blocurilor optice.

Deci... Angel-eyes :blink:

Vezi ca ti-am dat un PM.

Edited by Darren

Xenonul nu afecteaza cu nimic posibilitatea de a pune angel eyes .

Mi s a spus ca este diferenta de diametru intre cele cu lupa si cele fara . Probabil se pot fixa foarte usor si pe cele cu xenon .

Intradevar , CCFL -UL este mai luminos decat ledul .

Deci aduc sigur ptr E46 .

Mai exista CCFL ptr E36 , E38, E39 . Cineva interesat pentru modelele astea ?

Cu siguranta ca se poate face upgrade la E39 , 2000+ , modelul care are din fabrica asa ceva .

Xenonul nu afecteaza cu nimic posibilitatea de a pune angel eyes .

Mi s a spus ca este diferenta de diametru intre cele cu lupa si cele fara . Probabil se pot fixa foarte usor si pe cele cu xenon .

Intradevar , CCFL -UL este mai luminos decat ledul .

Deci aduc sigur ptr E46 .

Mai exista CCFL ptr E36 , E38, E39 .  Cineva interesat  pentru modelele astea ?

Cu siguranta ca se poate face upgrade la E39 , 2000+ , modelul care are din fabrica asa ceva .

33019[/snapback]

eu vreau pt. E36. sunt 4 inele, da? vreaaaaau :blink: