Jump to content

Volan E46

vl69uli

Recommended Posts

Buna ziua,

Dupa cum spune si titlul as vrea sa imi achizitionez un volan nou pentru masinuta mea.Problema este urmatoarea:Volanul actual de pe masina este unul cat se poate de standard fara comenzi in 4 spite.De preferat ar fi volanul M,sau daca nu sa achizitionez volanul sport in 3 spite cu comenzi.

Intrebarile mele ar fi:

1)Pot sa imi cumpar volan cu comenzi daca actualul meu volan nu are comenzi?(E46 2003 FL)

2)Am vazut volanul de M la 100E,iar cel in 3 spite la 250 amandoua fiind complete.De ce este aceasta diferenta de pret intre ele tinand cont ca cel de M este mult mai frumos decat cel sport?

3)Se potriveste volanul din imagine la masina mea?

O poza cu volanul M gasit pe 4tunning.

http://img847.imageshack.us/img847/1042/volanbmwm3e46b25b4aee27.jpg

Multumesc

o zice ca sunt complete dar nu cred. m-am interesat si eu acum o vreme de un volan M si pretul era in jur de 100 E fara airbag, fara comenzi si fara trimul de jos cel cu sigla M. Numai trimul cu sigla M e in jur de 50 E. Ori minte ori minte pt ca un volan complet M cu airbag, comenzi si trim nu il gasesti la 100 E.

Ai grija la user'ul acela , e un mare tepar, este de pe lângã Tg Mures, are si pe okazii cont numa foarte multe tepe..

Are user si pe forumul asta,stai linistit...

suna,doar de curios, sa vezi cat 500 de euro iti cere pe volan :thumbsup: garantat.

Numai trimul cu sigla M e in jur de 50 E.

ce bine ar fi.De fapt una noua e 113 euro

Salutare,

Volanele sunt originale. Sunt aduse din Arad sau din Cluj. Acestea sunt procurate de la fabricile ce produc volane sub licenta BMW. Un volan de E46 este 150Euro(fara airbag) si este original. I-am luat unui prieten volan (M) de X5 care are si padele, volanul era complet plus cusaturile in culorile specifice 'M' si am dat 350Euro.

Succes!

P.S: Toate volanele au comenzi, si sunt functionale.

Edited by MihaiMAN

Anuntul postat de tine are pretul pus de site adica daca nu pui niciun pret... daca il suni volanul se vinde cu 400 de €

Daca nu cunosti situatia, intradevar, il poate da cu 400euro. Este un baiat in Bucuresti care vinde volane de M. Cand am cumparat de la el cred ca avea peste 20 de volane:).

• 4 weeks later...
Mi-a spus ceva de genul"nu m-a lasat(probabil sectiunea anuntului)sa pun pretul acolo si am pus o suma.Oare cum a putut pune 100e nu putea pune si 350?Dar sta e vrajeala sa vada pe moment cat de "fraier" este doritorul,iar daca acesta isi doreste cu ardoare volanul si mai are si ceva bani,automat pica in plasa...

Mi-a spus ceva de genul"nu m-a lasat(probabil sectiunea anuntului)sa pun pretul acolo si am pus o suma.Oare cum a putut pune 100e nu putea pune si 350?Dar sta e vrajeala sa vada pe moment cat de "fraier" este doritorul,iar daca acesta isi doreste cu ardoare volanul si mai are si ceva bani,automat pica in plasa...

eu am renuntat momentan la ideea unui volan de m,preturile sunt exagerate parerea mea