Jump to content

my 318 proiect tuning

AndreiXXL

Recommended Posts

De obicei gusturile reflecta cat il duce mintea pe proprietar...dc tu crezi ca impresionezi pe cineva transformandu-ti masina intr-o sorcova cu plasa de tantari si beculete te inseli,ce ai tu de gand sa faci se numeste KITCH iar locul topicului tau e mai degraba aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/23037-taranisme/ eu zic sa rasfoiesti aici mai intai ca sa-ti faci o parere despre ce inseamna prost gust.

mai vedem la final cat de KITCH o sa fie ... eu zic ca o sa fie ceva frumos , cat despre leduri e doar un vis cam imposibil de realizat daca te-ai uitat la video unu din ei a lucrat cam 2 ani sa faca masina cum arata si da eu zic ca merita , nu exista asa ceva in Romania ar fi singura dar e o munca in zadar care nu-si are rostul odata ce nai voie nici sa pui 2 leduri in interiorul farului la noi dapai sa ai zeci de leduri care fac ca girofarul politiei =)) oricum superbe cele 2 exemplare de lambo cel portocaliu si cel negru/gri foliat sa am timp pt asa ceva m-as apuca .... :p

nu e neaparat sa pui banala M-tech cu difuser simplu

eu o sa ma interesez pe viitor peste 2-3 ani daca pot sa modific evacuarea pt dubla si .... iese ceva frumos

ma gandesc la un M tech -2 ZHP sau un CSL cu difuser frumos ca cele din poze :

http://img831.imageshack.us/img831/8868/31617414full.jpg

http://img687.imageshack.us/img687/1830/30872460010large.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/2369/aero4v.jpg

Ca sa pui evacuarea aia dubla...v`a trebui sa te lipsesti de roata de rezerva si lacasul in care sta ea...deci se taie!

Si...ar trebui modificata toata evacuarea...sau poate preferi sa pui in dreapta o toba cu legatura la cea stock...dar nu prea scoate fum!:))

Totusi ce ne`ai aratat u in poze,ca si caroserie este vb de coupe,tu ai sedan...nu prea arata bine!

dsc0091to2zc6.jpg

Edited by strees

Ca sa pui evacuarea aia dubla...v`a trebui sa te lipsesti de roata de rezerva si lacasul in care sta ea...deci se taie!

Si...ar trebui modificata toata evacuarea...sau poate preferi sa pui in dreapta o toba cu legatura la cea stock...dar nu prea scoate fum!:))

Totusi ce ne`ai aratat u in poze,ca si caroserie este vb de coupe,tu ai sedan...nu prea arata bine!

esti sigur ca nu merge inghesuita pe langa ? si varianta cu taiatul suna bine -30 kg :p oricum n-am roata de rezerva dar nu stiu cat de bine ies la bani / aspect / munca mai rentabil e M-Tech 2 ZHP cu evacuare simpla cum e in poza si nu arata rau deloc :D

WTF...baieti ma asteptam aici sa nu fie nici un reply

tocmai am venit din partea cealalta..latura repetenttuning si am vazut ca se umple paginile pe acolo cand e vorba de asa ceva.

eu zic sa lasam baiatul sa isi faca "treaba" si la sfarsit sa vedem rezultatul final...nu de alta,dar vad ca orice si oricine i-ar spune ceva e in zadar.

http://img52.imageshack.us/img52/2369/aero4v.jpg

sincer acum...tu vrei ceva ieftin si iti doresti asa ceva? :hyper:

daca tu zici ca tunning e tziganeala ... :p nu stii ce e frumos , ce sa zic unora le place stock oem altora le place "tiganiile"

e frumoasa culoarea e si rara dar nu am ce face pt ea casco am inteles ca nu se face la masini mai vechi de 10 ani iar a mea e din 2001

si un casco tot la 1000+ euro mar fi ajuns daca as putea face , pe cand foliatul cu 300 euro sa rezolvat e garantat 5 ani , arata super negru mat si protejeaza si tabla/vopseaua

am eu casco la e46 320 touring din 11/2000 si m-a costat fix 460 euro/an incluzand "avarie totala" si "furt total", autoturismul fiind asigurat la 4960 euro.

fa ceva frumos din masina asta sau las-o asa cum este!

Ce "marfa" o sa fie proiectul daca te tii de ideile prezentate in prima pagina!

cel mai bun tuning pe care il poti face la aceasta masina [ alternativa la ideile tale ] , e sa o vinzi [ poate da domnu si incape pe mana unui pasionat de bmw ] sa iti cumperi un logan si sa o umpli de beculete si plase de tantari. Sa ma scuze colegii , ai aceeasi mentalitate cretina , care o avea si frate miu pana acum un an [ sa fie si ieftin si frumos domle , de calitate nici nu mai vorbim ]. Inteleg ca e criza si toate cele , dar decat sa iti bati joc de o masina doar ca sa spui ca ai facut tuning , mai bine o lasi asa cum a iesit din fabrica.

am eu casco la e46 320 touring din 11/2000 si m-a costat fix 460 euro/an incluzand "avarie totala" si "furt total", autoturismul fiind asigurat la 4960 euro.

fa ceva frumos din masina asta sau las-o asa cum este!

la ce firma ai casco ? eu cand am cumparato am vrut sa fac casco am fost la generali si au zis ca la masinile mai vechi de 5 ani nu se face .... , un prieten de la Allianz Tiriac mia zis ca ajunge 1000+ euro asigurarea pt masina mea cu dauna totala / furt / etc

Ce "marfa" o sa fie proiectul daca te tii de ideile prezentate in prima pagina!

cel mai bun tuning pe care il poti face la aceasta masina [ alternativa la ideile tale ] , e sa o vinzi [ poate da domnu si incape pe mana unui pasionat de bmw ] sa iti cumperi un logan si sa o umpli de beculete si plase de tantari. Sa ma scuze colegii , ai aceeasi mentalitate cretina , care o avea si frate miu pana acum un an [ sa fie si ieftin si frumos domle , de calitate nici nu mai vorbim ]. Inteleg ca e criza si toate cele , dar decat sa iti bati joc de o masina doar ca sa spui ca ai facut tuning , mai bine o lasi asa cum a iesit din fabrica.

bine omule stai tu cu trabantul tau OEM stock si listruiestel pana se toceste vopseaua , daca eu m-am plictisit de ea asa cum e o modific cum cred eu ca o sa arate mai bine indiferent ce costuri o sa am si ce cred altii despre gusturile mele pt ca eu merg cu ea ... nu altu care nu-i place si putin imi pasa de cei care nu sunt de acord

pt un tuning subtire la exterior si un chip tuning nu e nevoie de nu stiu ce avere , 12 mil folia , 15 mil bara+aripi+ornamente , 300 euro chip tuningul , bara spate + finala + praguri+ eleron maxim =20 mil total vreo 1500 euro investitie amortizata pe 2 ani de zile (tuning facut usor lejer fara nici o graba incepand cu fata pana la spate ) +punerea in vanzare a pieselor schimbate OEM care mai iese 10 mil din ele, daca asta ti se pare tuning facut la coltu strazii cu bani putin atunci da-mi tu zeci de mii de euro sa o tunez "frumos" cum ziceti voi

la ce firma ai casco ? eu cand am cumparato am vrut sa fac casco am fost la generali si au zis ca la masinile mai vechi de 5 ani nu se face .... , un prieten de la Allianz Tiriac mia zis ca ajunge 1000+ euro asigurarea pt masina mea cu dauna totala / furt / etc

bine omule stai tu cu trabantul tau OEM stock si listruiestel pana se toceste vopseaua , daca eu m-am plictisit de ea asa cum e o modific cum cred eu ca o sa arate mai bine indiferent ce costuri o sa am si ce cred altii despre gusturile mele pt ca eu merg cu ea ... nu altu care nu-i place si putin imi pasa de cei care nu sunt de acord

pt un tuning subtire la exterior si un chip tuning nu e nevoie de nu stiu ce avere , 12 mil folia , 15 mil bara+aripi+ornamente , 300 euro chip tuningul , bara spate + finala + praguri+ eleron maxim =20 mil total vreo 1500 euro investitie amortizata pe 2 ani de zile (tuning facut usor lejer fara nici o graba incepand cu fata pana la spate ) +punerea in vanzare a pieselor schimbate OEM care mai iese 10 mil din ele, daca asta ti se pare tuning facut la coltu strazii cu bani putin atunci da-mi tu zeci de mii de euro sa o tunez "frumos" cum ziceti voi

Si ale mele sufera diverse modificari pe parcusul timpului si nu bag zeci de mii de euro in ele , ci doar ca sunt atent cand cumpar ceva pentru ele ;)

pfffff...=))

Poate l`a deschis sa ne arate ce vrea sa faca la masina,nu sa ne ceara parerea?!

La ce ganduri are habar nu am de ce a mai postat :)

Edited by DEVIL's Style

topicul e deschis pt idei de tuning , pt postarea de noi elemente si m-am gandit poate gasesc oameni mai open minded pe aici dar vad ca de geaba ....

in nici un caz nu l-am deschis sa fiu luat la misto de diversi "maimutoi" care imi zice sa-mi vand masina sa-si ia ei dacie sau mai bine un mijloc de locomotie mai potrivit pt ei Un Cal Putere

topicul e deschis pt idei de tuning , pt postarea de noi elemente si m-am gandit poate gasesc oameni mai open minded pe aici dar vad ca de geaba ....

in nici un caz nu l-am deschis sa fiu luat la misto de diversi "maimutoi" care imi zice sa-mi vand masina sa-si ia ei dacie sau mai bine un mijloc de locomotie mai potrivit pt ei Un Cal Putere

Andrei, fara sa te superi, dar tu singur te ...iei "la misto"! Da bine ca ai gasit doua cuvinte in engleza; dar, ce te faci cu lb romana? (sau si tu esti plecat de muuuult din tara?:laugh:)

ce ma fac ? vorbesc in engleza ca o cunosc mai bine :p de cand ma stiu eu is certat cu limba Romana si abia mi-am scos 5-ul de trecere prin liceu - generala bine ca am scapat de ea cu facultatea :D

acum sa revenim la subiect daca tot esti moderator pune si tu niste linkuri cu site-uri cu parts de tuning bmw sau si tu sari numai cand e sa faci misto de cineva ?

Edited by AndreiXXL

ce ma fac ? vorbesc in engleza ca o cunosc mai bine :p de cand ma stiu eu is certat cu limba Romana si abia mi-am scos 5-ul de trecere prin liceu - generala bine ca am scapat de ea cu facultatea :D

acum sa revenim la subiect daca tot esti moderator pune si tu niste linkuri cu site-uri cu parts de tuning bmw sau si tu sari numai cand e sa faci misto de cineva ?

Nu ai inteles nimic; eu NU am facut "misto" - am facut o constatare!

Cat despre site-uri cu tuning bmw n-o sa te ajute prea mult; tu ai ideile tale care sunt departe de ale colegilor care au postat aici, pana in prezent! Deci ....

Handrei eu zic sa te rezumi stric la tunatul masinii, jignirile directe si indirecte sa ti le bagi undeva.nu intereseaza pe nimeni ca esti tu om cu carte.niste diplome nu te fac mai destept...in schimb dupa o lectura scurta a topicului imi dau seama ca am gresit toti,cand ne-am aventurat discutiei cu tine.am pierdut timp pretios,in care puteam sa imi fac treaba mare.

noroc ca suntem majoritari cei de fara "OPEN MIND" ca altfel nu mai calcam pe aici.

Edited by Alex_wly
  • Like 2

Ia uite unde era nea caisa geamantan. Ptiu, sa nu te deochi !

Colegii au incercat sa te invete de bine iar ca drept rasplata tu i-ai facut maimutoi ! Si mai esti si agramat !

Facerea de bine....

Daca te gandesti sa-ti faci vreodata autocaracterizarea, 100% nu vei da gres cu un titlu ca "maimutoiul" !

Edited by KIP
  • Like 1