Jump to content

Navigator TOM TOM

Recommended Posts

Are cineva acest model? Sau stie cineva vreun program pentru reactualizare a mapelor de pe acest model? Am tot cautat pe net si nu am gasit decat programul pt tom tom home,dar acesta nu se potriveste cu modelul meu,pt ca doar ce l-am luat sie aparut nou pe piata.

Nu cunosc exact situatia pentru modelul tau, dar stiu sigur ca pentru TOM TOM procedura este una mai complicata decat ptr alte modele.

In primul rand cauti harta specifica modelului tau, apoi se foloseste un program special cu care pe baza unor informatii hardware din aparatul tau, se scrie in harta o informatie specifica si atunci va functiona. eu m-am chinuit foarte mult pentru aparatul unui prieten si pana la urma am reusit, sapa pe net sau intreaba pe cineva care se ocupa frecvent de navigatii.

Cel mai simplu este sa achizitionati aparate pe baza de windows, functioneaza aproape orice soft pe ele fara probleme.

Nu cunosc exact situatia pentru modelul tau, dar stiu sigur ca pentru TOM TOM procedura este una mai complicata decat ptr alte modele.

In primul rand cauti harta specifica modelului tau, apoi se foloseste un program special cu care pe baza unor informatii hardware din aparatul tau, se scrie in harta o informatie specifica si atunci va functiona. eu m-am chinuit foarte mult pentru aparatul unui prieten si pana la urma am reusit, sapa pe net sau intreaba pe cineva care se ocupa frecvent de navigatii.

Cel mai simplu este sa achizitionati aparate pe baza de windows, functioneaza aproape orice soft pe ele fara probleme.

Nu ĂŽnĂželeg de ce-l ĂŽncurci.

Tocmai am scris mai sus cã pentru modelul lui NU existã Încã posibilitatea de a modifica, de a pune hãrÞi, etc decât oficial.

Ce hartã sã caute dacã aparatul nici mãcar nu e vãzut de computer când Încerci sã-l conectezi?

Nu ĂŽnĂželeg de ce-l ĂŽncurci.

Tocmai am scris mai sus cã pentru modelul lui NU existã Încã posibilitatea de a modifica, de a pune hãrÞi, etc decât oficial.

Ce hartã sã caute dacã aparatul nici mãcar nu e vãzut de computer când Încerci sã-l conectezi?

Exact colegu',m-am conectat cu aparatul la calculator si nimic...:pardon: ,nu-l recunoaste...ca si cum nu m-am conectat cu nimic la computer. Ce vreau eu sa fac defapt: deci,tom tom-ul meu e nou luat din magazin,are harta europei cu 44 de tari,absolut totul functional; ala de la magazin care mi l-a dat,mi-a spus sa-i fac un "agiornament"(o reamprospatare a hartii) ca sa-mi dea ultimele modificari aduse la nivelul strazilor din europa,iar asta se face prin internet! Faza e ca nu-mi recunoaste aparatul,am incercat sa descarc diferite programe de tom tom si nimic. Adevarul e ca sunt anumite strazi care la intersectii au sensuri giratorii,iar navigatorul nu le recunoaste,imi da strazile ca si cum ar fi intersectie normala(in cruce),cand defapt e sens giratoriu...sau imi spune ca sunt pe o strada neasfaltata,cand defapt strada este asfaltata, sau uneori imi spune sa ies la prima iesire de pe autostrada insa nu pot pt ca iesirea respectiva a fost modificata si ca atare au inchis-o. Pt asta vreau eu defapt sa-i fac o improspatare a hartii....

Deci sa inteleg ca momentan nu exista nici o solutie?