Jump to content

Fisura Janta

Vrabiuta

Recommended Posts

Am trecut la jante tabla 15" + cauciucuri Pireli Snowsport (ce parere aveti?) si am observat ca una din jante are o mica fisura (~2 cm).

Am tot cautat un sudor dar nu am gasit decat unu la baneasa, daca stiti voi un service in Bucuresti care lucreaza bine spuneti si mie.

Si inca ceva, ce culoare ma sfatuiti sa aleg intre argintiu si chrom pentru jante 17" stock iar masina este argintie.

eu zic ca sigur se poate unde te`am indrumat.da` cel mai simplu este sa dai un telefon sa intrebi.(mai au un sediu pe calea dudesti)

sunt cele stock de coupe si`mi pare ok culoarea.poate ca sunt subiectiv....da` stralucirea bling-bling o vad pe o masina americana/SUV..........

eu zic ca sigur se poate unde te`am indrumat.da` cel mai simplu este sa dai un telefon sa intrebi.(mai au un sediu pe calea dudesti)

sunt cele stock de coupe si`mi pare ok culoarea.poate ca sunt subiectiv....da` stralucirea bling-bling o vad pe o masina americana/SUV..........

158613[/snapback]

Poza aia e luata de pe google :blink:

Sunt identice ca model dar sunt lovite (nu foarte tare dar ma deranjaza).

Deci ce culoare ati prefera?

nu prea cred ca le poti croma. ma refer la procedeul fizic de cromare. cred ca e mai rentabil sa cumperi altele gata cromate.

oricum, parerea mea e ca arata mai bine asa cum sunt acum.

158683[/snapback]

Nici nu ma gandeam la cromat. Ma refeream doar ca culoare. Am uitat sa specific ca am cumparat un sprei care imita cromul si care a facut treaba buna pe o portiune de gard pe care lam testat :blink:

Nici nu ma gandeam la cromat. Ma refeream doar ca culoare. Am uitat sa specific ca am cumparat un sprei care imita cromul si care a facut treaba buna pe o portiune de gard pe care lam testat  :blink:

158690[/snapback]

Ce spray... ca m-ar tenta si pe mine... :)

Ce spray... ca m-ar tenta si pe mine... :blink:

159031[/snapback]

Dupli-Color

Lam luat din Practiker si am dat 24 RON.

Dar acum am vazut ca nu are rezistenta mare.

Asta ar fi perfect dar nu stiu daca se gaseste:

Dupli-Color

Inca mai astept sfaturi, sau poate stiti voi vrun spray crom special pentru jante.

Mie mia luat 50 RON pentru o fisura de 2-3 cm.

162372[/snapback]

Eu ti-am zis ca merita sa te duci acolo... :blink:

Sa vezi ce furtun de servo nou ca lumea mi-a pus omu acolo... sertizat etc... decat sa dau 7 mil jumate nou... mai bine doua cu pastratul capetelor metalice si schimbatul furtunului crapat doar... Nu e scump... nici nu pleci nerezolvat...