Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar cotiera E46

Recommended Posts

fii sanatos...multa bafta :thumbsup:

Multumesc la fel ! Daca vi si mi-o arati personal ( era vorba de cotiera ) poate merita 500 ron dar tu find la hune

doara si eu la bucuresti , este cam greu , nu dau bani pe ceva vazut doar in poza !

100E inseamna 440 deci faceai o reducere de 60 de lei !

Edited by cristiansan7

Cand am cumparat eu cotiera nu gaseam sub 150Euro. Eu zic ca 500ron e un pret decent :rolleyes:

fii serios,daca iei nou,de la Groza, tot ce dau eu acolo ,cred ca sare de 2000 de lei :wacko:

Multumesc la fel ! Daca vi si mi-o arati personal ( era vorba de cotiera ) poate merita 500 ron dar tu find la hune

doara si eu la bucuresti , este cam greu , nu dau bani pe ceva vazut doar in poza !

e foarte ieftina o cotiera completa la 500 de lei,daca vrei una care nu e chiar impecabila,pot sa ti-o vand si la 440 de lei,dar nu va fi impecabila.Avem mai multe calitati :thumbsup:

Cand am cumparat eu cotiera nu gaseam sub 150Euro. Eu zic ca 500ron e un pret decent :rolleyes:

avand in vedere ca i s-a oferit la 500 si alceva-n plus si el a zis 100e doar pe cotiera eu zic ca i s-a oferit pretul corect dar acuma vanzatorul ia decizia pana la urma daca o vinde sau nu la pretul pe care il vrea el :rolleyes:

mie imi pare ca arata foarte bine.

Poti sa te intelegi cu omul, ca atunci cand vine pachetul sa te lase sa-l deschizi sa vezi ce e inauntru. Asa si vanzatorul isi "garanteaza" produsul si tu ai incredere in ce cumperi.

p.s. cotierele "de anglia" nu se potrivesc...

Nu vad gluma

SI nu intelg de ce nu merge montata...daca ii dau tot ce se afla pe consola centrala?!

Si-au mai montat si altii cotiera de anglia

Mansonul de la frana de mana are aceeasi culoare cu cea a cotierei

Da dar este in dreapta frana de mana iar eu o am pe stanga ! Si nu este neagra ata !

Haideti sa fiu mai explicit ! Sunt un pic mai tipicar si vreau un lucru de calitate dar nu pot da 500 de ron pe un lucru vazut doar in poze mai ales ca este vorba de un moft ! Sunt de acord sa dau banii astia pe un lucru care il pot vedea si aprecia valoarea ! Locuiesc in bucuresti si sunt satul de cate tepe se dau pe aici ! Daca este cineva din bucuresti sau de pe langa sun de acord sa merg si sa vad cotiera !

Haideti sa fiu mai explicit ! Sunt un pic mai tipicar si vreau un lucru de calitate dar nu pot da 500 de ron pe un lucru vazut doar in poze mai ales ca este vorba de un moft ! Sunt de acord sa dau banii astia pe un lucru care il pot vedea si aprecia valoarea ! Locuiesc in bucuresti si sunt satul de cate tepe se dau pe aici ! Daca este cineva din bucuresti sau de pe langa sun de acord sa merg si sa vad cotiera !

poti avea incredere in dee=low, este baiat de cuvant nu are sens sa te indoiesti de cuvantul lui, nu vinde de ieri piese pe forum

Eu nu am gasit o cotiera pentru volan stanga FL si cu bluetooth.(nu am gasit niciuna) Si am luat de Anglia pentru ca am gasit una care arata ca noua. (fara semne de uzura).

Sunt 2 solutii:

1. sa iei cu tot cu frana de mana si sa o montezi cu frana de mana catre pasager (solutie simpla ca montaj dar neagreata de mine)

2. sa o montezi pe consola ta - singura diferenta ar fi ca decopertarea respectiva vine spre pasager in loc sa vina spre sofer. Eu consider ca este un avantaj cand ti mana pe cotiera si un dezavantaj cand vrei sa utilizezi frana de mana. (eu m-am obisnuit cu ea usor).

Mie cotiera de BMW E46 nu imi place ca nu este reglabila pe inaltime si pentru ca este mai jos decat armrestul din fata de usa.

Ca sa iti faci o idee cum a iesit:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/39084-bmw-320-d-2004/page__view__findpost__p__1503463

nici nu se pune problema sa nu se potriveasca, am vandut multe cotiere de pe englezoaice si chiar am montat, iar diferenta de a avea frana de mana in dreapta si nu in stanga este chiar un avantaj, dupa mine este mai confortabil sa tragi frana de mana dincolo de cotiera astfel sa ai pe ce rezema mana ... asa ca bafta! p.s. la mine cotiera completa(cotiera, consola, maner frana de mana si restul) de pe englezoaica e 250 de lei!

ce nu face omul sa-si vanda marfa :laugh:

asta a fost tare ,e mai la indemana sa ai cotiera de anglia pe masina cu volan pe stanga...

bravo :thumbsup:

ei nah... asta e doar o parere, sau mai bine spus speculatie, nu inseamna ca inginerii aia care au gandit-o asa cum e pentru fiecare varianta nu au avut ceva in cap, doar ca vezi tu parerile sunt impartite, fiecare cu gusturile lui, determinate de buget sau nu :p ;)

ei nah... asta e doar o parere, sau mai bine spus speculatie, nu inseamna ca inginerii aia care au gandit-o asa cum e pentru fiecare varianta nu au avut ceva in cap, doar ca vezi tu parerile sunt impartite, fiecare cu gusturile lui, determinate de buget sau nu :p ;)

da , e foarte comoda..pentru pasagerul de pe partea dreapta :laugh:

Edited by fizz