Jump to content

probleme caldura BMW e36 compact

Recommended Posts

In acei electrorobineti se depune destul de multa mizerie, din acest motiv cele 2 supape din interior se blocheaza pe inchis si nu prea mai trece apa de ele! Dar daca ai destula dexteritate sa demontezi de acolo robinetii de acolo acestia de desfac destul de usor, defapt sunt 6 suruburi si se desfac! cureti cu grija toate componentele si macar asa poti sa vezi daca sunt si bobinele ok, daca nu sunt spor la bobinat! la mine erau blocate rau supapele si bobinele interupte! nu aveam caldura neam in masina decat la 2500 de ture, am demontat pompa de apa , termostat , toate furtunele , radiatorul de incalzire si am ajuns la concluzia ca electrorobinetii sunt de vina! Multi au probleme ca nu pot oprii caldura la picioare si parbriz, tot de la acei eletrorobineti vine problema! Bobinele sunt arse sau intrerupte!

Va doresc spor la lucru!

Se pare ca si eu am probleme cu acasta valva.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/316i-M43/LHD/M/1993/october/browse/heater_and_air_conditioning/water_valve_water_hose/

Furtunul 4 este cald (deci ajunge apa calda acolo), iar 5 si 6 sunt reci.

Pe unde se scoate valva asta de pe masina, pe deasupra, sau pe dedesubt? Pe deasupra la mine este foarte inghesuit. Abia mi-a ajuns mana la furtune. :(

Se pare ca si eu am probleme cu acasta valva.

http://bmwfans.info/...lve_water_hose/

Furtunul 4 este cald (deci ajunge apa calda acolo), iar 5 si 6 sunt reci.

Pe unde se scoate valva asta de pe masina, pe deasupra, sau pe dedesubt? Pe deasupra la mine este foarte inghesuit. Abia mi-a ajuns mana la furtune. :(

avemaceleasi motoare! pe deasupra se scoate! dupa ce desfaci colierele si scoti furtunele de pe stututiri si binenenteles si mufa , tragi cumca cu mana dreapta in sus si cu mana stainga incerci sa impingi! la remontare , pui un pc de vaselina pe parte de jos a corpului de prindere sa intre mai usor in locas! Eu sincer mam chinuit mai mult sa il pun la loc decat sa il dau jos!